Home

0kommentarer

Tillbaka i Sverige och tillbaka till verkligheten efter två veckor bestående utav sol, bad och bästa vänner på Mallorca. Hu så härligt jag har haft det. Vet inte vad jag ska skriva, så svårt att sammanfatta två veckor i ett inlägg utan att göra det femtio mil långt. Vi har fått avnjuta 35+ ,turkost vatten och härliga möten med människor.
Hittat en bar som heter Mr.Mojito, där finner man Marcos som jobbar som manlig stippa och inkastare? tror jag han är. Nic, holländaren och föredetta ägaren som lever utan droger, ciggaretter och dricker koffeinfritt kaffe. Cass, den andra holländaren som jag inte har så stort pejl på. Pablo, bartendern som går att definera som mupp. och massa andra härliga människor.
Vi har under dessa två veckor fått sett ett lik, en man med händerna i armhålorna, en man utan öron och vanliga människor.
Spanjorerna är som tokiga, minst var femte bil tutar och hojtar. "Hola guapas!" eller visslar och ropar "rubios!" som betyder - hej snyggingar och blondiner. Dem visslar på en som om man vore ett djur, haha nötter.
Tack för två fantastiska veckor tjejer! <3

Kommentera

Publiceras ej