Sitter i skolan och väntar på att Isabella, känd som BlondinBella ska börja sin föreläsning. Har pratat lite med henne nu och hon verkar lite nervös stackaren. Verkligen jätte trevlig söt tjej :)

Idag har varit en kaos dag men allt kan inte gå enligt plan jämt, frågan är.
Om man kanske ska gå ut ikväll, jag som nästan aldrig är ute. Hade varit roligt att träffa lite folk :) eller kanske bio.. Åh något i alla fall! :))

Dock ska jag jobba imorgon men det är roligt och omväxlande att komma ut lite i Kalmar med :) behöver inte konsumera alkohol för att ja en trevlig stund

Shit vad jag är dålig på att uppdatera, JAG VET!
Det händer inte mycket, vi repar in för cabarén och slutkonserten som äger rum 7 resp. 15 maj
Hoppas då på att se många söta ansikten i publiken!
Det är inte heller mycket kvar i skolan, såå jävla skönt.
Lite religion, lite samhälle, lite psykologi, lite projekt & företagande och lite projektrapport och det är väl i stort sett allt. Det är inte mycket om man tänker att jag läst 13 kurser i trean.
Letar student utstyrsel för fullt men tycker inte att något jag ser känns som jag. Tänker mig en bustier i spets, en vit sådan och en hög kjol eller shorts i rolig färg. Har tittat efter en massa klänningar men tycker att dem är tråkiga allihop.
Kanske blir uppståndelse för denna bild, jag vet inte. Verkar bli det för lite hud. Ja man ser mina lår och nej jag har ingen bh på mig men detta linne är lite tänkt att bäras så. Jag påpekade det igår. Hade jag varit en känd bloggare så hade det förmodligen inte varit konstigt alls eller om jag varit en modell. Men nu är jag, jag och då attans.
Kvinnokroppen är vacker och jag älskar mig själv.

Sitter på en buss på väg tillbaka mot Torsås efter en vecka med lov. Jag kan inte påstå att jag är exalterad.
Tror att det är psykiskt, jag vet att det är så pass kort tid kvar nu av skolan så nu börjar allt rinna av mig. Jag är inte taggad på skolan, vem är det egentligen. Det är mycket på karaktärssidan nu, uppsjungning nästa vecka den 23:e där 4 sånger ska sjungas utantill och man ska visa vad man går för, vad man behärskar sångmässigt. Jag tycker det känns jobbigt, att någon ska sätta betyg på vad som är jag. Jag vill inte bli artist, därför känns det som att jag är på väg att ge upp.
Den 4: maj är det konsert i Kalmar, den 7:e maj är det studentcabarét, 12-13 gig med stämbandet på vårmässa, 15:e maj slutkonsert. Många repetoarer att greja. Vet att det kommer bli galant men känns alltid tufft på vägen dit när man hör hur mycket det är, parallellt med detta har vi kärnämnen, får inte glömma det plugget. Peeeuwww...!

Men jag är inte bitter, bara trött.
Jag har prov i religion på onsdag, jag har inte kollat på det än, men det kommet gå galant det med.

Hejsan hoppsan fallerallera!

Testar att göra inlägg via mobilen, det borde funka fint.
Igår hade jag och mina töser Nina och Andréah ett gig i Emmaboda för fritidsbarn. Det enda vi visste var att barnen skulle vara mellan 6-12 år, det är en stor skillnad på musiksmak där. Vet själv hur kritisk jag var som 12åring,
sådär lagom cool och allt.
Men när vi kom dit var mångfalden 6-8 år, och jäklans vilket drag det var. Allt ifrån Erik Saade till Trasan och Banane, barn överallt. Alla ville upp på scenen och dansa och sjunga. Härliga ungar! Är Erik Saade snygg? "JAAAAAA!!!" efter att vi har stått på scenen frågar vi igen, är Erik Saade verkligen så snygg? "Neeej! Ni är mycket finare! Ni är snygga alla tre!" så söta!!

Imorse lämnade jag mina små gosemissar på djurkliniken i Skogsby, dags för sterilisering. Åh, dem jamade hela vägen fram, oroliga och ängsliga. Jag kände mig verkligen elak och illa till mods när jag lämnade dem på kliniken för att åka hem.. Var meningen att jag skulle hämta dem igen mellan 3-5 men fick ett sms från jobbet och ska nu jobba mellan 2-8 istället så mamma får köra och hämta dem när hon vaknar. Vill verkligen hämta mina missar men jag måste ta varje arbetstillfällen jag får, trots allt. Allt kostar pengar nu för tiden.

Nu måste jag rusa! Puss!!

Hej fina!
Har varit dålig på att uppdatera nu men har hänt mycket och lite på samma gång.
Igår var det skärtorsdag och det innebar jobb på Ica och K A O S. Alla människor skulle storhandla, men jag är på G vill jag lova. Idag har jag också jobbat, och jag är så trött.
Sjukt roligt men krävande jobb :)
Tänkte bjuda på lite bilder ifrån lägenheten, välkommen hem till mig!
köket


hallen


toa nr ett

toa nr två

emmies rum

andréahs rum

mah room


och till sist balkongen!

PUSS!
'Jag har sett smärta och förödelse som faderlösa barn upplever. Fängelserna är fulla av män och kvinnor vars liv förstördes efter de blev övergivna av fäderna.
De skadades av männen som skulle ha älskat dem. Många följer samma ansvarslösa fotspår som deras fäder har gjort.
Mödrar offrar allt för att hjälpa barnen att överleva men det är inte meningen att de ska stå ensamma.
Vi tackar gud för dem.
Forskningen visar att ett barn desperat behöver sin far. Det går inte att förneka detta.
Jag tror att gud vill att varje far tar mod till sig och gör vad som behövs för att involvera sin i barnens liv.
Förutom att försörja dem måste han följa dem genom livet.
En far ska älska sina barn och vinna deras hjärtan. Han ska beskydda dem, fostra dem. Han ska visa hur man behandlar andra med respekt och få barnen att bli ansvarsfulla män och kvinnor som lever och verkar i evighet.

Vissa män kommer att håna detta eller ignorera detta.

Du kan inte somna vid ratten för att vakna upp en dag och inse att ditt jobb eller din hobby inte har evigt värde. Men det har dina barns själar.

Vissa män kommer att hålla med mig men har inga föresatser att realisera denna instinkt. Istället lever de för sig själva och slösar bort möjligheten att lämna visdomen till nästa generation. När man får möjlighet ska man älska och lära andra som inte har fäder och som behöver hjälp och stöd.

Så vart är ni, modiga män?'

Detta är taget ur en film som jag såg idag. Courageous, fantastisk film. Jag är inte troende men denna film är något extra. Det var speciellt att se en film som inte är baserad utifrån kvinnors perspektiv, utan utifrån fäders.
Detta fick mig att tänka på min far. Men jag är lyckad ändå, jag är älskad. Jag är den jag är idag tack vare alla som älskar mig och som jag älskar. Min mamma och min familj har fostrat mig och jag är evigt tacksam.
Jag älskar er.
Usch jag behöver skriva av mig.
Ibland hamnar jag i svackor och det känns som att folk missförstår mig, när jag menar väl. Dem menar också förmodligen väl men det kan låta fel när det kommer ut.
Jag är en sådan person som kan tycka att det är roligt att styra upp saker och ting. Ibland har jag fått göra det för att andra inte tar tag i saker, men ändå så är det sådana personer som klagar och det gör mig ledsen. Om man själv inte tar tag i saker eller prioriterar det så tycker jag inte att man har rätt att komma och klaga.
Vi hade möte om klassens studentcabarét idag, jag satt vid bänken längst fram i klassrummet och antecknade eftersom att ingen annan sagt något om det och jag tidigare hade skrivit ett inlägg på klassens facebookgrupp och hade ett hum om saker.
"Du ville väl inte ta på dig något" "ni pratade i munnen på varandra, förstod inget" ...
Nej jag ville inte ta på mig något stort, nu antecknade jag bara för att ha information samlat så alla visste. Och är det mitt fel att alla pratar i munnen på varandra eller inte är fokuserade så att dem hör. Är det så att man inte precis hörde vad som sas, räcker man inte upp handen då och kanske säger "förlåt men jag hörde inte vad ni just sa, kan ni säga det igen?". Så går det inte till i min klass, istället klagar folk som inte tar tag i saker på dem som tar tag i saker.
Allt som jag har skrivit nu är säkerligen luddigt, jag vet själv knappt vad jag skriver. Jag är luddig.
Jag borde inte ta åt mig, men ibland händer det och idag hände det och jag känner mig lite ledsen.
Jag vill inte vara någon bitter person som går och drar i andra. Det är jag inte heller, eller fan jag vet inte. Jag är själv väldigt strukturerad och jag antar att jag ibland har svårt att förstå att andra inte tänker och prioriterar som jag gör. Det är en svaghet jag har, jag vet det. Jag ber om ursäkt för det om någon ibland råkar ut för det. Jag menar inget illa.
Har jag tagit på mig en uppgift eller lovat något eller ja det kan vara vad fan som helst så ser jag till att uppfylla det jag gett mig in på, jag ser det som en självklarhet.
Alla är vi olika det är väl så, annars hade detta varit en jävligt tråkig värld vi lever i.
Vi måste respektera varandra.
Roligare är det när man känner sig uppskattad. Jag anmälde mig som "mellohjälp" till min handledare TK inför skolans årliga melodifestival. Tidigare år har jag haft ansvar för scenen och kände inte att jag ville ha den rollen i år eftersom att det är mycket annat jag vill fokusera på. Jag hade tänkt mig att sälja fika eller något annat.
Min handledare TK såg lurig ut och sa att han hade ett jobb till mig, självklart var det att ha ansvar för scenen. Jag förklarade för TK att jag specifikt skrivit att jag inte vill ansvara för den men fick som svar något i stil med "men du är den enda jag litar på" eller "men jag litar ju på dig". Ja det handlade i alla fall om att han litar på mig i detta sammanhang.
Det kändes bra. Så haha dum som jag är tog jag på mig jobbet, hej hopp mer att styra upp!
Men det kommer gå smidigt.
Jag vet inte mer vad jag har och säga, ville bara skriva.
Linnéaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa är här.
Vi tog en lång lång promenad igenom slottsskogen förut, väldans skönt.
Mats kom på tal. Han som är min far, men inte min pappa.
Jag vill poängtera att det är en stor skillnad mellan att vara far och pappa. Far, han har satt mig till världen men en pappa finns där vilket denna man inte gör. Jag har tänkt skriva ett inlägg om det vid ett annat tillfälle, inte nu.
Annars har vi spenderat dagen genom att kolla på HIMYM bloopers, so frekkin' funny!
Om man tycker att serien är rolig så är alla bloopers 10 gånger roligare.
Nu väntar vi på maten som står i ugnen, köttfärslimpa á la mami med ungsbakade rotfrukter med fetaostsås och grönsallad. Gott avslut innan bilen styr mot Torsås!
Skönhet finns inom dig. Vi är vackra!
PUSS!