Det var länge sen jag skrev jag vet. Jag jobbar så pass mycket och så har jag haft dålig inspo vad jag ska skriva.
 
Idag var det dags för min vän att lämna mig. Han har varit dålig ett bra tag nu och för några dagar sen trodde jag att han skulle somna in men han var lika envis som mig och kämpade in i det sista, men han mådde inte bra. Jag är inte mer än människa, jag kunde inte se honom så skruttig. Jag älskar djur och har alltid varit en kär djurvän, några har sagt "det är ju bara en råtta". Må så vara att han 'bara är råtta' men han var min råtta, min gos. Han var keligare och tamare än mina katter, älskade lilla vän.
 
Så idag på morgonen var vi hos vetrinären som gav honom sömnmedel. Inte förens där började tårarna rinna på riktigt, så hemskt att se någon så liten vara så hjälplös och man kan inte göra mer. Han låg i min hand och tittade på mig med sin lilla tass runt mitt pekfinger, han andades häftigt och försökte säga ifrån till vetrinären när hon gav honom sprutan. Kanylen såg hemskt stor ut i jämförelse med honom. Han låg där medans jag strykte hans lilla ansikte in i det sista andetaget.
Nu sover han sött och träffar förhoppningsvis sin bror.
 
Buren står fortfarande kvar på rummet och påminner hemskt mycket om min lilla krabat, lugn och sorglig musik låter från spotify och här står jag och snyftar och gråter medans jag återberättar hans sista stund.
Får inte gråta nu, börjar jobba om 15 minuter.
 
Sov gott liten, <3
 
 
 
 

Det är vän typiskt att det ska bli underbart väder lagom tills att jag börjar jobba.. Njuter den korta stunden jag kan på altanen, har ca 30 min haha. Var uppe med tuppen idag och simmade i badhuset med Natalie, blev bara 1km hade velat simma två men det hann jag icke med. Letat läänge efter ett par löparbyxor som faller mig i smaken och lyckades idag äntligen hitta ett par ifrån craft, 499:- men det får det vara värt! Köpte även en mobilhållare eller vad man vill kalla det som man sätter på armen när man tränar, askalas! Precis vad jag behövde! Passade på att inviga mina nya tillhörigheter medans solen var i moln, skönt! Blir jobb mellan 14:00 - 21:30 idag. Heja!

Ljuvliga helg! Äntligen kommer sommarvärmen till Borgholm! Har varit fruktansvärt kallt för att vara sommar ända sen jag kom hem ifrån Spanien, är lite kontrast att ställa om sig från medelhavsvärme till Östersjön.. Men nu kommer värmen. Sitter just nu längst ut på piren, ljuvlig musik dånar genom lurarna in i skallen, njuter av solen och kvällsvärmen efter en runda i slottsskogen. Jobbade mellan 9:00-15:00 och begav mig sen till glassen för att krama på en efterlängtad vän! Ikväll blir det mys, kanske på pubben och bara ha det så där bra. Dessförinnan blir det grillat hemma hos bror med familj, gott! Idag fyller även min fantastiska fina bästa vän, en utav länkarna i fab5 år! Måste se till att få pussa på henne lite med. Adios mi amigos!

Trots att juni har varit en helt underbar månad med Malta, student, bal och Mallorca så har den även haft en skuggig sida i mitt universum.
Jag tänkte inte dra det långt och jag vill inte lägga min energi på det bara uttrycka mig lite.
Sanningen gör ont, men det som gör ännu mer ont är när sanningen undanhålls. Att ljuga är illa och man kan säga "jag vill inte ljuga därför säger jag detta". Nej du kanske inte ljuger men du säger ju inte sanningen heller.
Ni vet när man har känslan att något är fel, man ställer frågan om något är på tok men får till svar nej jag är inte den personen som skulle undanhålla.
Känslan finns fortfarande där, den där rysligt obehagliga känslan att något är fruktansvärt fel. Jag lägger min själ i det och försöker lösa det men får ingen respons. Jag åker bort på semester och har två underbara veckor. Under dessa två veckor kommer dem få ögonblicken när det bara är jag och mina tankar och genast funderar man och försöker hitta svaren.
När jag kommer hem får jag reda på att något varit på tok sen början av juni och jag har inte fått veta det, istället har jag gått och undrat över vad som är på tok, vad är det som har hänt?
Och sanningen gör ont, den gör så fruktansvärt ont..
"Men du klarar dig fint och hittar någon som förtjänar dig Moa. Finns hur många som helst som förtjänar dig! Du fixar det Moa och ha en fortsatt underbar sommar. Du har allt så du klarar dig, ha det underbart i fortsättningen och fortsätt lev. Hejdå Moa."

Efter detta sms tänkte jag i stort sett bara pucko. Klart jag klarar mig fint och kanske någon dag så hittar jag någon. Hur många som förtjänar mig är väl ändå min sak att avgöra och ja men visst ska jag ha en underbar sommar med dem som faktiskt bryr sig om mig. Att säga hejdå via sms, som förmodligen inte hade skett det heller om det inte vore så att jag hade hört av mig. Tror då att personen i fråga bara hade hoppats på att det skulle rinna ut i sanden.
Det är jobbigt när man öppnar sitt hjärta och hem för någon och sedan bemöts av en spark i magen. Det jobbigaste är när jag vet att jag måste släppa det trots dem starka känslorna jag bär på och jag inser att personen inte är värd mig för dennes ego. Dum som jag är föll jag pladask och trodde att det fanns något där men sanningen kom inte fram och usch så ont det gör.
Trots att jag ska klart och tydligt "är det något så vill jag att du berättar det" men icke.
Säg alltid vad ni känner och tänker på, det känns alltid bättre än om sanningen döljs och man lever i förnekelse.
Tack för ordet.
Man behöver inte vara Dalai lama för att berätta för folk att livet handlar om förändring.

DAGS FÖR FÖRÄNDRING detta inleds med uppdaterat självförtroende och ny frisyr
Idag är en bra dag!
Blev väckt av telefonen ca 7:40 och somnade om till 9:00 då jag fått återbud på det jag skulle sysslat med idag. Så med dagen ledig tänkte jag att jag likväl kunde gå till Intermezzo och fixa håret istället för att vänta på min bokade tid i morgon. Jag blir alltid så otålig när jag planerat in roliga saker.
Så på 40 minuter stod jag färdig vid dörren med frukost i magen och begav mig till frisören. Ca 3h senare kom jag ut med en ny frisyr och jag är så nöjd!
Det blev inte precis som jag tänkt mig men det blev fruktansvärt bra ändå!
Ibland är en förändring det som behövs för att saker och ting ska kännas lite bättre.
Idag är en såndär dag när jag känner mig attraktiv, lite brun, ny frisyr och en snygg casual outfit.
Sånna dagar gillar jag!
Har också varit effektiv och skickat in tre jobbansökningar. Har bara jobb till augusti sen är sommarsäsongen över och då har jag bara jobbet för borgholms kommun kvar och det är bara 20h i månaden så ett till jobb skulle vara på sin plats! Ska se om jag hittar några fler potentiella jobb som jag kan tänka mig så får vi se hur det går!
Puss på en bra dag!
Köpte mig mina efterlängtade levi's 501 idag, jag dör lite inombords av hur perfekta dem är.
Jag är en sucker för jeansshorts. Nu ska jag bara hitta mig ett par svarta/gråa också sen är lyckan gjord!
Tillbaka i Sverige och tillbaka till verkligheten efter två veckor bestående utav sol, bad och bästa vänner på Mallorca. Hu så härligt jag har haft det. Vet inte vad jag ska skriva, så svårt att sammanfatta två veckor i ett inlägg utan att göra det femtio mil långt. Vi har fått avnjuta 35+ ,turkost vatten och härliga möten med människor.
Hittat en bar som heter Mr.Mojito, där finner man Marcos som jobbar som manlig stippa och inkastare? tror jag han är. Nic, holländaren och föredetta ägaren som lever utan droger, ciggaretter och dricker koffeinfritt kaffe. Cass, den andra holländaren som jag inte har så stort pejl på. Pablo, bartendern som går att definera som mupp. och massa andra härliga människor.
Vi har under dessa två veckor fått sett ett lik, en man med händerna i armhålorna, en man utan öron och vanliga människor.
Spanjorerna är som tokiga, minst var femte bil tutar och hojtar. "Hola guapas!" eller visslar och ropar "rubios!" som betyder - hej snyggingar och blondiner. Dem visslar på en som om man vore ett djur, haha nötter.
Tack för två fantastiska veckor tjejer! <3