Jag hade ingen ork till att blogga varken i förrgår eller igår.
I förrgår spelade Bibk ÖM final i innebandy mot färjestan'. Jävlar vad man blir insatt när man kollar på sitt hemmalag spela! Jag som inte ens är förtjust i bandy... Äeh men arg var jag, vilka jä**a dommare alltså. Garanterar att dem bildat pakt med färjestan'..!
Färjestan kom undan med precis allt och Bibk fick skit för allt, dommaren till och med retade avbytarna på borgholms bänk och skrek åt spelare. Men gjorde någon något åt det? näe .. morr
Borgholm spelade fruktansvärt bra men bajsfärjestan' vann..







Igår åkte jag in till Kalmar på kvällen för att spana in mina klasskamrater som spelade på The rock. Mycket bra pojkar! Dock var ljudet så förbannat högt så jag trodde mina hörselgångar skulle spricka.
Åkte hem innan klockan ett eftersom att jag skulle upp och jobba idag.

Första dagen på Ica! Spännande! Först blev jag lite nervös när jag skulle sitta i kassan själv med alla dessa PLU-koder.. Hallahmallalah... 795000 olika koder på ett ungefär. Men det börjar redan sätta sig :)
Jobbade fram till klockan ett och fram emot slutet gick det undan i kassa 2 vill jag lova!

Min fina vän Linnéa bjöd på fika ute i sörbytall, mysigt att umgås och bara vara!


Har skrivit klart projektrapporten ikväll, kanske kommer några sista justeringar. Den slutade på 23 sidor. Nu ska jag gotta mig på mammas goda kokoskyckling och mysa ner mig i soffan med familjen och en bra film!
Puss

Jag kan vara lite retsam mot min 'plast' syster Ida ibland gällande Justin Bieber.
Dumt gjort. Alla måste få tycka om det dem vill och gäller det att vara förälskad i en kanadensisk 18åring vid namn Justin Bieber så må det vara så. Dock är det lite roligt att retas, hon förstår mig.
Men det var inte det jag skulle komma till. Jag låg precis och läste för Ida innan hon skulle sova. Hon har fått en bok, Justin Biebers självbiografi. Tror den heter 'Min historia'. Justin verkar vara en fruktansvärt jordnära kille. Han skriver om och om i sin bok om hur mycket han uppskattar allt han har och hur högt han värderar sin familj. Jag kommer inte ihåg exakt vad det stod men jag blev varm när jag läste det. Han blandar allvar, familj, karriär och kärlek.

Jag vaknade med ett ryck inatt efter att ha somnat till min älskade 'Hitta Nemo', min sambo Andréah var på väg in på toaletten och tittade frågande på mig. Jag hade satt mig upp, det kändes som att jag sov men ändå var vaken. 'Ska jag stänga dörren?' frågade hon och jag svarade med 'vad är klockan?' .. 'tjugo över ett'.. 'va bara tjugo över ett?' ja... jag hade fortfarande inte svarat på frågan om hon skulle stänga dörren.. 'ska jag stänga dörren, jag tänkte så att inte Samson går in'... jag tror att jag var tyst en stund till innan jag svarade med ett ja.
Jag satte igång Hitta Nemo från början och la mig för att sova, och självklart.. SJÄLVKLART börjar tatueringen att klia något så fruktansvärt... förjäkla jobbigt när man inte kan göra något åt det, efter lite helosan och en flaska med varmt vatten vilandes mot mina revben kunde jag äntligen somna om.
Jag vaknade på nytt innan 9, tog en lång morgonpromenad med Samson som var överlycklig som alltid. Skönt att börja dagen med frisk luft.
morgonstund har guld i mun, jag ser ut som en risbuske på morgonkvisten
(lycklig kille)
Gick hem, åt frukost och pratade strunt med mina älskade vänner medans vi lapade i oss sol på balkongen.
Hade bara en lektion idag som gick fort. Efter det pratade jag med Linda min engelskalärare för att få veta vad jag fått för betyg i kursen Engelska C. Jag har MVG i slutbetyg, hon beskrev mig som exemplarisk. Jag har svårt att ta det åt mig för jag ser inte mig själv på det viset. Jag har svårt att tro att jag är såhär duktig. Men jag är stolt, riktigt stolt över mig själv. Jag har förtjänat det här!

Mamma berättade att min bror tydligen överöst mig med beröm igår och sagt något i stil med "fan vilken duktig/smart syster jag har,hon har mvg i nästan allt, hon lagar mat, hon tränar och ser bra ut." och massa mer.
Det är härligt att bli uppskattad. När jag får höra sånt här så blir jag motiverad att göra ännu mer. Om man bara gör och gör en massa men inte får någonting för det så finns det ingen motivation till att fortsätta.
Imorgon ska jag gå och träna efter att jag vaknat sen får vi se vad dagen bjuder på förutom skolarbeten.
PUSS!








Sen en tid tillbaka har jag varit trött
försökt vara allt på samma gång
så mycket man kan göra och borde och vill och mitt i allt så ska man räcka till
sen en tid tillbaka har jag varit tom och försökt att hitta spår som leder rätt
ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan och mitt i allt så ska man vara sann
jag har ändrat i mitt rum
köpt nya möbler
och samlat damm på min gitarr
för allting jag skriver det blir ändå för kort
och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort'


Idag är det tisdag, den 27:e mars. Det går undan fast ändå inte.
Lämnade solen och vindarnas ö tidigt imorse för att plocka upp fina Nina och köra vidare in i dem småländska skogarna.
Har endast haft samhälle och en liten engelska uppgift idag. Blev äntligen klar med konfliktrapporten, 18 sidor hamnade den på. Hoppas på att den innehåller lite vett och inte bara konstiga bokstavskombinationer och ordbajs. Jag förstår fortfarande nada känns det som.

Min kära vän Samson är på besök, kelglad och go. Mysigt!
Har varit på två promenader, en kortare och en långpromenad. Riktigt skönt väder, lite blåsigt men varma vindar.
Bjöd mina flickor på kladdkaka, Frida ville ha den varje dag på sitt vardagsdagskalas. Kan bli lite knepigt.. Tror inte hon kommer uppskatta det lika mycket om hon äter det varje dag..
Har nu tagit en dusch och ska äta en skål yoghurt med nötter och sen krypa ner och kolla på någon bra film.
Börjar sent imorgon så tänkte hinna med lite sovmorgon och en lång morgonpromenad med gossen.
Kör nog hem till Öland relativt tidigt också så kan jag äta middag hemma med familjen.
Puss
Måndag och inget Torsås, det känns lite lustigt faktiskt.
Kör ner med paddan och Nina imorgonbitti och åker hem igen på onsda' kväll.
Sitter nu hemma i köket i kära Borgholm och filosoferar. Tror jag ska ta mig en kopp kaffe.
Är i stort sett klar med samhällsrapporten, bara lite finslip kvar.
Tatueringen läker och nu har det börjat klia.. så fruktansvärt irriterande! Jag vill klia tillbaka men jag får inte, ååååååh. MORR
Pinnen geni som han är tycker att jag ska ta en fläkt och blåsa, tror inte det hjälper..

Idag har varit en såndär slappdag, skönt att bara vara ibland. Jag fick ett litet ryck och bestämde mig för att göra ett kort/brev till mormor och morfar. Dem är alltid söta och skickar brev till mig och kände nu att det var min tur, så länge sen sist. Bokhandeln nedanför oss har nu mera lite scrapbooking grejer så jag lät kreativiteten flöda och kom fram till ett riktigt fint resultat faktiskt. Tror dem blir glada i alla fall.
Mamma och jag gick en promendad med memmlans moffisar (hundar) i slottsskogen, jag hade egentligen velat gå en längre promenad upp på allvaret men mamma skulle jobba natt och ville inte stressa. Men vi var nog ute minst en timma i alla fall, riktigt skönt väder! När klockan var runt 6 nu ikväll så visade termometern 12.3 grader på altanen.
Vi gick vidare till affären och handlade för att jag sedan skulle göra mat till familjen. Det är roligt att laga mat när man får höra att det uppskattas och är gott. Det blev en matig sallad med massa gott i. Oliver, champinjoner, kabanoss, bacon, maj, gurka, tomat, rödlök, mathavre, fetaost, paprika mm. Mums!

Nu är klockan ganska sent så jag får väl till att krypa i kojs snart, om det går.
Oh juste, pimpade mina naglar lite sådär fint och allt.
Puss



visst blev det fint!


pimp ma' nails


Svalorna symboliserar min familj.
Det fanns svalor vid huset som jag växte upp i, det huset som jag bott i längst. 7 år.
När svalorna dök upp och flyttade in under våra takpannor, då var det sommar.
Svalor är vackra, dem håller ihop och kommer alltid hem. När dem väl funnit varann så är dem tillsammans livet ut, precis som vi.
Det är fem stycken, morfar, mormor, mamma min bror och jag.
Vi har alltid funnits och ställt upp för varandra och kommer alltid att göra det och det finns absolut inga som jag älskar och värderar så mycket i livet som dem. Det var helt självklart att tatueringen skulle placeras på vänstra sidan av mina revben, nära mitt hjärta.
Jag älskar er.


Ja herre min göte vilken kalasdag..
Ätit godsaker sen tidig förmiddag och min mage strejkar allt socker vill jag lova, huah.
Stoppat i mig tårta, kakor och våfflor. FÖR MYCKET FÖR EN DAG
Har gjort både tårtorna och våffelsmeten, + poäng till moi.

Varit storkalas för Ida med släkt idag och jag har haft goa ungar runt omkring mig hela dagen, så himla mys!
Fick för första gången känna en bebisspark, det var fantastiskt.
Efter alla kakor och tårta följde Ida med mig på en springtur, stackarn.. haha men hon var jätte duktig!
Vi var genomsvettiga båda två.
Sen blev det hem och äta våfflor och soppa.
Har också hunnit med en kvällspromenad då Ida och jag gick ner till dammen och matade ankorna.
Nu ska jag bara slappa i soffan och ha det gott med min jästa mage.
Alla bilder får avsluta detta inlägg och Siljes glädje vrål "JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!" (inget tjut utan vrål) när hon fick reda på att hon skulle få bada.
undrar vart ungen tog vägen..


lyckan som uppstår när man till och med kan bära justin bieber..



lycklig tös

goa unge, akrobatisk också!


Idag har varit en låååång dag.
Har tränat, fikat, bakat, ätit grillat och blivit ägd på mexican train som vanligt.. och så har jag myst med goda ungar!
"titta älsklingen, nu flyger älsklingen ut genom hålet i djunglen" .. älsklingen är i djunglen, på gräsmattan och inuti siljes mage. Ja älsklingen verkar kunna dyka upp vart som helst, vad exakt älsklingen är för något är fortfarande ett mysterium för mig.
Jag orkar inte beskriva hela dagen haha, är så fruktansvärt trött.
Nu blir det sommartid, våffeldag och kalas imorgon!
Firade Ida imorse


oh justin bieber, u're so adorable... baby baby baby oooooh baby baby baby nooooo
fint... blääääh

natalie kliffte mitt håerr, första gången sen september. go me!

bakat min kladdiga kladdkaka x3

Jag unnade mig själv att ta helg, jag skrev lite på konfliktrapporten men kände sen 'näe fan detta hinner jag med detta i vilket fall, på en skoldag nu vill jag ha helg'.
& så fick det bli.
mitt hjärtas skatt <3


fredagsmys & ibland får man unna sig lite glass

Har varit en sväng till Kälmäh idag och köpt lite pakilitet till lillasyster Ida som fyllde 10 igår.
Hon spenderade dagen hos sin mor därför blir det storkalas på söndag.
10 år, tänk vilken grej det var när man fyllde 2 siffrigt.. kommer ihåg att i stort sett allt jag fick i present den dagen gick i rosa och lila färger. Filip satt på sängkanten och sa "oooooch vilken färg är det? ROOOOOOOOOOSA!" haha, det var också då jag fick i present att i en månad få äga en häst, en egen häst wow. Hu så lycklig jag var, blev helt till mig.
Husana en svart shettis och hon var bara min i en hel vecka.
Jag saknar hästar, jag saknar att rida och bara vara. Man blir så avslappnad med dessa fantastiska djur. Åh.... en vacker dag så.
I övrigt idag så åkte jag med Memmlan hem ifrån Kälmäh, hittade mina och Filips presenter snabbt. Tror aldrig jag varit så kort tid i kalmar, 30 min.
Hämtade Ida från fritids och gick en lång skön promenad med moffisarna i slottsskogen, solen sken och jag kände mig så avslappnad.
Pinnen och mamma kom senare och hade köpt med sig äppelpaj från Ikea med sig hem. OCH EN NY KAFFEKOKARE! aaaaaah! lyckans dag! bort med smörkaffe och fram med äkta svart skönhet! :D

Har också hunnit förbi gymmet en sväng, trodde det skulle bli knepigt med tanke på att jag inte kan ha sport-bh på mig men jag löste det hela med en bikini överdel. Inte toppen att springa men.
Blev mest bara kondition och lite lite styrka, blir mer imorgon. Ska förbi gymmet och sen ta en lång promenad med fina Natalie.
Har nu precis ätit middag. Sjukt vilken matälskare jag är, hinner äta två portioner innan jag känner att jag är mätt. Även om jag vore mätt så äter jag mer bara för att det är så gott, i love food nom nom

Ska dricka lite kaffe innan mamma åker till jobbet, sen ska jag försöka ge mig på konfliktrapporten. bläääääääääääää





Våååååååååååååååååååååååååååååååååååååår!!

lite blåsigt va?

tycker skyltarna är så charmiga, hela slottsskogen är charmig

Hittade min gamla väska i garderoben igår som jag köpte på second hand förra året tror jag det var, efter en dag på gymmet så skulle mammas sambo pinnen ta väskan med träningskläder i och väskan råkade då tydligen gå sönder.. MEN nu har jag lyckats laga den lite sådär fult, så nu är den fullt funktionell igen <3
Avslutar med en bild på gärningsmannen,
jag:vill du vara med på bloggen pinnen?"
pinnen: lägg upp den här och säg att jag gör moa-minen'

Vaknade vid kl 06:00 imorse och kunde inte somna om, så himla nervös!
MEN nu är den klar, min fina fina tatuering sitter äntligen på plats och den är sååååååå fin!
Kaniners kanoners liksom!
Lägger upp lite bilder men ta hänsyn till att det blir bättre när det är läkt. Får nu har nipplecovers i två veckor, WOOOH!
När man varit så pass badass som jag, så blir man såhär häftig!

FET PUSS!
Ahmen shit så gott!!
Fina moster skickade receptet ikväll, och mums filibabba så gott!
GI-bröd, nom nom!



Hemma och har ätit lite.
Måste ta tag i musikteorin, wöööööööh. Hoppas på att moster skickar receptet på ett gott bröd som hon bjöd mig på, så kan jag baka bröd och vara lycklig.


höstväder idag! BURR

Hurtbullen får också vara med på bild, chubbie <3
Sitter i skolan in das apple-salen  och bränner vår fantastiska KuHi film på skiva. Hoppas jag gjorde rätt nu..
Gick till skolan strax innan 8 imorse och trodde att jag skulle ha psykologi lektion, men icke hade jag det icke. Jaja jag fick lite annat skolarbete gjort och nu känns det lite lite bättre med samhällsrapporten faktiskt. (men bara lite).
Fick också veta utav min mentor Martin att vi är lediga på måndag, JAAAAAAAAAA! Detta innebär att jag har långhelg igen (tors-månd) GUTT!
Min allt för goa engelska lärare Linda har hjälpt mig med ansökningspapper, personligt brev och engelskt CV idag till Au pair. Måste ordna ett utdrag ur polisregistret, ett hälso certifikat och referenser. Men det ska inte bli allt för svårt. Har CV, dear family brev (personligt brev) och au pair form färdigt.
Nu ska jag upp till blå och öva lite sång till ett prov imorgon, inte pepp alls!
Hej so long!
Sa ju att jag skulle träna idag, vi kan ju säga som såhär jag sket i det!
Det är jätte skönt att träna men jag har faktiskt tränat tre dagar i rad nu och ska träna torsdag så idag är det vilodag (kaffedag).
Tagit en vända på stan, det blåser som sjutton! Det var storm i morse tydligen, hörde hur det blåste och virvlade utanför fönstret.
Ska försöka skriva lite mer på rapporten idag sen får vi se om jag kör bil eller åker buss till torsås ikväll.
känner mig såhäääääär fräsch.. uuuuh
PUSS!
Kom på att jag glömt nämna en sak.
Jag planerar att ansöka som au pair i London till hösten. Eller planerar och planera, jag ska ansöka så får vi se helt enkelt! Jag har velat göra det sedan länge och känner att det är nu eller aldrig. Jag älskar barn, jag älskar London och jag vill ut på äventyr så jag känner what the hell, let's do it! :D

Ikväll bjöd jag familjen på middag, kycklinggratäng á la Moa med en stor god sallad och quinoa och fruktsallad med vaniljkesella till efterrätt.
Det verkade gå hem i allas magar.
Kom in lite halvdant i filmen Burlesque, stavas det så? Sjukt bra! Jag vill också kunna dansa...
Nu sitter familjen och tittar på Crazy stupid love och äter tuttifrutti och här sitter jag. Allså Crazy stupid love, Ryan Gosling... Hur fan kan man till och med vara sexig när man äter pizza?! I MEAN COME ON??! Det är som Emma Stone säger i filmen, 'it's like you're photoshopped!?' ack ack
Imorgon har jag tänkt träna och försöka få lite mer gjort på samhällsrapporten sen får vi se vart dagen leder. Fram emot kvällen åker jag tillbaka till Torsås.
Nä nu avrundar vi, PUSS



Fooooooooood!

Här sitter jag och försöker komma någonvart på den förbaskade samhällsrapporten. Det går inte att vara aaasbra när man inte är intresserad av ämnet. Jag har skrivit 16 sidor so far, inkusive framsida och så då. Sammanlagt 2614 ord, är inte ens halvfärdig och har fortfarande inte kommit fram till något vettigt. HEJA

Det är helg och nej jag vill inte sitta här med denna förbannade rapport men jag har, ett prov, en psykologi uppg. och två rapporter som ska vara inne inom ca 2,5 veckor. Så något måste jag få gjort.
Har hällt i mig en massa sumpkaffe och ätit en bastant brunch efter att ha varit och tränat med Pinnen på gymmet, så jag borde egentligen ha en massa energi kan man tycka. Men icke, fingrarna skriver så att det ryker över tangentbordet men hjärnan hänger inte alls med och det enda som kommer ut är egentligen "blö blabla wööööh".
Nu vet ni hur roligt jag har det! WIIIIIIIIIE


brunch á la Moa
Idag har varit en hurtig dag!
Jag borde egentligen ha pluggat mer men jag känner verkligen att jag inte vill lägga min energi på det. Har hamnat i en såndär svakna nu i skolan när jag bara känner att jag inte har ork till att studera. Itnnan sportlovet gick det inte en dag utan att jag pluggade till något och jag bröt ihop för att jag ständigt finner mig själv stå och slå mig i huvudet och vara så fruktanvärt självkritisk. Jag är faktiskt jätte bra precis som jag är.
Jag har en samhällsrapport som jag tänkte skriva på lite nu ikväll och förhoppningsvis får jag lite mer gjort.
Imorse kom Natalie hit, vi drack lite kaffe sen gick vi till badhuset och simmade, har inte koll på längderna men det var nog omkring 1,5 km i alla fall.
Jag hade inte ätit ordentligt innan så min kropp skrek lite smått efter mat. Vi bubblade lite i bubbelpoolen och gick sen hem och åt lunch/brunch. Det var verkligen roligt att umgås med Natalie igen, så länge sen sist.
Vi bestämde att varje lördagsförmiddag ska vi träffas och utföra någon form utav motion tillsammans. GREAT.
Vad har hänt mer.. Jo rubriken hurtig menar på att först var jag och simmade, sen cyklade jag tur/retur till köping, och nej det är inte jätte långt men det är en bit och sen gick jag på en promenad med mamma och ronjah.
Kanske kanske ska jag hjälpa till med deras hästar lite nu, jag hoppas på det i vilket fall. Jag har ju ridit i sex år och jag saknar atmosfären kring hästarna. Man blir så lugn och harmonisk.
Tatueringen som jag skulle göra imorgon har blivit uppskjuten tills på torsdag kl. 9:00 så nu är det torsdag som gäller istället. Jag som inte har tålamod..
Ronjah och jag gjorde en stor sallad med kyckling, bacon, parmesan, avocado, soltorkade tomater mm. till middag och ett glas vin. Himla gott.
Nu ska jag försöka att få lite gjort på samhällsrapporten så jag kan somna med gott samvete.
PUSS!
Detta är nog anledningen till varför jag inte borde ha blogg, jag är dålig på att uppdatera.
Kan även skylla på att mitt mobila internet i Torsås suger apa.
I alla fulla fall, jag är hemma i Borgholm nu där internet är bättre.
Tyvärr Emmie så kommer jag inte in på mitt youtube-konto och kan därför inte lägga upp videos från Melodifestivalen, det blev så bökigt så känner inte att jag orkar det nu.
Dagarna rullar på, har en långhelg som väntar nu. SKÖNT!
Tränade på gymmet idag, fruktansvärt skönt. Har inte tränat på evigheter förutom lite löpning.
Imorgon ska jag simma och på söndag ska jag tillbaka till Johan W och göra min efterlängtade fina tatuering. Nervöst.
Efter det ska jag vara med Erik, vi pratade om att bada bubbelbad men det går ju icke med en färsk tatuering icke, och på måndag är det studiedag.
Allt i ett kände jag nu. Ni får ursäkta mitt slarviga sätt att skriva, det blir oreda. Jag vet.
Fick hem två nya skyltar idag som jag vunnit ifrån Tradera. Fick en söt topp av mamma och haft en slapp fredag helt enkelt.
Måste nog plugga lite imorgon. Har en samhällsrapport, psykologi uppg. och projektrapport som ska in samma vecka om typ två vecko + ett sångkompendium i nästa vecka som inte alls känns roligt faktiskt.
Såhär är det. Jag älskar musik och jag älskar att sjunga, verkligen. Men min framtid är inte som artist. Hade det inte varit för Stage4you så hade jag aldrig träffat alla dessa underbara människor som jag gjort, jag hade inte kommit in på projektledning och jag hade absolut inte gjort något så maffigt projektarbete. Jag är så glad för dessa tre år men som sagt jag tänker inte leva på artisteri, därför känns inte sångteori så relevant.
Jag har min personliga röst, den är hes, knarrig och luftig. Den är annorlunda, det är min grej. Teori och sångteknik känns inte viktigt på samma sätt, klart i lagom mängd att det är kul men i slutändan så vill jag bara stå på scenen och köra min grej.
Kände att jag behövde skriva av mig det.
mina två nya skyltar

och tatuering såklart.

Puss!
Hej alla fina!
Igår var en händelserik dag för en liten lantflicka som mig. Dagen började runt nio och under förmiddagen var vi på Bromma blocks, gamla flygplans hangar som dem byggt om till butiker vid Bromma flyg. Vi gick där en liten stund men kände inte att vi hittade något roligt, så morbror Ingemar skjutsade oss vidare till Kista galleria. Mama Jesus det är stort!
Hade som mål att hitta ett par "damn you look great" denimshorts eller en skinpaj. Som vi alla vet är jag inte rik så för stunden får en copy skinpaj duga fint! och den är fin må jag lova.
Köpte först ett par snygga korta vita jeansshorts på gina med nitar men hittade sen en skinpaj som jag ville ha sooo badly så jag gick tillbaka till gina med skam i blicken och sa till tjejen bakom disken att jag nog skulle behöva fundera lite mer (big lie, jag hade ju faktiskt fått syn på något fantastiskt). Så gick jag tillbaka och köpte jackan istället.
Emmie hittade lite allt möjligt så vi båda åkte nöjda hem. Fina morfar kom och hämtade oss, vi stod två meter ifrån varandra och pratade i telefon. Ändå så såg vi inte varann, bra där!
Men men, vi åkte hem till mormor och morfar som bjöd på god mat, mysigt sällskap och eftermiddagskaffe. Ni har ingen aning om hur fantastiska morföräldrar jag har, har svårt att tro att det finns några andra som är så godhjärtade, kärleksfulla och underbara som dem är. Jag älskar dem så otroligt mycket och det gör ont att vi behöver bo så pass långt ifrån varandra.
Morfar skjutsade hem oss till moster m. familj där vi gjorde oss i ordning inför kvällen. Passar på att tacka er Mari och Ingemar ifall ni läser det här, tack för att ni är så underbara och gästvänliga och tog emot oss med öppna armar. Emmie sa redan första kvällen att hon kände sig som hemma av er gästfrihet. En stor kram till er.
Vi tog tunnelbanan från Vällingby in till Globen där vi mötte upp resterande delar av juryn, kul med ett återseende!
Showen brakade igång och det var underhållning på hög nivå, hela globen stod och dansade och sjöng med i varenda låt. Haha så härligt! Vi gick vidare mot efterfesten och en förgylld kväll som kommer vara ett minne för livet.
Kända ansikten överallt. Kvällens roligaste "Ingen utav oss går härifrån innan någon har hånglat med David Lindgren" från en glad jurymedlem. Haha vi dog lite, hon påpekade även att shoppingvagnen är lätt bästa dansen. Så vi körde lite dansa med Leroy på dansgolvet inför alla kändisar. Ahyeah.
God mat och dryck, fantastiskt sällskap och musik. F A N T A S T I S K T ! ! är ordet.
Just det, när alla artister kom så kände jag väl ändå att någon måste man prata med, så dök Sean Banan upp. Så jag gick fram till honom och talade om att vi är urvalsjuryn och valde fram hans låt och tycker att han är helgo helt enkelt! Söt som han är blev han jätteglad och tackade oss med leenden, kramar och pussar. Hela två pussar av Sean.
Är det nu jag borde skriva "JAG SKA ALDRIG MER TVÄTTA MIN KIND, AAAAH". Jo annars blir det äckligt..
Kvällen var helt klart oförglömlig och min helg har varit fantastisk! PUSS
Lite bilder från kvällen, har en massa videos också. Ska försöka få upp dem i veckan.


Framme i Sthlm. Kom fram till att det är fjärde gången jag är här sen slutet utav januari, Stockholm är min stad så är det.
Emmie och jag går upp tidigt imorgon för att åka till Kista galleria och shoppa loss :) sen äre fest!
Ska bli kuuuul.
Förresten så gick det bra på provet idag, MVG woho och MVG i kursen nutida konst :D woop woop det lönar sig att vara envis!

Nu är jag trött och ska sova, puss!

Idag åker jag och min fina sambo Emmie till Sthlm igen för melodifestivalfinal och efterfest, blir nog kalaskul!
Här följer lite bilder från startfältet i Växjö som vi tog vid vår visit där


Vårkänslor idag!

Dessa två gobitar är på väg hem just nu, möh möh!


Hur kan det komma sig att allt annat är så mycket mer intressant när man ska plugga till prov förutom själva pluggandet. Har prov i nutida konst på fredag. Skolstyrelsen har fått för sig att alla esteter tycker att det är kul med konst, dumt påhitt. Jo visst är det intressanta lektioner men ett prov på från det att man målade på grottväggar fram till konsten idag.
Konstnärer, konstverk, årtal you name it.
Titta bara så intressant, förhistorisk konst och grottmålningar, egypten, antika grekland, antika rom, fornkristen och medeltida konst, gotiken, renässansen, barocken, nyklassisismen, romantiken, realismen, impressionismen, postimpressionismen, modernismen (kubism, expressionism, dadaism, surrealism, popkonst, abstrakt konst, futurism mm.) konceptkonst, postmordernism, samtida konst, samtidskonst, konstscenen, ready mades, museer och konsthallar, biennaler etc etc ect.

Jag har djup förståelse om ni har slutat läsa vid det här laget. Det som jag läser har jag glömt bort innan jag ens läst klart meningen, bra va?

Det finns inte en sportmössa att jag ska minnas allt detta..... wööööööööööh
Ska försöka få något att fastna men allt ser likadant ut i mina ögon.
Tack och lov så börjar vi inte förens 13.00 imorgon, kaffe kaffe kaffe och lite mer huvudvärk av konst heja


Vaknade klockan 9 idag även fast att första och sista lektionen inte började förens klockan 13.40.
Bestämde mig igår kväll för att jag skulle springa idag på morgonen, och det höll jag fast i. Sprang en liten runda det första jag gjorde, inte särskilt långt men tillräckligt för att jag skulle få upp flåset och svettas. Men hu så dårlig kondition jag har!
I vilket fall så kändes det bra, en härlig start på dagen.
Efter det skapade jag en lite fräschare design till bloggen, simpelt och stilrent.
Allt för mycket har inte skett idag, vi hade religon där söta läraren Linda bjöd på kaffe & bulle för att visa sin uppskattning för vårt sammarbete, trevligt!
Har också haft kårmöte, som vanligt var bara halva kåren närvarande. Vi disskuterade i alla fall i kring det kommande årsmötet, hur kan man göra något som är tråkigt i mångas ögon intressant. Det ska disskuteras vidare vid nästa veckas möte.
Nu sitter jag och mina två töser i applesalen (ett klassrum för ljudproduktion fylld med macdatorer, därav namnet) i skolan och jobbar på KuHi filmen som ska vara inlämnad i nästa vecka. Det går framåt och lite bakåt och lite framåt igen, HEJA!

Har inte heller varit hemma i lägenheten sen innan vi gick till skolan, har inte ätit sen frukost. Min mage skriker efter maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat..

Nu ska vi jobba vidare!
såhär ser jag ut i håret idag, slarvig knut gjord med hjälp utav en såkallad donut.
Finns att hitta bla här http://eleven.se/
Jag behöver sova, alltså verkligen. Jag känner mig trött fast ändå inte, knepig kombination..
Vi har brutalt mycket i skolan. Tidigare (ca 3 veckor sedan) fick jag panik över alla nya uppgifter som dök upp. Minsta lilla fick min bägare att rinna över och jag drabbades av någon form av ångest och utmattning. Det tog på krafterna att ständigt känna sig stressad och hela tiden fundera på vilka rapporter och prov jag skulle skriva på.
Vi har fortfarande mycket i skolan men efter att för en gångs skull använt mitt lov till just det ett lov, så släppte allt. Jag gjorde en stor impulsartad grej och bokade en resa till Sälen, jag ångrar det inte för en sekund. En hel veckas lov med en underbart fin människa. Åh så jag njöd!
Tidigare har jag alltid tagit med mig plugget vart jag än går (det gör jag nog fortfarande), men efter den fina veckan så känns det ändå som att jag slappnar av mer. Det är så fruktansvärt skönt. Så länge man strukturer upp så fungerar det ganska bra. Det dumma är dock att strukturen blir knepig när alla arbeten ligger parallellt med varandra. Jag ränkade lite här om dagen och kom fram till att vi läser ca 13 kurser just nu. Ganska mycket..
En samhälls-, psykologi- och projektarbetsrapport + prov i religion respektive nutida konst och en film i Kuhi (kultur och idéhistoria) ska in innan nästkommande lov som är om 5 veckor. Ja det är mycket i skolan just nu.
Ett sångkompendie, uppsjungning, slutcabarét och tre spelningar väntar också och jag garanterar att det kommer dyka upp mycket mycket mer.
Frågan är om jag verkligen går estet eller samhällsprogrammet?
Men jag ska försöka vara positiv, vi har fått våra studentmössor. Som en gnutta ljus i allt det tunga och juni kommer att bli en så fruktansvärt bra månad.
  • Vi åker till Malta med klassen 1-4
  • Studentvecka
  • Bal
  • Studenten
  • och så åker jag till Mallorca med dem bästa vännerna man kan tänka sig i två veckor mellan 17-1
Och jag ser fram emot det så enormt. Det är bara att bita ihop och knega. Det lönar sig alltid på ett eller annat sätt när man jobbar hårt.
Oh och en sak till innan jag säger godnatt som jag kom på, eller kom på och kom på men jag hade glömt det för en kort sekund. Jag införskaffar mig min första tatuering nästa vecka. Ohuuuuuuhhh exciting!



Avslutar med en såhär fin bild på min fina vän Anton & mig, puss!
Godnatt!
Tänkte försöka mig på att ha en blogg igen.
Några av er har säkerligen sett mig försöka förut vilket inte resulterat särkilt bra MEN nu försöker jag på nytt.
Här har jag tänkt skriva lite om min vardag och mina tankar kring saker och ting. Ja egentligen allt möjligt som jag känner att jag vill dela med mig utav.
Läs om ni vill, läs inte om ni inte vill helt enkelt!
Ciao!