Godmorgon, godmiddag och godkväll.
Än så länge har vi nog hunnit till någonstans emellan godmorgon och godmiddag, 10.20am. Det regnar ute, tråkigt väder men jag är inte bitter. Nej nej. Igår var en kalasbra dag, jag var hur glad som helst hela dagen och fruktansvärt närvös inför min impulsiva gärning. Yep, ni hörde rätt.. Vad har jag nu gjort. Mormor och morfar, grabba tag i stolen ni sitter i och förbered er... Jag har klippt av mitt hår. Mitt hår har aldrig tidigare varit såhär kort, men förändringar är bra och håret växer alltid ut. Känner mig annorlunda, snygg och äldre.
 
Stylisten på salongen gav mig kommentaren "you look hot! you hava a nice body and with that hair.. HOT!". Faktiskt, jag känner mig het. Fick så himla många fina kommentarer och blickar ute. Hade på mig min nya über-feminina svarta klänning. Tight och smickrande, jag kände mig väldigt kvinnlig.
Fick höra att jag såg sexig ut, snygg, vacker, bedårande.. Hej och hå. Himla bortskämd med fina kommentarer, ibland behöver man en sådan boost. Tack! Dansade rumporna av oss, träffade fruktansvärt roliga killar från new zeeland, som för övrigt dansade som en gud. Vi fick också beskåda det mest fantastiska. In på dansgolvet kommer två damer 65+ och bara skakar loss, struntar i alla blickar och bara kör sitt race och ser ut att ha så fantastiskt roligt. Så vill jag vara när jag blir äldre, som Jessica sa "är det du och jag Moa?" Oh yes it is.
 
Idag vaknade jag vid 8.30 fattar inte varför jag inte kan sova.. Ska ta Molly på en promenad nu, handla frukost, ta en dusch och sen mysa med min Jessica. Idag vankas svensk julmarknad! Tjoho!
 
Ciao
 
Är det en god morgon idag? Jag tror det..
Igår var barnen gulliga igen, mamma mia. Jag gjorde Moas köttbullar i tomatsås till middag, Artie gjorde snällt utan gnäll två läxor, Mary hoppade runt och lekte skola. Men allt som allt så var barnen himla goa igår med. Två dagar i rad, helt otroligt! Nu ska ni inte tro att jag är skeptisk eller så men en dag utan tjat, gnäll och beklagan är ganska ovanligt i detta huset, det kanske ni kan förstå med två barn. Så jag har seglat runt i himmelriket i två dagar, jag klagar inte.
 
Jag var barnvakt då Min och hennes väninna skulle på ett bröllop. Väninnan och hennes dotter skulle båda sova kvar här. Jag hade blivit tillsagd att Eve (dottern) skulle dyka upp runt 9.15pm .. Jag väntar och jag väntar... Ingen dyker upp. Inte heller har jag något nummer jag kan ringa. Eve hade fått mitt nummer så hon kunde höra av sig. När klockan blir efter tio och mina ögon i princip går i kors skickar jag ett sms till Min och säger att jag lagt nycklen under mattan och går och lägger mig, hoppas det är okej. Min svarar och ber så hemskt mycket om ursäkt säger åt mig att gå och lägga mig och ger mig morgonen ledig. I samma veva skriver Eve och ber om ursäkt och säger att hon är vilse. Men allt löser sig och alla kommer hem, jag gick ner för att säga hej, kände mig så oartig att bara hålla mig på rummet även fast att jag var trött. Så jag gick ner, sa hej och frågade hur deras kväll hade varit innan jag smet upp till mitt koje igen. Regnet öste ner när jag skulle lägga mig och smattrade som kulor mot mitt takfönster, älskar ljudet av regn.
 
Som jag nyss nämnde så gav söta Minna mig morgonen ledig. Annars jobbar jag alltid mellan 7-10am men nu fick jag sovmorgon, gör henne en tjänst i helgen istället. Så himla skönt, lyckades inte somna förns efter 12pm igår och vaknade nu vid 8.30am. Tina (städerskan) är här och tycker att jag borde gå upp och lägga mig igen men nu är jag vaken och dricker mitt kaffe. Inte heller får jag hjälpa till att städa, hon är så envis.. Precis som jag.
 
Ska träffa Jessica och gå och simma senare men jag går nog tidigare, jag ska simma två kilometer så det tar i alla fall 50 minuter. Det bästa är duschen och frukosten efteråt. Det är det jag ser fram emot, haha.
Sen får vi se vad dagen bjuder på, svenska julmarknaden pågår hela helgen så kanske blir dit idag, vi får se. Eller just det, Jessica pratade om Hammersmith om det inte ösregnar. Primark antar jag. Möjligheterna är oändliga.
 
Ha en fantastisk dag alla fina!
Ciao
REKLAMPAUS!
 

Ja just precis. Insåg att jag inte skrivit ett inlägg om mina bröder i duon Numera så det är på tiden.
Detta mina vänner är mina bröder (min biologiska bror och min brors bästa vän som är som min bror). När dem började träffas hade dem båda ett stort intresse för hiphop och fann snart varandra i musiken och började skapa ihop. Till en början kanske det inte var topp notch men den lilla larven har blivit en fjäril.
 
Dem blev signade av skivbolaget EMI och nu spelas deras låt på P3, nrj, youtube, spotify och itunes.
Ni är så värda detta så som ni kämpat och legat i. Mina pojkar, mina storebröder, storolls.
Åh så jag saknar er här borta i Änglandet, kom på besök snart för bövelens. 
Jag älskar er och är så stolt och lycklig för er skull. Ni är fantastiska, all kärlek till er! PUSS
 
spana in videon och köp låten på itunes eller spotify!
 
 
https://itunes.apple.com/se/album/varfor-gor-du-det-med-honom/id576076671
 
Jag vill klippa mig igen!
Sätter ändå upp mitt hår hela tiden och jag menar håret växer ju alltid ut eller hur?
Sååååå varför inte, det blir ett besök till hos frisören tror jag minsann, förändringar är roligt!
 
inspirationsbilder
 
page
 
eller boycut?
 
 
vad passar sig bäst..

 
vad tror du?
 
 
Torsdag förmiddag och här sitter jag och äter min ack så delikata frukost. Borde nästan få bli rutin det här, sitta med en stor frukost uppe i kontoret och skriva blogg. Väldigt mysigt här inne, får en god känsla i magen.
Min fina frukost består av kaffe, te, kokt ägg, yoghurt/mjölk med banan, päron och müsli. Smaskens!
 
Haha nu kom jag att tänka på barnens pappa Mat, jag gjorde pannkaksfrukost till barnen igår och Mat tog sig en pannkaka han också och tyckte att det var så himla gott. Idag berättade han att han inte kunde sluta tänka på den där utsökta pannkakan under hela gårdagen. Det har jag min fina morfar att tacka för sa jag, han gör dem godaste pannkakorna i hela vida världen så jag har lärt mig av den bäste!
 
Till min förskräckelse när jag kom till gymmet idag så var passet inställt. NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
och inte nog med det.. Det är inställt till januari WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT?
Jag var hjärtekrossad, det är ju mitt favoritpass på hela veckan. Bums, tums and thighs. Jag gillar att träna fem gånger i veckan, snyft. Släpade mig in på gymmet istället, när jag ändå var där. Jag skulle gärna gymma mer men dem har så korkade öppettider. Öppnar tidigt på morgonen till 11am och stänger då för att öppna igen vid 4pm, dumt, mycket dumt.
Så nu får min veckoträning nog se ut såhär:
måndag - morgonpromenad/jogg m Molly, simma 2km
tisdag - morgonpromenad/jogg m Molly, core stability 1h
onsdagmorgonpromenad/jogg m Molly, pilates 1h
torsdag - morgonpromenad/jogg m Molly, gym 45min alt. simma
fredagmorgonpromenad/jogg m Molly, simma 2km
 
Någon kväll kan gym tillkomma och möjligtvis ett yoga-pass på söndagen beroende på hur alert jag är på morgonen. Det är ändå mycket träning jag vet men mitt favorit-pass, åh jag sörjer.
En kompis sa att jag måste vara så vältränad om jag tränar så mycket och ja visst jag är tränad men inte mer än vad jag var innan jag flyttade. Jag tränar mer än jag gjort tidigare men jag äter också mycket. Jag äter som en häst och här finns så förbannat mycket sötsaker.. Nedrans socker. Tro inte nu att jag äter socker varje dag, nej. Men det blir mer än innan jag flyttade. Så träningen kompenserar upp det, mycket träning, mycket mat. Går nog varken upp eller ner i vikt. Känner lite såhär, vill jag äta så gör jag det, jag måste njuta av livet. Man kan inte tänka aja baja hit och dit, vill du ha något? Ja men ät det då.
Det är bara du som kan ändra på dig själv. Har du ätit lite mer "onyttigt" än du brukar under helgen? Låt då kommande vecka vara nyttigare. Det är inte värre en så, var nöjd med dig själv. Lägg inte energi på att trycka ner dig själv. Jag är vacker precis som jag är.
 
Igår var barnen änglar, åh varför kan dem inte vara så fantastiska varje dag?
Hämtade Mary som vanligt på eftermiddagen, regnet öste ner. Inte särskilt inbjudande. Mary övade intervaller på vägen hem, hon har blivit väldigt intresserad av löpning dem senaste dagarna. Väl hemma skulle jag skriva ihop ett träningsschema som hon ska göra varje dag plus stretching. Arthur kom hem blöt och frusen efter sin fotbollsmatch, han gick snällt och tog en dusch och satte på sig pyjamasen med desamma. Han kom ner och gjorde sin matteläxa, jag bakade havrekakor och förberedde middagen och Mary övade sin löpning.
Minna kom hem lite sent så barnen hade hunnit äta upp sin mat, istället åt vi kakor och drack te ihop och myste med tänt ljus på bordet. Arthur berättade att han tycker att det är så mysigt att jag lägger tid på att duka bordet, ingen utav dem andra nannysarna har gjort det. Blir mycket finare tycker jag med bordstabletter, fin dukning och kanske tända ljus. Mer avslappnat och harmoniskt.
Arthur har varit lite grinig den sista tiden men nu ska han vara snäll så att han kan få ett spel.. Självklart, godhet kommer inte utan baktanke från barn. Inget tjat, inget retande bara snälla barn. Hoppas att det kan fortsätta så även OM han får ett spel..
 
En sak till måste jag skriva sen får det vara nog. Imorse när jag vaknade hade jag fått ett så fint meddelande som gjort min dag lite ljusare. Jag fick beröm för att jag har en fin blogg, fina bilder och att det är härlig läsning och att denna person är en flitig läsare. Blev så himla glad, inget går upp emot lite uppskattning!
 
Fick nu ett annat meddelande om att Jessica planerar att komma förbi, så bäst för mig att jag tar en dusch och fixar till mig! Idag väntas playdate, köttbullar och förhoppnings glada lättsamma barn.
 
Ciao!
Blandade bilder ifrån veckan, söta Mary, Jessicas snygga haircut, Starbucks och äckligt söt kaffe. Köp aldrig en mocka. Svart kaffe ska det vara, nu har jag lärt mig det. Bäst att hålla mig till min rutin, morgonens promenad med Molly och nu.
 

Här om dagen, närmare bestämt i lördags var jag just på gång att skriva ett inlägg på bloggen. Hade skrivt ett sådant långt och fint inlägg om tankar och min fina helg. Då.. Då händer det som inte får hända. Min dator kollapsar. Jag blev sur för att den var så fruktansvärt långsam, fick ett ryck som jag tror att dem flesta kan få på sin dator någon gång och bankade till över tangentbordet (idiotiskt, jag vet). Fick bluescreen så jag stängde av den genom att hålla nere startknappen, när datorn startades om fick jag upp en svart skärm med en vit text där det stor något i stil med "Problem to connect to hard drive, press ctrl+alt+del to restart", kommer inte ihåg nu i efterhand exakt vad det stod. Jag gjorde som det stod och samma skärm dök upp igen, satan också!
Jag försökte om och om igen. Tog kontakt med datorkunniga vänner och bad om råd. Vilken tur jag har som har sådana kunniga fina människor omkring mig som kan hjälpa en liten blondin i knipa. Jag blev rekommenderad att söka mig till hp direkt vilket lät som en bra idé. Jag tycker i dem flesta fall att det är knöligt att prata kundtjänst via telefon så jag sökte på nätet och fann att hp har ett så kallat "total care center" i Paddington vilket inte är längre än ca 15 minuter med undergrounden. Så jag bestämde mig för att åka dit på söndagen och lägga ner problemet för kvällen. Blev inte mycket klokare ändå.
 
Så på söndagen åkte jag till Hp för att få höra att min hårddisk var kapputt (stavas det så?) Wooooohoooooo glädje rop!! Det är inte datorn jag bryr mig om, det är alla bilder jag sörjer. Jag borde ha tagit med mig min hårddisk ifrån Sverige och gjort en backup varje vecka för sådana här saker händer. Tack och lov att jag fört blogg online och inte bara i min dagbok så jag har en hel del bilder här på bloggen. Min käre morbror sa till mig att ha is i magen, då han inte tror att allt hopp är ute med hårddisken. Jag borde kunna komma åt mina filer fast än att hårddisken är pajas. Kan skulle disskutera detta vidare med en vän så får vi snart se vart detta hamnar.
 
Hur eller hur så köper jag hellre en ny dator än att böka med ny hårddisk. Försöka hitta en ny hårddisk, installera svenskt operativsystem, få någon att göra detta åt mig, i england?! Nej, en ny dator känns bättre. Gamla pärlan har ändå varit lite dum på sista tiden.
Så nu är jag utan dator fram till jul, vill köpa den hemma i Sverige så att jag får med svenskt tangentbord. Just nu skriver jag ifrån Minnas dator, har ändrat i kontrollpanelen så att tangentbordet är svenskt så det får duga för tillfället. Känner mig en aning tom utan min dator och nu kan jag inte titta på Grey's Anatomy!? Snyft, det som är så bra.. Får kolla via youtube, woho! jippie! Blä..
 
Nästa dator hoppas jag blir en Mac, Mac air. Dem håller längre, dem är bättre men attans så dyra dem är. Tolv tusen för en 13". Mycket, mycket MYCKET  pengar men som sagt den håller längre än en Pc.
Nu lever jag på min telefon och tack till Minna som lånar ut sin dator till en handikappad flicka utan dator. Jag tänker inte vara bitter, det är mitt eget fel så jag får skylla mig själv. Tänk positiva tankar! 
 
Nu till min helg, idag är det redan onsdag.. Hoho. I fredags var jag hemma hos Frida på middag med Niki och Johanna. Det är så mysigt att laga mat ihop, här hemma är det bara jag som lagar maten och det är sällan som vi sitter ner alla och äter. Barnen äter först, jag äter på stående fot och Minna äter innan hon kommer hem. Mysigt va?.. Så jag uppskattar middags-tiden, det är då man umgås, pratar om hur ens dag har varit och bara njuter av varandras sällskap. Jag saknar dem stunderna så mycket sedan jag flyttat. 
Under lördagen jobbade jag efter att Minna och jag pratat om att jag ska börja jobba lite mer och självklart få extra betalt. Jobbar då ibland lite på helger om det inte är så att Minna är bortrest eller barnen är hos sin pappa. Så jag satt uppe på mitt rum och åt mat som jag varit och köpt, god kyckligfilé, brukar inte äta på rummet så ofta men jag ville vara lite ifred och bara slappna av. Mitt i maten skriker Mary, "MOOOOOOOAAAAAA" ett antal gånger, jag tror att hon blivit utelåst eller att något allvarligt har hänt, springer ner för trapporna med mat i mun och andan i halsen och ropar tillbaka "I AM COMING!!". När jag kommer ner visar det sig att den lilla tösen bara ville ha min uppmärksamhet.. Minna säger åt Mary att hon inte behöver skrika för jag kanske tror att något allvarligt hänt, ja just precis! Hon ville gå till tomtens grotta som slagit upp utanför Westfield. Absolut, får jag avsluta min mat först? Nej, då är hon på väg att börja gråta så jag rycker på mig ytterkläderna och så är vi iväg. Tillbaka kommer vi med en snöglob, ett foto och en ganska nöjd Mary. Kvällen var lugn och barnen åt mat som jag varit och köpt på Nandos. 
 
Denna vecka hittills har jag gjort mina två kilometers simning i måndags, haft lunch med Niki och Klara i Covent Garden. Jessica kom förbi på kvällen så vi kunde ha vårt dagliga tjöt, vad vore jag här utan Jessica?
Igår var jag på ett nytt pass kallat "Core Stability", för att stärka magmuskulaturen, ryggen och rumpan. För att förbättra hållning kan man säga. Killen som höll i passet, Kima, var jätte go och passet var väldigt roligt. Idag känns det vill jag lova, har sådan träningsvärk i ryggen och rumpan. Aj aj.
Idag har träningen bestått av pilates, lungt men tufft.
 
Regnet öser ner utanför kontorsfönstret och jag måste gå ner för att förbereda snacks åt Mary. Snart dags för hämtning, vädret känns inte alls lockande. Men I've got work to do!
Ciao
 
 
Igår hade jag bestämt mig för att det skulle få bli en tidig kväll då jag sov så dåligt i måndags. Ni vet känslan när man vaknar och det kändes som att man nyss la huvudet på kudden för att sova, inte ett dugg utvilad.
Men det gick inte riktigt enligt min plan, istället blev det bio. Nya Bond, Skyfall.
Jessicas värdmamma Hester ville så gärna bjuda oss "den är så brittisk, ni måste se den!"
Så himla snällt av henne och hua mig så bra den var! Enligt min åsikt bästa Bond hittills.
Tänk att jag faktiskt bor här, i England. Alla scener man ser i filmen, platser syftar jag på nu, det är min vardag.
Mitt fina London.
Innan bio bjöd fina Jessica på kaffe, tack skrutt och tack för ännu en fin kväll och många fler ska det bli!
 
Igår införskaffade jag mig även ett par nya träningsskor. Mina andra har hängt med ett bra tag, säkert tre år. Mina nya är så kallade barfotaskor, vibram fivefingers.
Det känns som att vara barfota, och varje tå har en egen liten ficka. Så tårna andas och man får så mycket bättre balans.
Fördelen med dessa skor är att dem bygger upp muskulaturen i foten som även förbättrar blodcirkulationen, hållningen och musklerna i benen. Istället för att landa med hälen först och rulla steget så sätts mittfoten eller framfoten ner först och steget blir mjukare. Det är jätteskönt, lite som att flyga fram, ja som att springa barfota. Jag har blivit tillsagd att ta det försiktigt nu när jag börjar springa i dem, jag måste lyssna på min kropp och inte springa för långa sträckor nu när mina fötter inte är vana vid dessa typ av skor. 
Har gått runt i dem idag, hur skönt som helst. Mina små bebistår får andas. Hade dem på morgonpromenaden, på pilatesen och ska nu ta på mig dem och gå ut och göra ärenden.
Har fått lite blickar på mig men jag bryr mig faktsikt inte om vad andra säger, dem må se lite muppiga ut bara för att folk inte är vana att se skor med tår men om dem bara visste så sköna dem är!
 
Nu har jag lite ärenden att beta av sen promenad med Molly, det blir en långis idag då jag inte behöver hämta Mary. Arthur och jag ska bänka oss framför tvn ikväll och titta på Sverige - England matchen, Mary ställer frågan "vilka hejjar du på?".. Måste stötta Sverige men det gör mig inget om England vinner, jag gillar ju båda!
 
Förhoppningsvis blir det en tidig kväll om jag inte fastnar i 'Fifty shades of Grey'. 
Hoho
 
Haft en lugn helg med min Jessica. Kom igång med träningen igen förra veckan så tisdag, onsdag, torsdag och fredag har det blivit av. Skönt att vara på gång igen. Fredagen gick långsamt, simmade 2k och var lagom död efteråt, blir väl så när man inte simmat på ett tag. Åkte in till Knightbridge för att lämna tillbaka en topp åt Minna. Hon hade så mycket att göra under dagen så jag erbjöd mig att hjälpa till och det gjorde mig ingenting. Efter det väntade jag in Jessica och fördrev tid med fotografering på den fina julbelysningen som äntligen har tänts och med att inhandla lite julklappar. Skönt att vara ute i god tid!
Stod vid Piccadilly och fotade när en ung pojk kom fram.
"You shouldn't take a picture in that direction. 
jag: Why not?
Because I live there, no I'm just kidding
jag: ... Okey
So are you british?
jag: No but I live here
And you're a photographer?
jag: No I just like to take pictures
So you're a amature photographer
jag: I guess you could say that..
I think you look really good and just wanted to let you know, have a nice night and good luck with your photos.

Spontant, trevligt!
I alla fall, Jessica och jag hittade en matbutik som hade organisk mat och även en servering. Man fick plocka ihop själv och det var utsökt. Bra fredagsmiddag! Köpte med oss bär och grädde hem som vi mumsade på tillsammans med nötter som efterrätt. Mötte därefter upp Gullis på Westfield för en kvällskaffe. Tiden rusade förbi och vi hade en trevlig pratstund vill jag våga påstå. Söt tjej.
Igår, lördag, vaknade vi upp runt 8 och efter 9 var jag pigg nog att ta mig upp ur sängen. Blev en slapp dag som fördrevs i Hammersmith, sätta in pengar på banken, kolla Primark, fika, julklappar. Finns egentligen inte mycket alls att se i Hammersmith men vi lyckades få tiden att passera ganska bra. Hela dagen kände jag mig väldigt seg, huvudet var med men kroppen ville inte riktigt som jag ville. Spänningshuvudvärken kom på köpet. 
 
Igårkväll satt vi barnvakt i norra London åt en svensk/finsk/engelsk familj. Dem hade besök från Finland så där fanns fyra barn och en boxer vid namn Doris (jag som är så svag för boxer vovvisar). Lilla tjejen på 17 månader sov när vi kom men pojkarna på 2,3 och 4 var vakna och glada. Blev en myskväll framför tv:n med chips, godis och en gammal finsk tecknad serie. Jessica och jag förstod inte mycket vilket barnen trodde att vi gjorde men det var mys ändå. Pojkarna var väldigt lättsamma och goda och sista somnade strax efter 9. Efter det trodde vi att det skulle vara lungt men lillan började gråta.
Vi fick gå ner ett flertal gånger och vagga henne till sömns, när jag kom ner fann jag henne nedspydd stackars lilla krake. Fick byta alla sängkläder, kläder och ge henne ett bad. Febrig och frossig och så trött att ögonen gick i kors. Måste varit influensa. Samma sak hände en gång till så samma procedur om igen. Vi försökte vagga henne till sömns men det var kroppskontakt som gällde. Runt klockan 11 lyckades vi få henne att somna efter att ha bäddat ner henne som en liten puppa i sin spjälsäng. 
Våra modersinstinkter satte in ganska fint och får jag säga det själv så tycker jag att vi löste det utmärkt. Bra teamwork.
 
Det tog oss ett tag att komma hem, fick byta buss i Camden och Hammersmith, Somnade inte förns runt 3 på natten och vaknade vid 12 idag av ett sms ifrån Minna.
En familj skulle komma och titta på huset så inte kunde vi ligga kvar i sängen. Virriga och dana som vi var tvingade vi oss själva att gå upp. Tog en promenad med Molly och vädret var underbart.
Gick därefter till Westfield för lunch. Satt i solen, 10graders värme och klarblå himmel och njöt på uteserveringen, i november!! Hade på mig långklänning, converse och en långärmad tröja, samma som jag har på sena sommarkvällar. Det är inte alltid det regnar i London, får passa på att njuta av solen när den väl kikar fram! Dagen har spenderats i köpcentret och nu sitter jag på mitt rum och har ätit kvällsfika/mat vad det nu än är och slappar. Hoppas på att få en tidig kväll, ska läsa vidare i mina nya böcker som jag köpt!
 
 
Haft den mest fantastiska och underbara helgen med min fantastiska mamma.
I torsdags åkte jag till Heathrow terminal 5 för att möta upp min mor. Planet skulle anlända 21.15, där stod jag vid skylten som sa "Arrivals" och väntade i vad som kändes som en evighet. Definitivt den längsta väntan i hela mitt liv, stod där otålig och spärrade ögonen mot dörren i hopp om att få syn på min snygga blonda mor.
Cirka 45 minuter efter att planet landat, runt klockan 10 såg jag henne. Lyckan brusade upp i hela kroppen och jag sprang. Där stod jag plötsligt med henne i mina armar, först trodde jag inte att jag skulle gråta men jag blev så överväldigad av kärlek och känslor så tårarna kom ändå. Jag var så lycklig, ÄNTLIGEN VAR HON HÄR!
Det var så overkligt på något vis.
 
Vi åkte hem och jag fick visa henne huset och hon fick träffa Molly. Vi åt kex och ost och drack vin. Satt i soffan och bara pratade och njöt av varandras närvaro.
Under helgens gång har vi varit på afternoon tea, mängder utav te och gott tilltugg. Socker, socker, socker. Jag överraskade mamma med biljetter till Les Miserables under fredagen, hon blev jätteglad och jag var minst lika förväntansfull, vi båda älskar sådant. 
Musikalen var över föväntningar, det var magiskt. Fantastiskt
Vilka röster, vilka kulisser, vilket skådespeleri, vilken musik. Allt var så otroligt bra. Verkligen once in a lifetime upplevelse!
Vi har ätit på jättegoda restauranger, italienskt, grekiskt och Jamie Olivers. Vi har verkligens lyckats välja bra ställen. Ibland händer det att man handlar på halvdana ställen men alla har verkligen haft jättegod mat och trevlig personal. Mamma har upptäckt Primark och Brick lane.
Allt har bara varit så himla mysigt! Min älskade mamma, god mat, shopping, musikal, sockerbomber.
 
Hon fick även träffa barnen vilket kändes bra. Vi hade lite mysfaktor alla tillsammans igår kväll framför brasan. 
Under dessa dagar har jag blivit så bortskämd. Eller det känns i alla fall så, här är det annars ingen som pysslar om mig. Bara jag som pysslar om alla andra. 
Därför har det varit en så overklig känsla att krypa upp i mammas famn på kvällen och få känna mig som det lilla barn jag är medans mamma strykt mig i håret och pussat mitt ansikte. Börjar gråta nu när jag tänker på det, av kärlek inte sorg. Av längtan.
 
Idag har jag gråtit i princip hela dagen, innan vi åkte till flygplatsen, på flygplatsen, på väg hem från flygplatsen och här hemma. Är överemotionell just nu, börjar gråta för minsta lilla och jag har sådan huvudvärk av allt gråtande. Vi får träffas snart igen, det är inte långt till den 20:e december. Tror bara att det är jobbigt nu när vi har haft det så bra bara hon och jag. Fått rå om varandra. Måste nu vänja mig vid att mamma inte är här igen.
Jag kommer över det, vi ses ju snart.
Jag kommer att leva på detta länge, mamma jag älskar dig du är bäst! All kärlek till dig
 
Igår var det Halloween, och Halloween innebär dekorer, trick or treat och ton med godis!
Mary och jag köpte dekorer och pyntade så fint här hemma, färglade bilder och åt pannkakslunch.
På kvällen var det bus eller godis som gällde, bilderna får visa min läskiga unge.
 
OCH IDAG ÄR DAGEN DÅ MIN MAMMA KOMMER HIT!!!! WAAAAAAAAAAAAAAAAH
Jag blir så otålig, hon kommer inte förens efter 9pm. 
 
Min dag ser ut ungefär såhär..
 
Har Mary och hennes kompis här nu fram till 4pm, sjutsar hem dem till Claudia.
 
Gå till Waitrose och handla mat och gottis till ikväll
 
Städa upp hemma (det lär se ut som ett bombnedslag efter tjejernas framfart)
 
Packa barnens väskor till helgen 
 
Ta Molly på promenad
 
Skaffa en ny nyckel till städerskan, andledningen till detta är att Mary så brilliant här om dagen ville prova om det gick att låsa upp dörren med en träpinne.. Tittade bort någon sekund och poff låset var sönder... Så vi fick byta lås och skaffa en ny uppsättning med nycklar.
 
Otåligt vänta på att klockan ska bli 8..
 

Har just bakat lite kakor och ska göra lunch till tjejerna. Peppad inför ikväll!!!!!