Jag var på väg att skriva ett inlägg igår men sen insåg jag att jag var för trött.
Jag har varit sjuk sen i onsdags men det eskalerade ordentligt i torsdags. Dunderförkylning och feberfrossa, wiha. Är väldigt sällan sjuk så det var väl på tiden. Känner mig lite piggare idag och har kunnat vara ute, dock är allting mycket mer ansträngande än vad det brukar vara. Morgonpromenaden som annars är så skön med Molly blev jobbig halvvägs igenom och var hur trött som helst när jag kom hem.
 
Lämnade av Molly i Paddington runt klockan tre och åkte sen in mot stan för att träffa Zaaazoooo (Jasmine, vet inte varför hon kallas Zazooooo... Jessicas påhitt). Solen bestämde sig för att kika fram och det blev en underbar dag. Promenad längst med floden, en snabbvisit på Borough market, gott italienskt kaffe och framtidsplaner. Helt perfekt lördag.
Sitter nu hemma i sängen och packar klart det sista inför Spanien, yep imorgon bär det av mot Spanien! Fick i 20års present av familjen att följa med dem till deras hus under lovet. Huset ligger i en by uppe i bergen vid namn Gaucin. Det påminner om en grekisk liten by, hur fint som helst! Ska bli så himla skönt att komma bort ifrån allt ett tag, inget internet eller dylikt. Himmelskt!
Resan dit blir relativt lång, först bil till flygplatsen på ca en timma, flyg i ca 3 timmar och sen yttligare en bilresa upp till bergen på ca 1,5 timmar. Lär vara ganska seg när vi kommer fram.
 
 
Vi ses om en vecka mina kära, garanterar er en bildbomb. Tills dess, puss på er!
 
 
 Detta är Gaucin
 
Idag har det varit Marys 1st Communion, den första nattvaden. Vi var i kyrkan på förmiddagen på söndagsmässa och åkte sedan tillbaka till huset och åt en god lunch med lite släkt och vänner. Det bjöds på lamm, hemmagjord potatissallad, grönsallad, hemmagjorda vårrullar och en fantastisk sallad på butternut squash och getost. Vet inte vad butternut squash är på svenska för tillfället.. Efter detta kom en marängtårta med grädde och färska bär, barnen åt jordgubbs pudding, dallrigt och dant... Hua... och sen givetvis ost och kex. Hujedamig så mycket mat jag tryckt i mig, har en så vacker matbebis just nu. Det har varit en fullspäckad men härlig dag och jag kan inte bärga mig tills jag ska sova, helt slut och imorgon är det måndag!
 
Innan jag säger god natt måste jag bara berätta en till sak..
 
Mat, pappan gav mig  det finaste och mest berörande tal jag fått höra på länge tidigare ikväll. Fast inget slår det du höll för mig på studenten mamma, det var så vackert.
Mat sa hur lycklig han är över att ha fått ha mig här i ett år och hur hemskt det är att behöva säga att jag ska lämna dem. Jag har varit så fantastisk med barnen och format dem till ännu bättre människor. Jag ser saker svart på vitt, jag är disciplinerad och ordningsam och har lagt en bra struktur för barnen och jag gör dem så lyckliga, dem älskar mig.
 
Han vet inte vad dem har gett mig mer än upplevelsen av att vara här och jag besvarade det med att säga att dem har gett mig massor. Jag var så orolig innan jag åkte då jag inte visste hur det skulle vara i familjen, skulle jag räkas som en familjemedlem eller vara en typisk anställd som stängdes ute efter jobbet.
 
Jag har blivit så älskad och omhändertagen hos min familj och har verkligen fått känna mig som en i familjen, som en storasyster till Arthur och Mary. Mat sa att han hoppas att detta har utvecklat mig och att jag tar med mig allt detta hem. Inte som en liten betongklump men som något jag kan fortsätta forma och använda, så fantastisk som jag är.
 
Han avslutade med att krama om mig och säga att han älskar mig.
Jag älskar er
 
 
Eurovision nu alltså, känner mig inte så insatt. Undrar vem som vinner, kan Sverige ta hem det igen?
Apropå show så var jag bjuden på show i torsdags. Pappan här, Mat håller i en show med blandade akter. Jag fick sällskap av Viktoria och Jasmine och ja... nog var det en show alltid... haha
Den öppnades med tre killar som gjorde ett sångframträdande med enbart sina röster som instrument, sjukligt duktiga! Sen blev det bara konstigare och kostigare... Visste från början att det skulle vara naket med i showen men ehm... ja... En kvinna bredde ut sig helt när hon hoppade hopprep spritt språngande naken med brösten målade till ögon och hennes Vijay-jay målad till en mun. Jag är glad att jag inte satt längst fram då hon hoppade och skuttade och lyfte ben hit och dit. En annan akt var en kvinna helt psyko, otäck. Sen kom en duktig akrobat som snurrade rockringar konstant och mot slutet hade hon säkert 8st samtidigt. Så fanns det en trollkarl och lite blandat.
 
Det var spännande i vilket fall som helst, haha. Det är inte varje dag man går på show och ser massa naket! HAHAH
 
Idag har jag spenderat dagen med fina Viktoria och Marie. Innan jag mötte upp töserna var jag på gymmet, vart till och med så duktig att jag ställde klockan för att vara på ett spinning-pass vid 9.45, tränade därefter lite tricep och core. Det är så fantastiskt att känna att jag blir starkare och måste öka vikterna för att dem jag hade förra veckan är på tok för lätta. Spinningen var svettig så in i bänken men jätte rolig, om jag bara orkar ställa klockan varje lördag... Hejdå sovmorgon men HEJ CARDIO!
 
Efter att ha spenderat över en timma på tunnelbana och DLR mötte jag upp töserna vid Island Gardens, vi gick under Greenwich Foot Tunnel som är en tunnel som går under Themsen och kom då in i Greenwich Village, hur mysigt som helst. Strosade runt på marknad, pratade träning och promenerade upp för Greenwich Hill. Dagar som dessa älskar jag, jag älskar mina nyfunna vänner, London och livet!
 
Sitter nu hemma och är barnvakt, Mary somnade efter åtta och Artie slocknar förmodligen när som helst. Fick en mysig eskimåpuss av min pojk nu när jag la honom. Han är så gosig "I will never let you go" säger han medans han hänger kring min hals. Jag älskar dig Arthur.
 
Nu ska jag se vem som vinner Eurovision och sedan sova. Imorgon är det Marys 1st Communion. Vilket är den första nattvaden, det är en väldigt viktig ceremoni i den katolska kyrkan. Så imorgon ska vi till kyrkan vid 11 och sen åka tillbaka hem hit och fira. Det kommer bli en lång dag, sov gott alla fina!
 
Slänger ihop ett snabbt inlägg innan jag ska gå hem till min älskade Jessica. Har inte sett tösen på över en vecka då hon har varit i Sverige över helgen och vi båda har jobbat under vardagarna. Hua jag är så trött att ögonen vill gå i kors, blev ett utmattande pass på gymmet igår och idag har jag tagit hand om sjuka barn vilket har dragit musten ur mig. Trötthet, feber, gråt och skrik och vägrat äta... Ajaj.. Det är inte kul att vara au pair alla dagar i veckan.
 
Min pojk var söt igår och insisterade på att få köpa mig något, då han vet att jag älskar nötter så ville han köpa nötter åt mig. Jag plockade ihop en liiiten påse men han sa hela tiden "ta lite mer", så det slutade med att han köpte nötter för två pund. Nej visst det är inte mycket men jag vill inte att han ska spendera sina pengar på saker till mig. Haha
Följde även med Marys klass till och från simning, hon var väldigt exalterad över att ha mig där och höll hand och skuttade hela vägen. Lekte även pac man? liknande lek med klasskompisarna i ledet på vägen till simhallen. Förstod inte riktigt vad dem menade..
 
Har då idag varit hos den andra familjen med febriga barn, och jag är så trött. Ingenting var bra, lite smått kaos. Det är inte lätt att tysta ner ett barn som skriker för att hon inte fick knäppa knapparna på jackan, väldigt jobbig situation för henne tydligen och då får man försöka vara förstående och prata långsamt. När inte det funkar och hon ligger på mattan och gormar går man därifrån och låter henne tysta sig själv när hon ser att jag inte lägger energi på det. Lillkillen vägrade äta och sov middag på tom mage, vaknade febrig och dan efter 2 timmars sömn och jag lyckades få i honom lite vaniljyoghurt med banan, sötsaker går alltid hem.
 
Mary är även sur då hon påstår att jag sa "jag vill inte spela med en fuskare". Vi spelade ett spel, hon, jag och Artie. Hon fuskade och jag sa att det inte är roligt att spela ett spel om det ska fuskas. Det hände två gånger och jag sa då att jag inte ville spela detta spel längre om det inte spelas enligt reglerna, då förstår ni är jag en fruktansvärt elak person och tycker tydligen inte om henne längre (damens egna ord) ... ajaj så det kan bli. Underbara barn, dem är väl för goa?
 
Så ja, energin är totalslut och jag ska nu promenera hem till min älskade vän och bada bastu! Det har jag förtjänat! God kväll
 
 
Har ingen inspiration till att skriva över huvudtaget. Jag vet att det är roligt för er där hemma att se vad jag gör osv men det är vardag för mig så det blir inte att jag bloggar så mycket. Förlåt det där lät bittert. Men dagarna rullar på, jag jobbar och står i som vanligt. Ryggen är fortfarande omedgörlig och det känns även fram i bröstkorgen sen Artie tacklade ner mig i soffan för drygt två veckor sedan.
 
Har idag jobbat hos andra familjen efter att ha fått en sen förfrågan sent igår kväll. Jag är på tok för snäll ibland... Jag glömmer bort mig själv på vägen. Så efter att ha stress-städat här hemma då vi skulle ha vår sista husvisning vid 11 kom jag iväg till ett pass på gymmet på morgonkvisten, hade sedan tänkt gå in och göra egna övningar men hade en massa missade samtal ifrån mäklaren. Jag blev tvungen att stressa hem för att släppa in dem, all denna stress tar kål på mig. Var hos andra familjen mellan 12 - 2.30 , vi pysslade, Hope skvätte vatten över sig själv på bakgården och sen var det dags för mig att lära mig balett.
 
Snabba puckar hem igen för att gå och hämta Mary vid 2.50 ... Heja heja. Har nu i eftermiddag haft "stå på huvudet tävling", gjort läxor och övat inför slutprov och ätit middag. Hade en övernattning med Arthur igår kväll, vi sov skavfötters på en liten madrass. Storyn är att jag hade Jasmine hos mig i lördagskväll för att titta på en film och gotta oss. Arthur ville då också vara med och rullade ihop sig till en liten korv i mitt täcke, jag förklarade att vi skulle ha lite tjejmys för att komma undan och sa att det passade bättre kommande dag så igår sov jag i Arties rum. Idag är det därför Marys tur då hon självklart också vill ha en övernattning. Det är nog bra för mig att komma i säng samtidigt som barnen, jag behöver sova. Minna är ute ikväll så jag är barnvakt. En lång dag för mig med andra ord.
 
Så i helgen mina kära har jag varit med mina töser Jasmine och Marie! Under lördagen gick jag och Marie på Museum of London men blev ganska snabbt mätta på historia, dock är det faschinerande att se bakåt! Därefter hittade vi en väldigt fin liten park vid namn "The Postman park" eller något liknande med en minnesvägg i keramik med korta historier om vardagshjältar som offrat sina egna liv för att rädda någon annan. Vissa var bara barn, hemskt men fint att göra en minnesvägg i deras ära. När vi sedan vandrade hem igenom stan kom vi förbi Covent Garden och vad står då där om inte en gigantisk glastank?
 
"TA DITT FÖRSTA DOPP MED NIVEA!"
 
Jag är för oäventyrlig så jag tänkte "nej jag ska ta mig sjutton göra det!" så ja... Jag simmade i en gigantisk glastank fylld med vatten inför hundratals människor. Snacka om att trotsa kroppskomplex och dylikt. Det var fruktansvärt roligt och jag ångrar inte att jag hoppade i för en sekund. En "once in a lifetime experience", en bra historia att ha i bakfickan. Kall och nöjd tog jag mig hem. Marie skulle ut med några kompisar men jag kände för att ha en stanna hemma kväll så Jasmine kom över och vi gottade ner oss i min säng framför "Into the wild", jag somnade gång på gång. Varm och mätt, Jasmine däremot var helt inne i filmen och satt och kommenterade för sig själv. Haha
 
Igår åkte vi till Camden och strosade runt och slog oss sedan ner på en pubb, pratade strunt och hade det bra.
Det är mindre än två veckor kvar till Spanien och jag längtar så på att få komma bort i en vecka. Det har varit så kallt och blåsigt här på sista tiden. Sommaren försvann lika snabbt som den kom. Mary springer nu runt med min kamera och tar kort på sig själv. Tror att jag kan ladda upp några här.. Hon tjatar även om att hon vill leka så nu måste jag fortsätta min kväll.
 
Fortsatt trevlig vecka mina vänner!
 
Idag hade vi picknick i parken familjen, jag och en vän till Minna. Japansk ceremoni (dans med solfjädrar, eller något i stil med det) och en massa lek. Dessvärre finns jag inte med på bilderna, kameramannen är aldrig med. Lite synd
 
Har legat i badet och gottat mig i säkert över två timmar och tittat på Grey's, hur skönt som helst att få tid för mig själv. Det var ljust ute när jag klev i och bäcksvart när jag klev ur. Skrubb, tvätt av hår och en mer avslappnad rygg. Det är jag värd.
 
Spenderade förmiddagen i solstolen på bakgården innan jag tog med min pojk och bjöd honom på glass. Innan vi gick ut genom dörren tog han mig i handen och sa "I love you", hela jag blev varm av lycka. Det är första gången han säger det till mig, rakt till mig. Denna kärlek, all denna kärlek. Dem är som mina syskon, mina älskade barn. Dem senaste kvällarna har Artie varit jättegosig. Här om kvällen bad han mig att kittla honom, förstår inte hur han ville det, själv hade jag fått panik om han kittlat mig. Men i alla fulla fall. Han skrattade så att han kiknade min älskade pojk och det slutade med att vi båda låg och skrattade. Hans skratt är så underbart att jag själv inte kunde hålla mig ifrån skratt. Han har fått massage och en massa kärlek. Min pojk.
 
Just nu saknar jag min familj. Min familj hemma i Sverige. Jag saknar er, jag behöver er. Ni är det finaste och mest värdefulla jag har och jag är så otroligt lycklig som har er. Snart ses vi igen, tills dess.. ta hand om varandra, jag sänder er all min kärlek denna kväll i min ensamhet. Unna er något gott och rå om varandra denna härliga fredagskväll.
 
Jag ska avnjuta mer Grey's, en bra bok och en massa gottis! Love
 
Hej mina vänner. Solen skiner, himmeln är blå och här sitter jag och pillar på min tå. Nej det gör jag faktiskt inte alls men jag kunde ha gjort!
 
I cirka en veckas tid har jag känt av någon form av smärta kring mitt högra skulderblad, i förrgår var Jessica gullig och knådade med lite Deep heat salva och det kändes bättre för tillfället, har även sovit med värmekudde två nätter för att försöka mjuka upp. Igår korkad och envis som jag är bestämde jag mig för att gå till gymmet. Tränade självklart också rygg... "Så länge det inte gör ont så är det okej", tänkte jag. Efter ryggpasset skulle vi köra mage Jessica och jag. Jag fann mig själv liggandes på rygg gråtandes av smärta eller för att jag skrattade så mycket, jag vet inte vilket det var men i alla fall. Där låg jag och skrattade och grät för att jag inte kunde ta mig upp, en strandad val på madrassen på gymmet...
 
Efter träningspasset gick det bara utför och kändes som en kniv som vred och vände på sig ständigt, i varenda liten rörelse. Så fruktansvärt frustrerande och på gränsen till tårar hela tiden. Jag lyckades boka in en massage på kvällen och fick tid vid 7.45 för en Deep tissue massage. Det var jätteskönt och väldigt avslappnande, kändes som att jag mjukade upp mig lite.
 
Inatt däremot har jag vridit och vänt på mig hela natten och känner mig stel som en pinne igen, det kanske lättar lite framemot dagen. Vi får se.. Fram tills dess att detta försvinner tänker jag ligga lågt på träningsfronten, jag vill inte göra det värre än vad det redan är. Vet fortfarande inte vad det är. Det kan vara en inflammerad muskel och är det så kan massagen ha gjort det värre berättade dem igår. Lättar det inte eller blir bättre tills imorgon ska jag gå tillbaka och träffa naprapaten för detta funkar inte.
 
Minna stannar i London denna helg så att alla är hemma igen. Jag skulle gått ut med mina vänner på klubb ikväll, jag är inte mycket för klubbande men ibland måste man offra sig som Minna så fint la fram det. Men med tanke på skicket av min rygg just nu känner jag faktiskt inte för det. Jag vill inte gå runt och muttra över att jag har ont i varenda liten rörelse jag gör hela kvällen. Minna har pojkbesök så känns också dumt att sova hemma men så får det bli.
 
Imorgon kväll ska jag och barnen gå på bio trots det att alla päron är hemma nu, dem såg fram emot det så mycket och jag har inget emot bio! Nu ska jag se till att få på mig lite kläder, dricka kaffe och promenera Molly. Vi har visning på huset idag någon gång mellan 10-11 så måste städa lite också.
 
Ha en fin fredag! Puss