Saturday, hangover?

1kommentarer

Godmorgon, godmiddag och godkväll.
Än så länge har vi nog hunnit till någonstans emellan godmorgon och godmiddag, 10.20am. Det regnar ute, tråkigt väder men jag är inte bitter. Nej nej. Igår var en kalasbra dag, jag var hur glad som helst hela dagen och fruktansvärt närvös inför min impulsiva gärning. Yep, ni hörde rätt.. Vad har jag nu gjort. Mormor och morfar, grabba tag i stolen ni sitter i och förbered er... Jag har klippt av mitt hår. Mitt hår har aldrig tidigare varit såhär kort, men förändringar är bra och håret växer alltid ut. Känner mig annorlunda, snygg och äldre.
 
Stylisten på salongen gav mig kommentaren "you look hot! you hava a nice body and with that hair.. HOT!". Faktiskt, jag känner mig het. Fick så himla många fina kommentarer och blickar ute. Hade på mig min nya über-feminina svarta klänning. Tight och smickrande, jag kände mig väldigt kvinnlig.
Fick höra att jag såg sexig ut, snygg, vacker, bedårande.. Hej och hå. Himla bortskämd med fina kommentarer, ibland behöver man en sådan boost. Tack! Dansade rumporna av oss, träffade fruktansvärt roliga killar från new zeeland, som för övrigt dansade som en gud. Vi fick också beskåda det mest fantastiska. In på dansgolvet kommer två damer 65+ och bara skakar loss, struntar i alla blickar och bara kör sitt race och ser ut att ha så fantastiskt roligt. Så vill jag vara när jag blir äldre, som Jessica sa "är det du och jag Moa?" Oh yes it is.
 
Idag vaknade jag vid 8.30 fattar inte varför jag inte kan sova.. Ska ta Molly på en promenad nu, handla frukost, ta en dusch och sen mysa med min Jessica. Idag vankas svensk julmarknad! Tjoho!
 
Ciao
 

1 kommentarer

SysterEmelie

29 Nov 2012 09:23

Så lika du var Lena på bilderna från salongen <3

Kommentera

Publiceras ej