Står och äter min frukost vid köksbänken.. vet inte varför jag har fått den vanan.. Är så van att stressäta min frukost så det har väl blivigt så. Tanken var att idag skulle vara som vilken onsdag som helst, Mary och Arthur skulle vara i skolan och jag skulle ha varit hemma hos familj n2 i två timmar medans mina barn var i skolan. Istället imorse när jag var redo att gå ut på promenad med Molly sitter Mat vid köksbordet och säger att han fått ett email ifrån Mary's skola...
 
Det har blivit strömavbrott på skolan, eftersom att strömmen är utslagen funkar inte brandalarmet. Av säkerhetsskäl har barnen blivit ombedda att stanna hemma tills vidare instruktioner infinnes. Så idag är jag hemma med Mary. Mat var snäll och stannade till klockan tio så att jag i alla fall kunde ta Molly på en timmas promenad, det lär bli den enda motionen jag får idag. Försökte få tag i familj n2 flera gånger utan resultat, email, hemtelefon, mobiltelefon etc. För att säga att jag inte kunde komma, lämnade meddelanden hit och dit. Så småning om ringde i alla fall mamman tillbaka och bekräftade att hon fått mitt meddelande och sa att det var okej. Skönt. Vi visste att det skulle bli såhär ifrån första början. Min familj måste gå i första hand och då kan det bli knivigt ibland.
 
Så idag blir det en hemma dag. Mary vill leka med en kompis men har inte lyckats få tag i någon än, vi får roa oss med att gå till parken, måla och göra tapetklister istället! Hon är väldigt lättroad så det ska inte vara några problem.
 

 
Igår var min första riktiga arbetsdag hos familj n2. Slutade jobba här hemma vid tio och var på plats halv elva vid Carthew Road, hade tidigare fasat för hur jag tänkt att jag ska hinna med frukost på den korta halvtimman.. Det tar ca en kvart att gå och så ska jag hinna äta utan att stressa sönder.. Men det gick utmärkt. Jag kan nog utsätta mig själv för det två gånger i veckan.
 
När jag kom dit var bara lille H och mamma E hemma, Ho var fortfarande på nursery. Lille H var på riktigt bra humör, skrattade, busade och sprang omkring. Inte det minsta blyg eller mammig. Även hur lättroad som helst, vi höll i varsin ände av en påse och hade dragkamp, han skrattade så han kiknade, det kommer inte vara svårt att hålla den lilla godbiten glad. Hans skratt är helt fantastiskt, det påminner lite om Siljes ibland så brutala härliga skratt! "Det var en gång en mus" funkade lika väl på honom, åh lilla goda knubbiga bebis du är så god!
Mamma E sa 'jag kan se på en gång att ni kommer att bli bästa vänner'.
 
Jag stannade hemma och passade på lille H som sov middag efter lunchen medans mamma E hämtade tösen H ifrån nursery. Jag passade på att plocka i ordning i köket medans dem var borta och lillen sov.
När dem kom hem var Ho först lite blyg och trött och låg mest på soffan, hon ville ha en lugn stund. Hon sa att hon ville lägga pussel med mamma, försiktigt slog jag mig ner brevid henne och smög mig in i pusslet.
Det slutade med att vi två satt och gjorde pussel tillsammans medans mamma E plockade med annat. Ho verkade inte märka något, vi hade ju så kul. Ibland kunde hon bli så frustrerad över att bitar inte passade så att läppen skakade påna', hah lilla söta. Då är det bara att försöka igen och lägga på ett annat sätt. Till slut hade vi löst sex pussel och Ho kände sig mycket mer bekväm med mig. Hon berättade en massa om sin balett, skuttade runt och log och skrattade. Hon sprang upp och hämtade sina balettkläder och var så stolt. Jag fick till och med hjälpa henne att klä på sig, det är framsteg om man ser tillbaka på senaste gången vi sågs.  Jag kände hur jag själv lyste av lycka.
 
När jag skulle gå vinkade jag hejdå och sa hejdå, Ho svarar tillbaka "Hejdå Moa, vi ses imorgon!" glatt och vinkandes. Det värmde mitt hjärta, jag känner redan nu att jag kommer att bli väldigt fäst vid dessa små goda barn. Nu blev det ju inte så att vi sågs idag men vi ses igen på fredag.
 
Nu är jag bjuden på Mary's teparty, så jag måste avsluta.
Cheers everyone!
Jag har varit fruktansvärt dålig på att uppdatera kom jag på mig själv att tänka igår. Det har inte hänt allt för mycket men jag har ändå hållt mig sysselsatt och icke beroende av datorn.
 
Barnen hade som sagt lov i förra veckan och jag måste säga att det var en felfri vecka, inga direkta sura miner och jag blev inte irriterad.. & det är ett bra tecken. Veckan gick hyfsat fort, Artie hade fotbollsträning måndag till onsdag, & Mary hade Song Academy onsdag-torsdag, däremellan lektes det med vänner och dylikt så det fanns alltid något att göra. För mig blev det extra långa dagar, ca 11h om dagen. Sammanlagt jobbade jag ungefär 50h måndag-fredag tror jag, vilket resulterade i att mitt huvud var som en burk äppelmos hela helgen, lagom god och mosig.
 
Vi var bortskämda med härligt soligt väder i stort sett hela veckan, en dag var det till och med 11+ HUUUUUUUUR gott som helst! Molly och jag avnjöt då långa promenader längst med floden, lyssnade på fågelkvitter och tittade på alla kanoter som svischade förbi i vattnet. På torsdagen var vi i simhallen och plaskade men barnen tröttnade ganska fort, så det blev nog bara någon timma. Det var kul så länge det varade. Det tog mig tillbaka till barndommen då man själv plaskade runt och lekte hajen, byggde båtar av flytleksakerna och åkte olagligt i rutschkanan. Hua mig... Hade betydligt mycket mer energi på den tiden. Badet avslutades med varm choklad och godis för barnens del och kaffe för mig. Hemma blev det ägg och bacon macka till lunch innan Mary skulle till sin aktivitet och Artie fick gå hem till en kompis. Mot slutet av Marys Song Academy hade dem en liten föreställning då dem framförde en låt som dem skrivit själva, den var faktiskt riktigt bra. Jag hann precis dit då det egentligen var meningen att Mat skulle plocka upp mig och vi skulle åka dit tillsammans men han fastnade i trafiken och jag fick kasta mig in i bilen och fort som attan ta mig till min destination, Mary lös när hon såg mig kliva in igenom dörren. Tack och lov så var Minna där, hon hade som tur var kunnat ta sig ifrån jobbet. Annars hade nog lilla tösen blivit hjärtekrossad.
 
Fredagen spenderades hemma, Mary hade en kompis över på playdate och Artie roade sig själv. (hoppla här kom en hund upp i sängen som gnyr och krafsar på mig..... allt för uppmärksamhet... hon måste badas, luktar blä och hon fiser lite diskret, fräscht...)... I alla fall, Artie var också menad att ha en kompis på playdate men han kom senare än tänkt. Flickorna lekte jättebra tillsammans och jag behövde inte anstränga mig mycket, istället lagade jag lunch och andades ut. Arties kompis kom efter klockan ett. Minna kom hem efter två och jag fick då sluta. Cyklade hem till Jasmine och vi latade oss i sängen och tittade på Fråga Olle Dokumentären... Begav mig hemåt igen runt sextiden, för hemma väntade mig en massage. Istället för extrapengar under lov-veckan blev jag erbjuden en massage och det var precis vad jag behövde, så fruktansvärt skönt.. Hon lyckades komma åt under skulderbladen och jag var stel som en pinne, det knastrade gott. Efter massagen var det full rulle igen då jag skulle möta upp fina Marie för en fredagsbio. "This is 40", en mycket rolig men tänkvärd film. Den var betydligt längre än vad jag trott och mot slutet flickrade ögonlocken.. Var hemma efter tolv och somnade gott.
 
På lördagen var det mest slö och slapp hemma, mina favoritbyx med zip i rumpen gick sönder till min stora besvikelse och jag vart tvungen att köpa nya som liknade någorlunda. Må ni vila gott i soptunnan älskade byx.. På kvällen tog jag mig åter igen hem till Jasmine för att sen åka till Svenska kyrkan och titta på Melodifestivalen på storbildsskärm. Vi muppade loss på tunnelbanan på vägen in, vi gick bananas och folk stirrade... Helt plötsligt var det väldigt tomt i våran vagn.. Haha.. På plats tryckte jag i mig en påse chips (sourcream & onion, sååååå gott. Efter det gick Jessica, jag och Jasmine till svenska pubben och satt en stund. Schlager ekade i högtalarna och pubben var fylld med glada dansande bögar. Väldigt härlig stämning. Jag fick nöjet att prata med en man som frågade om jag var svensk. Jag sa då att jag fascinerades av deras kunnighet till dem svenska låtarna, dem sjöng med till Carola, Lena Ph etc. Han sa då att han inte hade den blekaste var dem sjöng men att det var melodin som lockade. Dock visste dem att "Alla Flickor" betyder All the girls. I alla fulla fall var dem väldigt goa och duktiga på svensk schlager. Vi rörde oss hemåt efter elva och jag sa hejdå vid tunnelbanan för att gå hem och sova.. var så slö.
 
Söndag var jag på boxning för tredje gången och svettades som en apa, hur jobbigt som helst men så roligt och svettigt. Sen mötte jag upp Jessica och njöt av en kaffe på Starbucks över lite struntprat, slöade oss hemma och jag skypade med mormor och morfar.
 
Nu är det måndag och barnen är tillbaka i skolan, imorgon börjar jag jobba hos den andra familjen, om tio dagar flyger jag till Sthlm för att återse min älskade familj, i april får jag finbesök av världens bästa Erik och två helger senare av väldens finaste Emmie och Erik.
 
Har så mycket att se fram emot denna vår! PUSS
 
Jag ser knappt vad det är på datorskärmen, jag sitter utomhus och solen reflekterar ljuset. Ja hör och häpna, jag sitter på bakgården, solen skiner, himlen är blå och det är tio plusgrader.. Mumford & Sons dånar ifrån högtalarna och jag njuter av min lediga timma. Våren är på ingång, sjung av lycka! Träningsvärken i kroppen var inte nådig denna morgon, söndagens boxning har satt sina spår, jag kunde knappt vrida mig i sängen, stel som en pinne. Får komma ihåg att inte sitta still för länge eller göra något osmidigt så ska det nog gå fint.

Barnen har nu lov och jag jobbar från morgon till kväll. Artie är på fotbollsträning, Mary är hos sin kusin och Molly och jag slappar hemma efter en långpromenad längst med floden. Om en timma är det dags att hämta barnen igen så det är lika bra att njuta i fulla drag av ensamheten en stund. Mina känslor för barnen växer sig starkare för varje dag som går, jag känner mig som en storasyster mer än en nanny. Mary sa igår medans hon satt på mina axlar och vi promenerade i solen (föreställ er detta, det var lika underbart som det låter).. Om vi inte kunde låsas vara systrar istället eftersom att vi tycker om varandra så mycket, ingen annan behöver veta, sedan gnussade hon sin näsa mot min och log med hela ansiktet. Min vackra tös. Artie blir mer och mer kramgo, vi ligger och har mys-stunder i hans säng och läser tillsammans, jag läser högt och han vilar sitt huvud mot min bröstkorg och säger att jag är den bästa au pairen någonsin, jag njuter i fulla drag här borta
 
Gårdagen bestod av mys, fotboll, tennis, skönhetssalong á la Mary och fruktstund.

Jag har mina stunder när jag nästan får nypa mig själv i armen för att förstå att jag lever detta liv. I London, som au pair och jag stormtrivs. Det känns så rätt, som att jag är menad att vara här och det känns som hemma. Jag saknar min familj och mina vänner och jag kanske inte alltid är den bästa på att höra av mig men ni ska veta att jag tänker på er varje dag och har inte glömt er, ni har format mig till den jag är. Så tro inte att jag glömt er, ni är med mig hela tiden och jag ska försöka förbättra mig. Det Jag älskar London och mitt liv här och nu.
 
Våren är här, jag sprudlar av lycka och kärlek, livet är bra härligt ibland!
 
 
Jag vet att jag ständigt säger det gång på gång men shit så tiden bara svishar förbi. En till vecka har redan passerat och imorgon är det redan söndag och sen kommer måndagen och en ny vecka. Artie ligger nu brevid mig och försöker läsa vad jag skriver, låter himla kul när engelsmän försöker prata svenska. Dem flesta kan "skål" och "hej". Många kan även säga "öl".. undrar varför alkoholen är så centrerad?
 
I alla fulla fall.. Det var inte det jag skulle skriva. Är med min favorit kille i hans rum och myser. Tänkte att jag kan likväl sitta här och blogga så kan vi hålla varandra sällskap på samma gång. Han ligger brevid och skickar massa smilysar till min mamma via min telefon... Fint! Han trycker verkligen på varenda smiley han kan finna.. 
 
Igår var jag på singel-party, som arrangerades av Minnas systerdotter Ottilie. Jag hade med mig fina Marie som kavaljer och jag tror jag talar för oss båda när jag säger att det var en fruktansvärt rolig och trevlig kväll. Tror att allt som allt var vi åtta män och fem kvinnor, jag menar vi är ju vuxna nu så kan inte säga pojkar resp. flickor. Alla var väl kring 25 förutom jag och Marie, medans dem pratade om hur dem mindes university-tiden så satt vi där med tankarna "ja, hahah... vi gick precis ut skolan....".  Vi åt god mat, MYCKET mat! Snacks, middag, dessert OCH FRUKT MED EN CHOKLADFONTÄN. Fancy, huh? Jag åt på tok för mycket mat och det blev en hel del vin... Jag kan inte hålla fingrarna ifrån mat när det finns precis framför nästippen på mig.... Det går bara inte.. Hopplöst.. Träffade många trevliga och roliga människor, pratade, skrattade, lekte scharader och mycket mer. Det är inte lätt att leka scharader med engelsmän ska ni veta, speciellt inte när det står "kända" namn på lapparna... Jag hade inte en blekaste aning om hälften av dessa "kända" människor. Rond 1, du får säga allt utom namnet, rond 2, bara scharader, rond 3 beskriv med ett ord. Det blev ju lite lättare rond 2 och 3 eftersom att vi då visste om vilka namn som fanns men scharader var svårt! Jag fick tillexempel Genghis Khan... försökte visa en stor tjock kines, döm mig inte.. Jag gjorde mitt bästa. På beskriv med ett ord fick jag bland annat Madonna så jag valde ordet "virgin". Ni fattar vinkeln.
 
Det var en väldigt bra kväll och det sktiftades ny bekantskap. Marie och jag var i säng efter två och somnade gott. Jag väcktes av ett samtal ifrån Jessica vid 12... Så trött. Har idag varit med Jessica och hennes vän som är på besök ifrån Sverige. Åkte till Camden, har inte varit där sen i september. Gick inte länge innan vi åkte in till stan. 
Jag gjorde mitt första köp på Victoria's Secret... Hoho så mycket fint! Hittade även lite födelsedagspresenter och dylikt. Himla bra!
 
Vi har haft jättefint väder dem senaste dagarna med tio grader varmt och sol, skönt, kanske våren vill komma nu? Hoppas det.
 
Kom hem relativt sent och tog en promenad med vovven och pratade med mina töser i Oslo på skype. Åh så jag saknar er, det gör ont i mig! Pratade också med mormor och morfar, ni är så fina! Vilken tur att vi ses om mindre än tre veckor! Längtar så!
 
Näe nu känner jag att jag bara babblar massa gojja, dags att sova. Arthur har hunnit somna och jag ska krypa till kojs. Imorgon ska jag prova på boxning.. Förväntar mig det värsta... Godnatt Skandinavien! 
Har just fått ett till jobb hos en till familj. En tös på 3,5 och en pojk på 16månader, himla mysigt! Det kommer ta tid att vinna barnens förtroende men så är det med barn. Det känns i vilket fall bra & ikväll ska mina pojkar uppträda på Finest Award i Sthlm inför en massa kändisar. Lycka till pojkar, jag älskar er!
 
Nästa vecka har barnen lov, vilket innebär att jag kommer att jobba långa dagar, morgon till kväll. Istället för pengar som betalning frågade Minna om jag ville ha en massage. Kvinnan läser mina tankar, så underbart! Så nästa fredag ska Minnas massös komma hit och massera mig, jag som verkligen behöver en! Lycka!
 
Verkar som att jag varit snäll på sistone, har fått två brev och ett paket idag
... okej har just läst ett brev jag fått ifrån mamma, bror, Martin, Ida, Pinnen och Ronjah. Åh så glad jag blir! Ni är förbaskat jäkla muppiga, men jag älskar er ändå. Pinnen jag vet inte om jag tror dig när du skriver om din dagliga långrunda i slottskogen och alla armhävningar, push-ups etc... Men vad vet jag!
Tack i vilket fall alla för brevet, ni är bäst! Fick även brev ifrån Stockholm och moster m. familj med lotter i, tack så jätte mycket!
 
Snart ses vi alla mina kära, mindre än en månad kvar!
xx
 
Igår kväll var jag själv med barnen och dem ville inte somna tidigt. Det är ett utav mina worst case scenarios, om barnen inte kommer i säng så kommer inte jag heller i säng och alla blir vi trötta. Mat var här och la Mary men hon hade inte somnat när han gick, jag gick upp för att säga godnatt och det slutade med att jag fick läsa godnattsaga igen och fixa något att äta till tösen. Runt 8.30 gick jag ner för att säga åt Artie att det var dags att gå upp. Han satt vid sitt xbox och spelade.. *SUCK* Han har varit så duktig i förra veckan och inte spelat alls och nu har han börjat igen.. Han är hopplös när det gäller sitt xbox, alla dessa "jag ska bara" och "jag måste bara".. bara, är numera ett skällsord.. I don't like it.
 
Han spelade ett Quest-spel som jag nu inte minns vad det heter men han hade ett uppdrag som han var tvungen att avsluta.. Snäll som jag är väntar jag.. När det gått tio minuter och jag har tjatat i 150år vilket jag avskyr, stänger han av sitt spel och går upp. Jag lät honom läsa till 9.30 vilket egentligen är för sent men ändå, när jag kom upp var han inte alls trött (såklart) och skulle givetvis börja busa. Det är jätte roligt och gosigt att vara med min pojk och leka men inte när det är läggdags. Han hoppade runt och skulle brottas, kramas och vara överallt och ingenstans.. Så säger den lilla valpen "snälla åk inte i sommar, jag vill inte att du ska åka"... Det var tufft att höra honom be mig att stanna. Jag försökte förklara att jag inte åker för att jag vill bort ifrån dem utan för att jag har vänner, familj och högskola som väntar på mig hemma. Då klämer han lite fult in "du hatar oss, du älskar oss inte", med ett flin på läpparna.. Det var väl ändå det dummaste jag hört. KLART ATT JAG ÄLSKAR ER! Jag ska åka hem i sommar, i juli. Jag kan inte stanna längre, det är för mycket som väntar på mig där hemma och ett år som au pair är alldeles lagom trots att jag älskar familjen.
Sen blev givetvis också Artie hungrig, vad är det med barn och att äta PRECIS när man ska sova?! Allt för att kunna vara uppe liiiiiite längre och för att jag ska springa som ett popcorn upp och ner för dessa trappor.. "jag ska bara springa ner och hämta något att äta"... Nej du stannar här.. Klockan är halv tio och du stannar på ditt rum. Kommer din mamma hem och ser att du är uppe och springer så slutar det inte bra. Jag går ner... Stamp stamp ner för alla hundra trappsteg och göra i ordning en macka och ett glas vatten. Stamp stamp upp för alla trappor och sen högläsning för att få honom att gå ner i varv, tack och lov efter det kan jag släcka taklampan och gå till sängs efter tio.
 
Nu till gladare saker! Idag är det Shrove Tuesday (också kallad Pancake Day), det är sista dagen innan fastan så det är alltså som våran fettisdag. Säger ni "Fet-tisdag" eller "Fettis-dag"? Jag kör på fettis, låter tjockt och dallrigt precis som det ska va'. Min familj här är katolskt kristna och då är det tydligen så att innan fastan ska man uppge ett löfte om vad som ska gälla under fasta-perioden. Jag sa tillexempel att jag ska ge upp sötsaker, bra löfte va? Dock får det börja gälla imorgon för att ikväll ska jag äta semlor!
Pannkaks frukost med honung och sen träning på det.. Icke bra.. Pannkakor är nu bevisad dålig frukost om man ska gå på styrkepass efteråt.. Jag kände mig hur seg som helst.. Försökte mig även på att springa lite i parken men jag kom inte långt innan mina benhinnor gjorde ont och jag fick sluta. Jag körde på intervaller, gång, jogg och spurt. Blev lite svettig ändå. Poängen är inte hur långt jag sprang utan att jag faktiskt tog mig i kragen och gjorde det. Har hållt mig borta pga benhinnorna men idag sprang jag och jag är stolt över mig själv. Gick faktiskt en långpromenad med Molly upp till Scrubs imorse så jag har fått konditionsträning ändå. Ska nu söka lite efter info på vad som kan hjälpa mig med mina benhinnor och njuta en liten stund till innan det är dags att gå och hämta Mary.
 
Ikväll väntas hemmagjorda semlor hos min fina Jessica, mumsigt!
Ni hao! (det betyder "hej" på kinesiska)
Tänkta slänga till er en riktig bildbomb ifrån igår då det var det kinesiska nyåret! Vi har nu gått från drakens år in i ormens år. För att ni ska förstå lite mer får ni en kortfattad info om den kinesiska kalendern.
 
Det kinesiska nyåret infaller vid den andra nymånen efter vintersolståndet vilket är någon gång emellan 21 januari och 19 februari, i år var det den 10:e februari. Varje år i den kinesiska kalendern representeras av ett djur, totalt är det tolv djur. Antalet kommer ifrån en gammal legend om Buddha. När han nådde upplyssning och skulle lämna jordelivet kallade han till sig alla djuren, men det var bara tolv stycken som visade sig för honom. Det första djuret som kom var en råtta, därför är råttan det första djuret i kalendern. Därefter följer oxe, tiger, kanin, drake, orm, häst,  get, apa, tupp, hund och gris. Alla djuren har unika egenskaper och dem sägs påverka de människor som föds under respektive djurs år. Jag tog faktiskt en titt på detta igår, jag är tupp, "metalltupp".. Det har något att göra med dem olika elementen också. Det jag skulle säga var att mycket utav det jag läste i mitt kinesiska horoskop stämmer, vilket jag tycker är väldigt intressant. 
 
Ni kan hitta mycket mer info på internet om ni tycker att det verkar intressant, detta var bara kortfattat. På bilderna ser ni att det är mycket röda färger, det är för att röd är en lyckosam färg i Kina.
Vi var inne i stan från tolvtiden till efter fem.. Vi missade drakar och olika framträdanden men vädret var inte det roligaste och vi var dyngsura och kalla så vi kände oss nöjda endå. Jag kom hem och avslutade min dag med ett varmt bad och popcorn, helt okej avslut på en blöt dag.
Cheers! xx
 
 
Jag borde egentligen ligga och sova nu, jag vet. Men jag känner för att skriva lite, dock vet jag inte om vad.. Det kommer efterhand.
 
Igår åkte Minna till Jerusalem och jag var själv med barnen. Till middag blev det hemmagjord pizza med deg som jag förberett tidigare under dagen. Det är sällan som barnen vill hjälpa till i köket (undantag var i onsdags när Mary var ivrig med att hjälpa mig rulla köttbullar) så jag tänkte att om dem får göra sin egen pizza blir det lite roligare. Så dem fick forma dem hur dem ville och ha på valfri topping. Våra goda pizzor avnjöts sen framför en film, "the boy in the stripy pyjamas", jag har aldrig tidigare sett denna film. Inte heller läst boken, men den var bra. Jag har fortfarande svårt att förstå att förintelsen har skett på riktigt, det är hemskt hur människor kan vänta sig emot varandra utav ren rädsla. Så fruktansvärt sjukt.
 
Efter filmen var det läggdags för Mary och hon följde med upp utan problem, vi läste färdigt en bok om fega drakar sedan fick hon läsa lite själv och lyssna på cd-bok. Artie ska vanligtvis gå upp vid 8.16pm men självklart skulle han försöka tänja på gränserna när varken mamma eller pappa är här. Han gick upp vid halv och sen ville han självklart inte släcka lampan vid 9 för han var inte trött.. SUCK .. Så länge du är vaken Arthur så är jag vaken och jag vill sova. "Men jag är inte trött, du kan gå och lägga dig, jag är okej". Mhmmmm jaha... Jo jag vet att du är okej men det är inte det som är principen, du behöver sömn, sover du inte blir du på dåligt humör och jag vill INTE ha en grinig pojk vid frukosten imorgon. Gick ner till honom tre gånger innan jag till slut lyckades övertala honom att släcka vid 10.40pm... På tok för sent... Jag orkade inte skapa en disskution med honom så sent. Jag fick inte ro på en gång.. Molly, korkade hund förstår inte att man kan knuffa upp en dörr som står på glänt så istället sätter hon sig och gnyr utanför min dörr så att jag måste springa ner för trappan och putta upp dörren åt henne.. Lycklig som få hoppar hon upp i sängen och ligger sked med mig. När jag vaknade ligger Molly mitt i sängen PÅ MIN KUDDE och bara njuter, själv ligger jag utklämd i hörnet av sängen... Jag förstår inte hur den lilla hunden kan ta så mycket plats? Medans jag gick upp låg hon gosigt kvar och snoozade. Aldrig tidigare har jag stött på en hund som är så bekväm av sig som Molly.. Lilla skitgris.
 
Fantastiskt nog vaknade Artie av sig själv imorse, likså Mary. Himla skönt. Mat var borta så jag fick själv ta barnen till skolan vilket kan vara knepigt då dem går på olika skolor och börjar olika tider. 
Mary släpptes av hos hennes klasskamrat så att hon fick följa dem till skolan så att jag kunde köra vidare mot Harrodian med Artie och Molly. Vi var tidiga till skolan och solen sken. Det blev en skön promenad längst med floden, blå himmel och bra musik i lurarna. 
 
Åkte in till stan och träffade Viktoria och Marie vid Covent Garden för kaffe innan jag skulle följa med dem på danskurs. Jazz stog på schemat.. heja.. Jag var lite lagom nervös.. Det var kul, men svårt och jag kände mig klumpig som en valross. Allt detta tränande med vikter på gymmet har gjort mig osmidig som ett kylskåp. Skulle vara trevligt att ha en dansares kropp, slank, muskulös och vig. JA TACK Skulle gärna vilja kunna dansa men jag har det inte i mig på det sättet tror jag... Jag kan hantera bugg och vals.. Men det är ju alltid något! Jag hade i alla fall snygga karlar att titta på, (män som dansar... mhhhhh)
 
Jag åkte tillbaka hemåt och träffade Jessica, vi slappade och slöade och gick en sväng på Westfield. Gick in i en affär vi aldrig tidigare varit inne i och tjoff! Där fann jag mig en kappa! Jag har länge så länge velat ha en over sized- kappa i svart färg och där hängde den perfekta kappan.. På rea dessutom! Från att ha kostat £139 låg den nu på £39, ett helt okej köp om jag får säga det själv! Ännu bättre när vi kom hem väntade ett brev på mig med en check och ett brev inuti ifrån River Island. Jag fick tillbaka pengarna för mina boots jag köpte i höstas som dragkedjan gick sönder på. Det är vad jag kallar kundservice! Så nu har jag fått min första check någonsin, imorgon ska jag lösa in den och köpa mig ett par nya skor. 
 
Ikväll har jag varit hemma hos Jessica med Jasmine och myst. Det blev en extremt sen middag och mys med popcorn och massage. Tjejerna drack vin och jag avstod då jag inte var sugen plus att jag körde bil. Jasmine var gullig och hjälpte mig att färga håret, som nu är lite mer askblondt istället för gul... Skönt! Nu kan jag ha uppsatt hår utan att se utt som ett mongo. Här sitter jag nu och klockan närmar sig 2am.. Det är dags för sängen tror jag, jag är trött, magen mätt och ryggen gör ont som tusan. Imorgon ska jag sova ut, hu så fruktansvärt skönt!
Godnatt! xx
 
 
Artie den grinige slog sig precis ner på en stol brevid mig. Han fick världens utbrott igår och påstod att vi behandlar honom som en bebis vilket inte är sant men okej, det är hans uppfattning. Han är inte tillåten att äta socker på kvällen, det innebär inga flingor, ingen jucie och ingen varm choklad vilket är precis vad han har efterfrågat. Andledningen är att han inte kan hantera det. Han får problem att somna vilket han inte inser själv och väljer därför att bli fly förbannad på mig och Minna istället och vi är bovarna. Igår gick han till och med ut genom dörren för att tjura utomhus sent på kvällen så jag fick lyfta in honom och var då ännu dummare. Ja dumma dumma mig.. Tjurig stampade han upp för trappan efter att ha tjoat mot Minna. Senare kommer han ner igen och ber om ursäkt för att ha varit dum och sagt åt mig att "hålla k*ften".. ja så sa han, denna unga man kan kasta ur sig det mesta när han är arg. Men som jag sa han bad om ursäkt och jag fick en kram och gjorde honom en macka.
 
Han gick upp igen för att läsa men det dröjde inte länge innan jag märkte att någon smög sig in i köket. Klockan var då runt tio och han hade svårt att sova. Så jag följde med upp och läste, blev bara ett kapitel eftersom att jag också var trött. Men han var glad och nöjd och tackade mig så mycket.
 
Tidigare under kvällen sprang Mary, jag och Artie runt i huset och lekte krig, tror det är en utav anledningarna till varför han inte kunde sova. Han var för pumpad med adrenalin. My fault, I'm sorry. Vi var beväpnade med vattenpistoler och tennisbollar som granater. Vi fortsatte leka även efter att jag hade slutat, varför kan jag aldrig säga nej? Det är roligt att leka barnen förstå mig rätt men jag blir ganska trött på kvällen efter att ha varit igång hela dagen. 
 
Något som är himla bra är att Artie knappt tillbringar tid vid sitt xbox längre och gör sin läxa i skolan innan han kommer hem. Hur skönt som helst att slippa läxan hemma, plus att han får göra den ihop med sina kompisar vilket jag tror gör det mer lättsamt för honom med kompisarna i samma sits. Det blev mina egengjorda köttbullar i tomatsås till midddag och sen lekte Mary och jag skola. Samma sak hände idag som igår, vi lekte till strax innan åtta och jag slutar vid sju. Jag kan inte säga nej och när jag väl gör det är det suck och stön. Minna kom in och räddade mig med att det var dags för Mary att gå upp och lägga sig. Hon hade ätit utav köttbullarna nu när hon kommit hem och sa att dem var utsökta, härligt!
 
Pratade förresten med Minna igår om den andra familjen och hon tycker att det låter bra så jag tolkar det som ett ja. Har pratat med Emma (den andra mamman) och jag ska träffa dem igen på onsdag då hela familjen (tror jag?) kommer att vara hemma. Lilltjejen kommer i alla fall att vara hemma, ser fram emot att träffa henne. 
 
Har så fruktansvärt ont i min rygg efter gårdagens träning. Körde en sorts situp med en partner och vikter, liggandes på golvet. Tror att jag råkade stöta emot marken för hårt för jag är för jäkla öm idag. Kima, min tränare hjälpte mig att massera skuldrorna lite granna och fy så ont det gjorde. Fick bekräftat att jag är jätte spänd och har knutor över hela ryggen. Efter dagens spinningpass gjorde vi en stretch för ryggen och det kändes må jag lova, ni vet när man böjer sig och kramar sina egna ben så att man rundar ryggen. Det stramade så in i.. Känner även nu hur öm jag är. Skulle verkligen behöva en massage... Men har inte pengar. Får jag ett jobb till så ska jag lägga undan till en. Det behövs!
 
Imorgon åker Minna till Jerusalem, jag är barnvakt och i helgen väntas umgänge med saknade människor och ett kinesiskt nyår! Godnatt mina kära, sweet dreams! Cheers xx
 
 
 
Kom och tänka på Dr. Feel Good.. Sen kom jag på att jag inte ens vet vem det är.. Är det en artist? En tvshow? Jag har ingen aning och jag har heller ingen aning om varför jag kom att tänka på det.
 
I helgen har min kusin varit i London med sin vän för att gå på en boksignering? (vareva?) I alla fall jag fick nöjet att umgås med dem både lördag och söndag och hann se dem en liten stund igår. Helgen har varit lugn och väldigt mysig faktiskt. Mysfaktorn började i fredagskväll då Jessica och jag tog ett långt skönt bad med lavendelolja, tända ljus och musik. Vi låg i säkert över en timma, njöt och pratade. När jag kom ut ifrån badrummet var Artie på väg in innan jag stoppade honom, 
m: "gå inte in, Jessica är fortfarande där inne"
a: "har ni badat tillsammans?"
m: "jaa"
a: "lesbiska..."
m: "nej vi är goda vänner.."
Jag tycker då minsann inte att det är något fel på vänner som badar och sover ihop. Vi trivs med varandra och det är himla fint. Kvällen avslutades i min säng till filmen The perks of being a wallflower, bra film, bra film. Jessica somnade innan tolv och låg ålad kring mig som en liten socka, jag var fortfarande relativt pigg och kollade vidare på film tills det blev dags att släcka lampan.
 
På lördagen vaknade jag runt tio och vid klockan tolv hade jag fortfarande inte hört någonting från Hanna vilket var lite lustigt. Hon brukar alltid vara bra på att höra av sig och hon hade sagt att dem skulle vara i London vid nio på morgonen. I alla fulla fall ringde jag upp henne och det visade sig att dem bodde på ett hostel i Hammersmith, bara cirka tjugo minuter ifrån mig så Jessica och jag knattade dit. Det visade sig senare att hanna visst hade skickat sms till mig bara till fel nummer. I dörren till deras boende möttes jag av en glad kramgo Hanna, mysigt välkomnande! Vi gick upp på deras rum där Sofia väntade och jag blev överöst med kaffe. Mormor och morfar hade skickat med hela tre paket och ett fint brev. Tack momme och moffa! Nu klarar jag mig ett tag!
Vi gick vidare till ett fik i närheten vid namn Brook's för att fika/luncha. Åt en väldigt god spinatpaj med sallad men fick sen himla ont i magen. Ibland vill magen bara spöka känns det som, för det fick över lika fort som det kom. Mätta och nöjda gick vi vidare hem till mig. Hanna och Sofia fick se hur jag bor och fick även träffa Minna och Mary. Minna var precis på väg ut genom dörren men Mary blev fäst fort som sjutton vid Hanna. Bra är väl det, hade varit tråkigt om det var motsattsen. Resten av dagen spenderade vi på Westfield. Tjejerna var trötta efter en tidig morgon och jag och Jessica kände oss också lagom sega. Jag var inte alls på shoppinghumör vilket var väldigt skönt men lyckades ändå få med mig ett par skor hem. Jeffrey Campbell, skor som vanligtvis kostar runt £120 som nu fanns kvar i ett exemplar, i min storlek för £40... Det var liksom menat å va', förstår ni..
 
Jesscia begav sig hem för att vara barnvakt och Hanna, Sofia och jag åt mat och gick sedan på bio. Hanna hade fått med en slant ifrån mormor som vi kunde göra något för så mormor bjöd på bion. TACK MORMOR! puss Movie 43, verkade vara en bra komedi. Det visade sig vara en väldigt skum och sexsistisk film, lite smårolig men skum. Men ja, allt kan ju inte vara på topp alltid. Klockan var efter elva, tjejerna åkte till sitt och jag gick hem till mitt. 
 
På söndagen väntade Brick Lane. Jessica låg hemma sjuk så det var Hanna, Sofia och jag plus två andra trevliga svenskar som bodde på samma hostel som Hanna och Sofia, Anton och Amanda? Tror jag dem heter. Jag mötte upp kompaniet på Starbucks i Hammersmith innan vi tillsammans åkte mot östra London. Krångligt värre när det var i princip arbete på varenda tunnelbanelinje. Det slutade med att vi fick hoppa av vid King's Cross St. Pancras, vi passade då på att kolla in perrong 9 och 3/4 som är med i Harry Potter. Ingen höjdare sådär men nu har jag i alla fall sett den! 
Bussen tog oss vidare mot vårt mål och snart var vi där. Blåsigt och kallt men mycket fint. Alla fick vi med oss något trevligt hem. Jag hittade en fin stickad kofta med luva och spets, speciell och go. Efter mat i box, (såndär god mat som man bara kan hitta på marknader) ifrån alla världens hörn åkte vi hemåt. Kompaniet hade en boksignering att gå på och jag gick hem till min familj. Promenerade hunden och myste ner mig i sängen. Somnade gott i dubbla pyjamaser.
 
Igår började veckan på nytt och idag har jag varit på intervju för ett potentiellt extrajobb. Förhoppningsvis kommer att jag hjälpa en familj i Hammersmith med barnpassning 2-3 ggr i veckan. Träffade bara ett utav barnen idag, en liten god pojk på 16månader, livlig, pratglad och sådär bebisgod. Mamman som var hemma var väldigt go och lättsam. Ska prata lite mer med Minna ikväll och så hoppas vi på att det funkar bra. Om det går vägen träffar jag familjen igen i nästa vecka. I övrigt idag har jag tränat och väntar nu på att snart hämta Mary ifrån skolan. Sen blir det mys resten av kvällen.
 
Cheers mina vänner! xx
å så klämmer vi in lite bilder på min fulhund med valpögonen.. Trött, pussglad liten gris