Kommer jag inte ut snart och får lite egen-tid kommer jag inom snar framtid börja klättra på väggarna här hemma. Minna åkte till Jerusalem i söndags. På lördagkväll berättar hon att hon ska åka tidigt på morgonen, det hade jag inte räknat med. Så från att ha trott att jag skulle få en ledig söndag blev det jobb från morgon till kväll. Plus att efter att Minna åkt berättar hon att Mat är bortrest till tisdag (som är idag för övrigt). Kul, ännu en överraskning! ...
 
Vi fick tag i Mat för första gången idag, vi har försökt nå honom sen i söndags utan resultat. Nu kommer han inte ens tillbaka idag, han kommer imorgon eftermiddag. JAG BEHÖVER KOMMA UT OCH UMGÅS MED MINA VÄNNER OCH FRAMFÖR ALLT FÅ LITE TID FÖR MIG SJÄLV! Blir tokig snart
 
Har varit med barnen sedan i söndagsmorse, förstå mig rätt jag älskar barnen. Vi har varit i parken, haft en massa playdates, massage stunder och dylikt. Jag är utmattad.. Ena stunden är dem änglar andra stunden slåss dem som hund och katt. Det är rena rama berg och dalbanan här hemma. Mitt humör var fruktansvärt dåligt igår, får nästan lite dåligt samvete.
 
Sen att jag nu gått runt och hoppats på att pappan skulle komma ikväll och blir besviken och får jobba ännu mer. Om jag ändå bara hade kunnat gå ut på en promenad och rensa tankarna lite. Har försökt arrangera en massa playdates för barnen så att dem kan leka av sig och jag får vila lite grann. Hittills har Mary haft två playdates och Arthur en, han ska även ha en imorgon och två på torsdag.
Mat kommer imorgon eftermiddag någon gång och då ska jag minsann ta mig friheten och lämna huset utan sällskap. På kvällen väntar även ett kärt återseende med mina tjejer, det behöver jag!
 
På fredag kommer den nya au pairen och nu är det knappt 9 dagar tills jag flyttar till Sverige. Jag bara väntar på att tiden ska gå fortare. När jag vet att det snart är dags så är de det ända jag kan tänka på. Har börjat packa ner mitt rum, det blir tommare och tommare. Ska säga upp bankkontot på fredag och sedan är det mesta klart. Ska bara köpa ett till bagage och boka en taxi till flygplatsen.
 
Snart ses vi igen mina kära vänner!

 

Här sitter jag vid köksbordet och dricker min vanliga morgonkaffe, det känns som vilken annan dag som helst. Men sedan slår det mig som en käftsmäll, Jessica är inte längre kvar i London..Tårarna rann som floder ner för mina kinder efter att du gått igår. 

London kommer aldrig att vara detsamma utan dig min fina. Så många minnen vi har skapat här, vilket grymt år vi har haft. Jag har älskat dig ifrån första stund. Ditt leende, ditt skratt, din dåliga humor, dina kloka ord och din fantastiska personlighet, allt som är du. Jag älskar varenda liten millimeter utav dig.

Vi har sett efter varandra, glada som ledsna, nyktra eller med lite för mycket alkohol i kroppen, arga som lyckliga. I hälsa och sjukdom, ja till och med efter att jag gjorde på mig.. Haha! Det finns inte någon som kan ersätta den plats som du besitter i mitt hjärta. 

Den person som inte inser hur fantastisk du är har någon felkoppling i knoppen för du är bäst!

Du är en vän för livet Jessica, I love you 

Jag har inte gjort en blogguppdatering på vad känns som en evighet, jag vet. Jag har tappat suget totalt under en period. Har gått och tänkt flera kvällar att jag ska skriva men jag har verkligen inte känt för det. Jag antar att det går upp och ner när det kommer till att skriva, vissa gånger vill jag skriva hur mycket som helst och andra inte alls. Nu har jag bara varit alldeles blank..
 
Idag är det två veckor och två dagar tills jag flyttar till Sverige. Jag har jobbat min sista dag hos andra familjen. Arthur har sommarlov, Jessica flyttar på torsdag, nya Au Pairen kommer nästa vecka och jag längtar hem!
Har hunnit vara i Cornwall och haft min fantastiska familj på besök.
 
Hade en helt fantastisk födelsedag!
Vaknade av att mormor och morfar ringde och sjöng för mig på skype och sedan en massa pussar och kramar ifrån familjen. Busarna försvann ut ifrån hotellrummet en stund och kom sedan tillbaka sjungandes utspexade i fula brillor. Jag blev tvungen att bära fula solglasögon, e n London t-shirt och ett paraply. Kände mig väldigt fin!
Fick massa fina presenter och jag är otroligt tacksam.
Vi åkte sedan till Greenwich village och strosade runt, det blev en lugn förmiddag. Jessica fick äntligen träffa min familj, hon som varit så nervös!
På kvällen mötte vi upp Marie och gick och åt på en italiensk restaurang, det var himmelskt gott! Marie och Jessica gav mig så himla fina brev att jag blev tårögd, vilka pärlor till vänner jag funnit här!
När desserten kom in överraskades jag utav ett tiotal snygga italienare som kom in med min tiramisu och ett födelsedagsljus och sjöng happy birthday. Gissa om jag blev förvånad, generad och gömde mig i händerna. Plus att den snyggaste utav dem gav mig två födelsedags pussar..... Jag dog bara tusen gånger om.... Jag var tomat resten av kvällen, alldeles till mig.
Vi hade det så trevligt och efteråt gick vi och tog en drink, gamla som unga. Provade lösmustasch, drack gott och delade många skratt.
 
Helgen var helt enkelt jätte magiskt bra!
I fredags umgicks vi alla tjejer ihop för sista gången, så fruktansvärt ledsamt när jag tänker på det. Vi hade en väldigt mysig och rolig middag hemma hos Jessica med mycket skratt och vin och gick sedan ut i Victoria. NI ÄR SÅ OTROLIGT FINA MINA KÄRA VÄNNER OCH JAG ÄR SÅ LYCKLIG ATT JAG TRÄFFAT SÅ UNDERBARA TJEJER SOM NI! 
 
 I lördags var jag och Jasmine på festival, Summer Stampede 2013 i Queen Elizabeth Olympic Park. D.E.T V.A.R M A G I S K T ! ! ! Jag tror inte att någon framtida festival kan toppa denna! Sjukt bra setlist, fantastiskt väder och jag var frälst! Bäst av allt var givetvis Mumford & Sons.. För några år sedan hade jag inte något band som jag avgudade sådär som många andra hade, sedan kom Mumford & Sons. Deras musik, deras känsla, lyckan som dem utstrålar ifrån scenen, det berör mig in i själen. Vi var trötta, benen och fötterna värkte, solsting, i princip döda var vi... Men sen kom dem och jag var så lycklig så att jag grät där vi dansade och skrattade och sjöng.
Efteråt skuttade vi av lycka, att vara berusad av lycka är underbart!
 
Idag har jag och Arthur en slappdag hemma, njuter lite i solen nu och sen ska vi till parken och spela basket.
Ciao!