Mysmorgon

0kommentarer

Hade en riktigt mysig start på dagen. När jag vaknade hade jag fått ett sms av Minna vid 3am på morgonen där hon sa att hon inte kunnat somna och om jag vaknade tidigare än henne skulle jag låta henne sova så länge som möjligt, jag är alltid den första med att vakna i huset så nog var jag uppe först alltid. Väckte Artie vid halv åtta som alltid, talade om att det väntades nybakat bröd till frukost så han klev lätt upp. Behövde inte gå upp och ner för trapporna tre gånger denna morgon. Mary kom ner av sig självt strax efter Artie.
 
Hon fick en Pippi Långstumpbok i födelsedagspresent (Pippi Longstocking heter det här) och är numera ett stort fan av Pippi. Hon tittar på Pippifilmen, läser Pippibok, ska se ut som Pippi och till och med sover med fötterna på kudden. Man måste ju gå all in liksom. Så imorse hade jag lagt fram ett par vita stumpor för henne att ha på sig "men Mooooooa vad har jag sagt om det här, jag kan inte ha vita strumpor, dem måste vara randiga!", sa hon skämtsamt med ett stort leedende på läpparna. Jaha, det borde jag ju vetat.. Dumma mig, haha. 
 
Så imorse åt vi nybakta scones med smör, honung och sylt. Så himla gott. Artie slängde in en fin kommentar när han såg brödet och stack fram näsan för att lukta "Mmmmmmh jag älskar det här brödet" och vid frukostbordet sa han "mmmhh jag älskar det här brödet, för att du har gjort det, för att det är Moa-gjort". Dem är så fruktansvärt gulliga mina ungar. Så noga med att visa uppskattning och vara artiga. Det gillar jag starkt.
 
Så tillsammans avnjöt vi en god frukost och pratade glatt om äventyr och Pippi. Minna skrev i smset att hon skulle försöka få tag i Mat och jag försökte också nå honom men utan resultat. Tanken var att han skulle ta Artie istället för Mary så att Minna kunde sova lite längre och ta Mary. Men Mat dök inte upp så jag fick ta saken i egna händer och körde Artie till skolan, vi var supersnabba. Bara 15minuter med bilen, trafiken flöt på riktigt bra. Måste ha varit rekord. Lite kö på vägen hem men var ändå framme ovanligt tidigt. Minna var vaken när jag kom tillbaka och Mat hade begett sig med Mary. Så jag kunde promenera Molly. Minna tackade så mycket för imorse, inga problem, det är mitt jobb! Vill inte att min gosse ska vara sen. 
 
Det blev bara en kort promenad med Molly då jag skulle gå och träna vid tio plus att hon fick ryck och attackerade en annan hund. Så fruktansvärt pinsamt, blev flyförbannad. Gick och pratade med mormor och morfar på skype så fick hon bara helt plötsligt fnatt och attackerade. Bad så hemskt mycket om ursäkt och gick hem. Har för mig att Minna sagt att Molly blivit biten som valp, men det går aldrig riktigt att veta när hon känner sig hotad. Hon har varit duktig jättelänge. När jag kom hem hade Minna åkt och jag kunde plocka upp lite och göra mig klar för att gå till gymmet.
 
Jessica var med idag och två andra men det var ändå bra motstånd och jag svettades. Har även skickat iväg mina boots till River Island, behövde bara betala för boxen men det är väl okej. Hoppas nu på att jag kan få pengarna tillbaka och köpa mig ett par nya skor! Jessica och jag gottar oss nu med te och det är snart dags att gå och hämta Mary. 
Kom just på en sak hon sa igår medans vi var uppe i hennes rum (Mary alltså) när hon klädde sig som Pippi. Jo då sa hon "Mamma säger att du är en livsförändrare".. Blev nästan tårögd och nyfiken, nejmen.. sa hon något annat? "Hon sa att du är bra med barnen, att du är jätte duktig på ditt jobb och att du är en stjärna" sen avslutade Mary själv med att säga "Jag älskar dig". Jag känner mig väldigt älskad här, alla säger att dem älskar mig, att jag är bäst, Minna kallar mig darling och star.
 
Trevlig dag allesammans! Cheers xx
 
gamla bilder ifrån min första visit i London, minns ni detta mamma och Filip?
 
 

Kommentera

Publiceras ej