Maaat

0kommentarer

Gårdagskvällen spenderades hemma hos Jessica med Marie, massa tjöt och massa ätande. Så himla mysigt! Jag körde Marie till bussen runt midnatt och åkte tillbaka för att sova hos Jessica. Hennes värdfamilj kom hem, lagom berusade och vi stannade uppe och tjötade till efter 2. Eller jag gjorde, Jessica stannade uppe en stund till och jag gick och la mig.
 
Vaknade av skrikande och tjoande barn vid nio, där rök min sovmorgon. Låg och höll för öronen och försökte somna om och lyckades tillslut. Istället väcks jag av att mina barns pappa skickar ett sms om att han behöver bilen... Morr, klockan är tio, det är helg och jag vill sova men nejdå. Jag kliver motvilligt upp och kör hem, butter som attans lägger jag bilnyckeln på köksbänken. Han har en egen bil, varför var han tvungen att ta vår bil? Just då skickar han ett sms och säger att han inte behöver bilen när jag redan hunnit ta mig hem... ÅÅÅÅÅÅÅÅH så irriterande.
 
Resten av dagen har i alla fall varit fin. Efter en kort morgonpromenad med Molly i det tråkiga vädret begav jag mig till gymmet och svettades en stund. Himla skönt. Jessica och jag åkte in till st Pauls och gick på Borough Food Market, tror den heter så. SÅ HIMLA MYSIGT! Jag som älskar mat, gick runt och provsmakade allt jag kunde komma över och köpte med mig en jätte god cheddarost hem. När vi gick ifrån marknaden hade det slutat regna och solen bestämde sig för att kika fram medans vi promenerade längst med Themsen under alla broar. Vi har verkligen gått hela dagen, säkert över en mil.
 
Nu sitter jag hemma hos familj nummer två och är barnvakt. Har ätit middag och gottar mig nu med päron, osten jag köpte idag, nötter och te. Vet inte exakt hur länge det blir men mig går det ingen nöd på. Familjen är så himla goa så jag ställer så gärna upp även fast att det var kort varsel.
Läskar er med bilder ifrån dagens äventyr!
 
Mitt tappra försök att göra nyttigt snacks igår. Gick lite sisådär men det gick ner ändå. Snickersvariant och hallon/nötbollar rullade i kokos.
Shakespear Globe
Bridget Jones lägenhet och restaurangen där fighten var.
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej