Påsk och matförgiftning

0kommentarer

Kom alla mina små kycklingar.
Just nu sitter ni säkert där hemma med era familjer och äter påskbuffé och bara mår, själv sitter jag själv i ett tomt hus och är matförgiftad. Inte lika fancy eller hur.
 
Jag vaknade upp illamående igår och spydde, lagom mysigt. Det blev bättre under dagen, bara lite krämpor i magen. Familjen åkte bort och kommer inte hem förens måndag, men det är ganska skönt att må dåligt själv. Hade tänkt att jag skulle åka och träna hos min kompis igår eftersom att jag mådde bättre men med ungefär 10 minuters bussresa kvar mådde jag för illa. Hoppade av och promenerade en bit och bestämde mig för att hoppa på en ny buss, det dröjde inte länge innan jag blev tvungen att slänga mig av den bussen också i fasa över att spy på bussen. Sprang runt ett gatuhörn och satte mig på den kalla betongen och kände mig hopplös, svimfärdig och ensam. Hur sjutton skulle jag ta mig hem?
 
Jag gick en bra bit till men kylan bet i kinderna så jag tänkte göra ett nytt försök, när jag skulle kliva på en ny buss fick jag inte betala för slanten var för stor så jag fick kliva av. Bestämde mig för att gå en bit till och hoppade så småningom på en ny buss och intalade mig själv att jag skulle klara hela vägen hem om jag bara kunde se ut. Det var precis så att jag klarade det. Med vinglande steg kom jag hem, tappade upp ett varmt bad och somnade sen på badrumsgolvet. Jag vet inte varför golv är så himla bekväma när man mår dåligt. Hade sådan feberfrossa så att läpparna var blå, så badet gjorde mig nog varm och sömnig.
 
Jessica var gullig och kom hit och vi spenderade resten av kvällen på soffan framför tv:n. Lyckades spy en sista gång och trodde då att jag skulle vara bättre, det kändes bättre. Vaknade upp mitt i natten i soffan av att det var på tok för varmt med tre tjocktröjor och ett täcke, kastade av mig det ena med det andra och bytte till slut soffa när Jessica och hunden tog all plats. Virade in mig i morgonrocken och en liten filt över fötterna och försökte somna om. Hur obekvämt som helst och när jag vaknade en sista gång bestämde jag mig för att knuffa undan Molly och krypa ner bredvid Jessica igen.
 
När jag vaknade i morse trodde jag att jag var bättre men icke då. Har stannat inne hela dagen och inte fått i mig mer än vätskeersättning, en banan och lite bröd. Det är en lustig känsla att vara mätt och ha magknip när jag inte ens har ätit mig mätt, jag vill äta men mår illa när jag känner lukten av mat. Har redan tappat vikt sen igår..
 
Så idag har vi slöat runt inne hela dagen, tittat på film och gjort det bästa utav situationen. Måendet går i vågor, ena stunden mår jag kalas andra stunden inte alls så bra. Har lyckats ta mig en tupplur bredvid Molly i en timma och hoppas på att inte somna allt för sent ikväll.
Jessica har gett sig av mot Jasmine, tyckte att hon behövde komma ut och inte vara hemma och passa på mig. Jag klarar mig bra här med Molly, min pyjamas och film.
 
Jag önskar er alla en fortsatt trevlig påsk och glöm inte att ställa fram klockorna i natt!
 

Kommentera

Publiceras ej