Vintertid.. Inatt ställdes klockan om och än en gång faller mörkret. Jag gillar det, mysigt med höst. Varma stickade tröjor, raggsockar, mängder med te, filmmys i soffan, tända ljus. Grejen är ju bara den att här i England blir det även kallt inne i husen, dålig isolering och enkel-glas i rutorna. Vaknade i morse och var kall som en isbit, burr! Har ändå klarat mig utan min fleecepyjamas i ett par dagar, men icke nu är den på igen!
 
Helgen har gått ovanligt långsamt, jag som annars hela tiden pratar om att tiden går så fort. Antar att orsaken har varit att jag inte haft några måsten. Himla skönt.
Igår vaknade jag så sent som klockan 13pm. Min kropps sätt att säga att jag sover för lite. Hela dagen hamnade i lite obalans, så lustigt att vakna när halva dagen redan gått. Hade huset för mig själv tills idag, var så tyst och lugnt. Spenderade kvällen i soffan och njöt av stillheten, kände inte för att göra någonting. Ibland behövs sådana dagar, då man inte kan klämma ur sig något vettigt.
 
Idag var det dags för min massage. Vaknade 8.22am, det blev tydligen för mycket med cirka 13h sömn igår så 7h fick räcka inatt. Gick därför på yoga mellan 10-11am, brukar annars inte gå på helger. Borde kanske börja med det nu, skön start på dagen och bra för min rygg. Dem positionerna som ska sträcka ut ryggraden och slappna av i nacken kändes som att det hade motsatt funktion på mig, Gick en ilning längst med hela ryggraden och det stramade upp i nacken. Inget bra tecken

13.15pm hade jag tid på The Happiness Centre, en timma massage. Djupgående fokus på ryggen. Det gjorde så ont men det var så skönt på samma gång, en bra smärta. Hon tryckde hårt och fy så det knastrade och knakade i hela ryggen. Ni vet om man har en knuta, när ni hittar punkten som gör som mest ont. Jag hade eller måste ha haft närmare 50 sådana, utan överdrift. Det var makalöst, tror aldrig att min rygg har varit så illa däran. Borde gå på massage en gång i månaden, synd bara att det är så dyrt. 
 
Tack till min fina mamma som gav mig detta, ryggen känns mer avslappnad. Inte helt frisk men bättre än innan, Behöver nog göra några återbesök innan jag vågar säga att jag har en bra rygg. 
Ska nu fortsätta ha en slapp söndag, kanske orkar mig ut på jakt efter mat.
 
Ciao mate!
 
Ja idag är det lördag och snart har yttligare en vecka gått.
På måndag har jag bott här i två månader, jag vet att jag har sagt det hur många gånger som helst men tiden går verkligen fort! Apropå det så kommer min mor på torsdag!
Jag längtar som en tok och ack så jag ska krama henne när vi ses, all kärlek till min bästa vän, min mamma. Fyra dagar att bara rå om varandra, fantastiskt!

Vad har hänt under denna vecka..
Det har varit Arthurs höstlov, Mary har fortfarande varit i skolan. Att balansera mellan Arthurs lov, Marys skola och att ha hand om Molly Mu samtidigt har varit lite svårt, därför har Fred varit här (Arthurs gudfar) från måndag till fredag och hjälp till och det har verkligen varit till stor hjälp. 
I onsdags tyckte Minna att jag och Fred borde gå ut så hon ville bjuda oss på bio, himla gulligt. Så vi gick och såg på Ruby Sparks. Bra film, den handlar om en ung man som är en författare men som kört fast. Hos ett besök hos sin psykolog får han en uppgift att skriva om en person. Detta banar iväg och han börjar skapa en flicka som han sett i sina drömmar, han skriver allt möjligt och en morgon när han vaknar så är hon i hans hus.
Flickan, Ruby har blivit verklig. Hans drömmars flickävn.
Ja och därifrån får ni ta reda på resten själva, vill ju inte avslöja filmen!
 
Igår var jag hemma med Arthur, vi bakade tårta. Hans fotbolls coach fyllde år idag och min söta grabb ville ge honom en tårta. Vi var ett master-team, och det var verkligen roligt att göra något sådant med Arthur. Han brukar inte vilja hjälpa till i köket annars men igår var det vi två som mästrade köket. En choklad tårta blev det och den såg fantastiskt god ut. Till det skrev han ett fint kort och tackade sin tränare för att han gjort Arthur till en bättre fotbollsspelare. Så himla go, min grabb.
Igår kväll gick jag på bio igen. Tittade på Sinister med Frida. En skräckfilm, valet att film kom av att den var på ett Halloween-erbjudande. 2 för 1 biobiljett.
Den började jäkla otäckt, satt ihopkrupen i min biostol och tänkte vad sjutton har jag gett mig in på, men den blev bara knepig mot slutet. Vrickat inte alls läskigt slut. 
Glad var jag för det, annars hade det blivit jobbigt att gå alla fem trappor upp till mitt rum i huset och släcka lampa efter lampa i det stora huset.
 
Idag hör och häpna vaknade jag vid ett, blev lagom chockad att jag klarat av att sova så länge. Brukar annars bli väckt av barnens rop eller dylikt. Vet att jag hörde Arthur ropa efter Minna men jag orkade inte gå upp och somnade om. Antar att det var ett tecken på att jag sover för lite och min kropp är TRÖTT.
 
Har varit på gymmet för att ta igen missad träning från veckan men kände mig inte allt för effektiv. Minna och Mary har åkt till landet för lite tjejmys och Arthur är hemma hos en kompis. Vilket resulterar i att jag har huset för mig själv tills imorgon. Det är så tyst och lungt, så skönt.
Funderar på att vara extra lat och ringa och få middagen levererad till dörren, om jag bara kan komma på vad jag vill äta. Sitter i soffan framför x factor USA i mina rosa gosetofflor, rosa mjukisbyxor, min fårtröja och min nya fina lila mössa. Känner inte för att röra mig en meter.
Vill spendera resten av kvällen i soffan och tänker nog göra det också.
 
Imorgon ska jag gå på massage, ska bli SÅ HIMLA SKÖNT. Min mamma är så fantastiskt snäll och skämmer bort mig med att bjuda på det. Fått mer och mer ont i ryggen på sista tiden och det är inte så konstigt så som jag sliter på den. Mary rycker i mig, barnen klänger och hänger på mig, lyfter och kånkar. Vet inte om jag vill veta hur sne min rygg måste vara. Känner att flera nerver sitter i kläm, muskler som värker och spänningar upp i nacke och axlar. Hoppas att det kommer kännas bättre imorgon.
 
Veckan i bilder
 
Ni vet känslan när man känner sådär "det dags för en förändring". Fick en sådan känsla i helgen och när jag väl börjar fundera på saker och ting så kan jag inte släppa det och blir fruktansvärt otålig. 
Ville göra något med mitt hår. Först kände jag att jag inte ville klippa mig nu när håret blivit så långt men hallå det växer ju ut. 
Så impulsivt klippte jag av si sådär 1,5 dm och det bästa är att jag trivs jättebra i det! Känner mig über fräsch och snygg. Den känslan gillar jag.
Så nu är håret axellångt, fräscht och glansigt.
Kanske till och med blir kortare vid nästa besök!
Fick en voucher av Frida eftersom att hon varit där så hade 50% av så behövde bara betala £19.90, kanonbilligt. Har även blivit vip kund hos Headmasters helt gratis så jag får hädanefter 25% på alla besök. As kalas!
 
JAG ÄR JÄTTE NÖJD!
 
FÖRE
 
EFTER
Vilken kalasfin helg jag har haft!
Besök i Neasten, utgång i Camden, mys med vin, ost och kex. Ikea, köttbullar och kanelbulle & en god hemlagad  middag och slö lördag!
Har nog aldrig varit så glad över att äta köttbullar med brunsås och lingonsylt och en kanelbulle som på Ikea. Det dämpar min hemlängtan lite när jag får äta svennebanan-mat!
Idag söndag har det bara varit lungt, har planerat lite inför barnens half term och min helg med mamma.
Bilderna får visa min helg.
 
Wuhu vilken dag. Vaknade eller nej inte vaknade, jag blev väckt någon gång mellan 4-5 i morse utav Mary. Hon pratade men jag var på tok för trött för att ens orka försöka tyda var hon sa. Det kanske lät elakt, jag var inte elak. Hon kröp ner och somnade om brevid mig. Alarmet gick av stapeln och dagen började. Vid frukostbordet fick vi veta att Minna vunnit igår!
Hon var på ett event där dem delar ut "The Booker prize" Minna jobbar som publicer och inte författare men som publicer är det ju hon som publicerat böckerna och lagt dem på marknaden. I alla fall, Hon har varit på detta event eller gala eller vad man nu vill kalla det vid sex tillfällen, och vid alla tillfällen har hon vunnit! Hon är allt bra grym min chef/värdmamma. Så hon var på tv och hela köret.
 
Mary och jag blev avsläppta vid Brook's café där hon åt en croissant och jag en kaffe. Efter att ha lämnat fröken fräken sprang jag och Molly igenom Holland park, blev totalt ca 4.5km kanske inte så långt men alldeles lagom för mig. Direkt där efter gick jag på pilates i en timma. Skön start på dagen!
Ska ta mig i kragen lite nu, har blivit mycket slarv sedan jag kom hit. Inte så lätt med alla sötsaker överallt. Tränar 4-5 dagar i veckan men ska försöka ligga i ordentligt med både träning och kost.
 
Eftermiddagen och kvällen har varit lugn, gjorde lammkotletter till middag och barnen fick en varsin brownie som pudding. Är så trött idag. Minna kom hem nu efter sju och jag ska lägga mig och sova. Skulle egentligen hem till Jessica men känner mig krasslig och allt för trött för att orka någonting just nu. Behöver sova ikapp i alla fall en timmas sömn om det är möjligt. Så godnatt önskar jag er från ett regnigt och mörkt London.
 
 
 
Idag har det inte varit vilken dag som helst inte! Idag har det varit och är fortfarande i en timma till min fantastiskt fina vän Jessicas födelsedag. Inte heller vilken födelsedag som helst utan 20års dag!
 
Vakade innan klockan sex imorse, måste nog varit halv sex till och med. Mary kom upp och pratade om att Minna inte var i sin säng. Dåsig som jag är hör jag inte riktigt vad hon säger, jag menar hur alert är man halv sex på morgonen? Minna var inte ute igår så varför skulle hon inte vara i sin säng, har fortfarande inte svaret på det för Minna var hemma. I alla fall, Mary kryper ner brevid mig och jag håller om henne och somnar om. Snart därpå börjar hon prata med mig igen, jag tänker något i stil med "kan jag inte bara få sova". Jag älskar denna lilla tös men min sömn är guldvärd när man jobbar som au pair. Hon vill hålla min hand och självklart får hon hålla min hand, jag försöker somna om igen och halvsover väl i princip när hon börjar prata igen, denna gången om hon får spela på min telefon.. Waaah.
Så när klockan väl ringer fem över sju är jag inte alls sugen på att gå upp, det är fortfarande mörkt i mitt rum och efter nattens regn ligger regndropparna som små pärlor på takfönstret ovanför min säng. Inte än, snälla bara en liten stund till. Men plikten kallar..
 

Fred skulle ta Arthur till skolan och Minna skulle ta Mary men stackars Minna hade inte fått en blund under natten så jag tog Mary. Eftersom att Mary fortfarande har en infektion i kroppen och hostan har än inte gett vika körde jag henne till skolan. Hon hade kör på morgonen så vi skulle vara på plats kvart över åtta istället för tio i nio.
Körde hem igen och var hemma tidigare än vad jag brukar så jag började plocka undan efter frukosten, städa undan i huset, plocka upp i barnens rum, tvätta och stryka kläder. 
 
Under förmiddagen kom Jessica förbi mitt hus innan vi gick och simmade. Fred skulle inte bege sig förns' tolv-tiden så kändes taskigt att lämna honom. Simmade två kilometer idag, kändes bra.
Har kompenserat upp med att äta en tårta till middag.
 
Hämtade Mary efter skolan som vanligt, gjorde läxor, målade julkort, ordnade tea, bakade tårta. Haft riktigt mysigt med barnen. Verkligen "bondat" idag, ännu mer liksom. Mary har varit kramgo och glad och vi har utdelat ett och annat jag älskar dig både på svenska och engelska.
 
Hämtade Arthur från fotbollsträning halv sju. Fastnade självklart i bilkö på vägen dit så stackarn fick vänta ett tag, snäll coach som höll honom sällskap. Kände mig så elak, jag körde så jag skulle ha god tid på mig men trafikljusen ville inte vara på min sida och alla skulle hem från jobbet just då.
 
Mary, jag och Arthur hade allsång i bilen på väg hem och på hemvägen flöt trafiken på fint. Arthur gjorde sin läxa snabbt och smidigt samtidigt som han mumsade på en bacon sandwich, Mary tog en dusch och kröp i sin pyjamas för att kunna vara redo när Jessica kom. Hon gjorde i ordning ett gullgit födelsedagskort där det stod något i stil med "Happy Birthday.. Happy birthday Jessica, hope you will have a lovely day. You are really nice. I love you. Love Mary". Goda lilla unge! 
Lät Mary stanna uppe till åtta för att kunna äta tårta med Jessica. Så vi satt alla och mumsade på två tårtor, och varför använda tallrik när du kan äta med sked direkt ifrån tårtan?
Efter det tog vi med Mary upp och jag läste Nalle Puh, söta björn. Så klok och korkad på samma gång, Jessica låg och slumrade till brevid Mary. Borde ha varit tvärt om tycker jag allt, haha.
 
Efter att Mary kommit till ro gick vi ner för att ha lite tid med Arthur. Kollade på Spiderman och roliga youtube klipp och skrattade gott. Arthur var verkligen trött och glad, är han glad så är jag glad. Det är så mysigt när han är på riktigt bra humör, sådär kärleksfull och go.
Fick bära honom på ryggen upp för alla trappor när sängen kallade, säger då det, jag kommer se ut som ringaren i Notre dame när jag kommer hem härifrån.
Han tog en dusch och kröp ner och läste innan jag släckte vid halv tio.
Efter allt tjohej har jag och min fina vän bara suttit på nedervåningen och tjötat som hon så fint säger. Väldigt mysigt må jag säga, väntar nu på att få ett sms som säger att hon är hemma säkert. (som den mini mamma jag är). Borde gå och lägga mig nu, klockan är snart halv tolv och jag ska upp vid sju. Får bli ett kapitel av The hunger games innan jag somnar.
 
God dag, god natt xx
Har varit en lugn söndag.
Gick och la mig tidigt igår, såååå skönt. Minna frågade om allt var bra, vilket jag bekräftade bara att jag var så trött. Måste ha somnat efter tio och vaknade efter tio, skönt att känna sig någorlunda utvilad för en gångs skull.
Minna köpte med sig en kaffe hem till mig imorse, morgonkaffe serverat, underbart!
Vi båda räknar ner dagarna, jag tills mamma kommer och hon tills hon åker till Jerusalem. Mamma och jag själva i huset en hel helg, U N D E R B A R T ! (bara 18 dagar kvar)
 
Har varit inne i stan idag med söta Frida, ätit italiensk mat, varit inne på m&m's och den svenska godisbutiken, drucikt kaffe och bara pratat.
Hade en otäck upplevelse på vägen in på bussen. Från ingenstans känner jag hur jag blir svimfärdig. Känner hur färgen i mitt ansikte stegvis försvinner och hur klumpen i halsen växer sig större. Mina händer skakar och jag börjar bli fruktansvärt yr. Jag sitter uppe i bussen i mitten och bussen är fullpackad på människor. Jag har ingen aning om vart vi är för tillfället så jag kastar mig ner så fort jag kan för att kunna kliva av på nästa stopp. Tar mig vingligt av bussen och sätter mig mot en mur och andas tungt för att kunna fokusera. Sitter där tills jag känner att jag kan resa mig igen och kliver på nästa buss för att åka vidare mot Piccadilly och möta upp Frida. 
Är fortfarande skakis när vi ses men det kändes lite bättre, köpte m&m's på m&m's butiken och gick och åt lunch sen hade allt gått över.
Så otäckt när det händer. Jag har aldrig svimmat men varit såhär nära flera gånger, det är så fruktansvärt obehagligt, särskilt när man är själv.
 
Har nu ikväll njutit en stund framför brasan och gosat med barnen. Även pratat med min fina mamma och bror på skype.  OCH kollat på den tokiga killen som hoppat fallskärm ifrån rymden?! Eller vad det nu var..
Ska nog lägga mig tidigt ikväll med, förhoppningsvis.
Puss
 

Torsdag

Haft en tuff dag. Jag tog Arthur till skolan i bilen. Givetvis fastnar vi i morgonrusningen i Hammersmith. Arthur är lite utav ett kontrollfreak och säger åt mig vad jag ska göra ofta, så han dirigerar mig i att byta låtar, ska skriva sms på min telefon samtidigt som han tjoar och är överallt försöker jag hålla koll på trafiken som går kors och tvärs över alla vägbanor. Efter att ha släppt av honom tog jag en promenad med Molly lägst med Themsen och åkte hem och gick på pass med Jessica. Det var riktigt tufft denna morgon, jag som redan hade träningsvärk i låren sen tidigare. Jessica följde med mig hem och drack kaffe och tjötade som min fina vän uttrycker det. Molly fick då för sig att fånga en råtta på bakgården, en stor rackare. Hör hur de skriker och tar in Molly. Råttan som är blodig och allvarligt sakad kravlar sig iväg och piper. Jag hade inte mage till att döda den, jag älskar djur för mycket. Vid tre hämtar jag Mary och vi har en bra promenad hem, jag rycks och slits mellan Mary i vänster hand och Molly i höger, jag kommer (läs har) få stora ryggproblem. Väl hemma föreslår jag att vi kan göra trolldeg och göra figurer, allt för att hålla henne borta ifrån tvn. Så hon smetar ihop lera medans jag ficar med potatis. Efterår vankar hon iväg och jag säger att hon får plocka undan efter att ha pysslat. Det blir suck och stön och jag får nog. Det är inte första gången hon agerar så, jag uttrycker mina känslor och säger hur jobbigt det är och att jag har fått nog utav det. 
Efteråt kramas vi i soffan och ber om ursäkt till varandra. 
Hem kommer Arthur och frågar om vi kunde äta på Pizza Express som han frågade i bilen under morgonen. Jag tyckte inte att det var en bra idé eftersom att han kommer hem efter fem och har läxor. Så bättre vore om vi gick dit en mer passande dag. Jag bemöts av en arg unge som sparkar och kastar saker och säger åt mig att hålla käften. Vid det här laget bröt jag ihop och började gråta.. Det blev FÖR mycket. Där hade jag stårr och fixat med trolldeg, bemötts av Marys suckande och gjort hemmagjord klyftpotatis och hamburgare.
Jag krävde en ursäkt av Arthur och efter en sund fick jag den. Ikväll har det varit bättre, Mary och jag möblerade om hennes rum, Arthur gjorde sin läxa. Mary har badats och vi har pussats. Molly dödade råttan och hoppade upp på en jättehög stenmur som vi har på baksidan. Självklart kom hon inte ner så jag tog saken i egna händer och klättrade upp för en stege medans Minna stod nedanför och höll i. Blev smutsig som en gris men lyckades få tag i Mollys halsband och dra ner henne i min famn, med henne under ena armen och andra handen på stegen klättrade jag ner. Minna gick ut på teater, läste Nalle Puh för Mary och Arthur och jag åt yoghurt och tittade på Harry Potter. Fick då ett sms av Minna som löd "Well done Moa- Amazing getting Molly like that. And the children so happy and Mary's lovely room. You are a star. Thank you xx". Översättning till mormor och morfar "Bra gjort Moa- Fantastiskt att hämta Molly sådär. Och barnen är så glada och Marys fina rum. Du är en stjärna. Tack pusspuss".
Det värmde med uppskattning!
 
 
Fredag & Lördag
 
Okej.. Igår var det fredag. Var med Jessica, vi åkte till Notting Hill och gick lägst med Portobello road, finns så mycket fint där. Jessica pratade om att hon ville ha en liten plånbok och jag hittade en perfekt som hon fick i för tidig födelsedagspresent, Bjöd henne även på afternoon tea på ett fik sim hette Gail's tror jag att det var. Ca 13 pund för två tekannor, två mackor och två scones. Himla god macka och en scone med jordgubbar och vit choklad. Efter det hade jag lovat Minna att hjälpa till att hämta Arthur. Fredagsrusning.. Vi satt i bilen i två timmar, skjutsade hem Arthur och släppte av en till pojk. Kom hem vid sju tiden, vi åkte vid halv fem.. Minna hade besvärats med Molly som fastnat på muren igen och fått ett samtal ifrån en arg mamma. En granne till familjen vars pojk jag skjutsade hem hade hitttat honom gråtandes på trottoaren. Han hade sagt till sin mamma att vi sagt åt honom att gå ut ur bilen, snarare kört ut honom och åkt där ifrån. Så var det inte, skulle aldrig göra så emot ett barn och det hade Minna sagt till mamman också. Vi åkte till hans hus, sa att vi var framme och att han fick kliva ur på trottoar-sidan så han inte klev ut mitt i vägen.
Jessica frågade honom om hon skulle följa honom till dörren vilket han inte ville. Så hon stod på trottoaren och kollade efter honom istället, han vände sig oom ett flertal gånger och sa att han var okej. Vi stod kvar för att försäkra oss om att han måste kommit in sen kört iväg. Det visade sig då att ingen var hemma. Mamman hade då blivit fly förbannad på Minna.. Varför är dem inte hemma när dem vet att deras son kommer hem ifrån skolan? och om hon ska vara arg på någon så kunde hon vänt sig till mig och fått höra hur det faktiskt gick till. Efter allt detta drama gick Jessica och jag en sväng på Westfield, åt mat och köpte med oss en varsin 0,5l Ben & Jerry's hem, gosade ner oss i sängen med glassen, chips och Harry Potter. Med svullen glass-mage somnade jag glatt och kvickt och vaknade idag runt tio.
 
Åt frukost och passade Mary medans Minna tog en promenad med Molly. Under dagen har vi varit i centrala London, jag fick träffa Jessicas vän Emma, Jättego tjej. 
Har känt mig illamående hela dagen.. Om man kan få någon sorts bakfylla av för mycket socker så har jag det..
Jag köpte en skoputs till mina boots och en ny concealer ifrån Make up store. Besökte även Victoria Secret, fancy butik! Om man vill piffa upp sig för någon eller så, ha ha. Somnade nästan på bussen hem har varit så seg hela dagen. Har gjort middag till barnen, tittat på Peter pan och ätit popcorn. Skulle egentligen ha varit barnvakt men Minna stannade hemma så har skypat med mamma och ska lägga mig nu. 
Godnatt
 
Hejsan hoppsan vad det går undan. Idag är det 1,5 månad som jag har bott här. 
I måndags bokade min älskade finaste bästa vackra mamma biljett hit! Åh ni anar inte hur glad jag är! Har hört massa andra au pairer som väntar besök och där har jag vankat och tänkt "men jag då, kan inte jag också få besök snart?" nu är det min tur! Den första november kommer mami och huuuuu så mysigt vi ska ha, hon stannar hela 4 dagar. Åh det finns så mycket jag vill visa och jädrar anamma vad vi ska kramas! Minna är i Jerusalem mellan den första och sjätte så vi har huset för oss själva, eller ja Molly är här men annars så!
Kan knappt bärga mig!
Idag fick jag även ett paket ifrån Sverige!
Innehållande, min svarta poncho, ett par vantar, ett par benvärmare, en gullig handduk, två hjärtan med budskap, en liten ängel, ett gulligt litet hjärta och ett värmande kort. Blir så bortskämd, vad har lilla jag gjort för att få så fin uppmärksamhet. Tack så mycket mormor och morfar för hjärtat! 
 
Nu ska jag försöka sova, aldrig att jag lär mig att lägga mig i tid..
xx
 
 
Kalas söndag. Vaknade upp hos min fina Jessica och dagen har spenderats i Brick Lane. Var ap-trött när jag kom hem, verkligen jäääätte trött. Seg som en mula.. hur sega är dem?
Varit ute från ca 12 och kom hem runt klockan 6. 
Ska försöka lägga mig i tid idag.
Köpte mig en jätte fin bok, jag älskar skrivböcker. Jag älskar att skriva. 
Denna är personlig till tusen och jag älskar den.
Godnatt
 
Hade en himla fin lördag med min fina vän!
Centrala London som gällde, oxford, bond street, regent street och carnaby street.
Inhandlade mig en ullimull tröja som jag bara inte kunde motstå, en mockajacka som jag dreglat över från första stund. Den var inte gratis så behövde ha åsikter från både Jessica, Nina, mamma och Filip. Tillslut följde den med mig hem, jag menar jag borde inte ha ångest för en asbra investering. En jätte varm mockajacka som är fantastiskt snygg och go och jag älskar den!
Köpte mig även en dagbok, jag älskar att skriva och det är en så mycket härligare känsla att skriva med penna och papper än på datorn. Impulsiv hann jag också vara, piercade örat minsann! Nöjd som tusan!
 
Fin dag!
Hej förkyldning!.. Jag har inte saknat dig..
Vaknade upp och kände mig uppsvälld som en ballong i ansiktet imorse. Tilltäppt näsa, svullen hals och lät som en kråka. 
Mary var ledig från skolan idag, jag jobbar vanligtvis bara till 10am på fredagar men har hållt igång till 3.30pm idag, känner mig helt färdig. 
Vi åkte och simmade och sen har vi spenderat resten av dagen i soffan och kollat film. Man blir verkligen utmattad av att göra ingenting.
Mary och jag gick till parken för att rasta Molly nu på eftermiddagen, som vanligt tog jag av henne kopplet och lät henne springa löst. Huxflux flyger hon på en annan hund och är ovanligt aggresiv. Ägaren blir helt ifrån sig och skriker alla möjliga hemska saker åt mig. Jag fångar in Molly och ber så hemskt mycket om ursäkt och säger att detta aldrig har hänt innan men det spelar ingen roll han är helt tokig och hotar med att ringa polis. Jag skulle också bli upprörd, men han gick verkligen över styr! Mary börjar gråta och mannen bara går..
 
 Skulle egetligen träffat en tjej vid namn Katerina i eftermiddag men känner mig på tok för seg och jag ska ut ikväll så måste ladda om. Andy ska ta med mig på bio och middag, ska bli trevligt.
 
Igår var det kanelbullens dag, Jessica och jag gjorde det bästa utav situationen och bakade bullar! Fanns dock inget pärlsocker men det fanns chokladströssel. Så himlans gott!
Arthur blev jätteglad då han älskar kanel. Himla glad när man ska beskriva för engelsmän våra olika matdagar, cinnamonbuns-day .. haha och fettisdagen!
 
Nu ska jag krypa ihop med lite te och krya på mig!
Puss
 
 
Ska försöka sammanfatta mig lite. 
I söndags var jag ute med Malin, Jessica, Hanna, Sofia och Emelie. Vi besökte Walkabout, en australiensisk bar som ligger i princip runt hörnet från där jag bor. Det var så fruktansvärt roligt! 
Jag blev uppraggad av en irländare som var hur rolig som helst, verkligen bjöd på sig själv. Dansade, skämtade och kastade runt mig på dansgolvet, haha. Han fick mig verkligen att skratta vilket var himla härligt. På fredag ska han ta med mig ut och visa mig runt så vi får se hur det blir! Spännande

I samma veva (nästan) så sa Minna igår imorse att Arthurs gudfar skulle komma på eftermiddagen och hjälpa till med läxor och stanna över natten för att kunna ta Arthur till skolan idag. Jag föreställer mig nu en äldre man.. Efter klockan 4 knackar det på dörren och in kommer en ung snygg kille. Vem sjutton är det här tänker jag? Han presenterar sig som Fred och det går upp ett ljus att detta måste vara Arthurs gudfar.
 
Först är han lite blyg men snart nog så är vi igång och pratar om allt mellan himmel och jord. Även efter det att barnen sover. Vi satt säkert uppe till efter klockan 1am, charmig pojk.
 
Mary kom upp under natten, vilket jag även sa till Fred att jag kan sätta 100pund på att hon skulle göra. Vaknade av alarmet vid 7 och kände mig inte ett dugg utvilad, har gått och gäspat hela dagen, 
Umgicks lite mer med Fred när han kom tillbaka efter Arthurs schoolrun innan jag begav mig till simhallen med Jessica. När jag kom hem hade Fred begett sig, vi ses nog snart igen.
 
-----------------------------------------------------
Minna och barnen var inte hemma för ens efter 7 idag så från klockan 3 har jag tagit en låååååång promenad med Molly, tvättat och handlat. Ändå har tiden gått så fruktansvärt långsamt och jag har gått runt och gäspat.
Mary sover nu gott i sin säng omringad av sina nallar men hon kommer garanterat ligga brevid mig när jag vaknar imorgon ändå. Jag bara vet det, men det är ganska mysigt.
Känner mig lite krasslig i halsen ikväll så ska surpla i mig lite honungsvatten nu och försöka få Arthur i säng.
Har lovat att köra honom till skolan imorgon, första gången i nya bilen, Blir nog spännande för oss båda, waah haha.
Sov gott alla fina!
 
Söndag, poängjakt & bus!
 
Brick lane och lördag!
 
 I fredags träffade vi Hanna, Sofia, Mina & Emelie. Fin fredag som beskrivs bra i bild.
Svensk godiskbutik, min första utgång, min första guiness, middag i richmond och bra sällkap!
& det bästa av allt, Klara köpte biljetter till Mumford and sons!!!! När biljetterna släpptes vid 9am kom hon först inte in på sidan, förmodligen var det överbelastat. Jag var ute på promenad med Molly just då och det fanns inte mycket jag kunde göra, men efter ca 20 min har vi biljetter!! Dagen gick från bra till fantastisk!