Dagen startades inatt.. dagen startades inatt? .. lustigt..
I alla fall, Mary kom upp till mig någon gång inatt, hon var inte diskret så jag vaknade. Sen dök det upp en Molly också och jag var på tok för trött för att ha både en tös och en pigg hund i sängen, så Molly fick hoppa ner. Mary sa att det var okej om Molly låg på hennes sida men det kände inte jag för eftersom att jag bäddat i nya lakan och Molly fäller mycket hår. Min säng mina regler.
Så imorse kände jag mig inte det minsta utvilad, jag menar nu är klockan snart 11pm och jag är fortfarande vaken.. att man aldrig lär sig.. Molly och jag tog en promenad upp till the scrubs på ca en timma, hann lagom hem och vända för att gå till gymmet på ett bums, tums & thighs pass. Svettigt och roligt!
Sprang hem och tog en dusch och satte mig på undergrounden mot Paddington för att möta upp kusin Hanna med vänner. Mysigt, blev en kort fika innan jag skulle hem och tjejerna in mot stan. Hade blivit på tok för stressigt för mig om jag skulle in till stan och sen hem. Vi ses ju imorgon igen!
Hanna hade med sig min höstjacka, gosetröja och blommiga kängor! Asbra timing! Plus ett paket med ett fint brev från mormor och morfar. Ett par jättefina tofflor som är huuuuuur sköna som helst!! Kommer aldrig mer klaga över kalla fötter!
 
Mary följde med Daisy efter skolan för en playdate så Molly och jag åkte till Arthurs skola för att kolla på fotbollsmatch. Molly agerade dumt och skällde på andra hundar, dum som jag var skulle jag mota tillbaka henne och mitt finger kom emellan.. blodigt finger, nej tack.
 

Idag har jag även kört bil för första gången sedan min ankomst! Nya bilen kom idag som dem skaffade för att jag ska kunna köra barnen. Det var inte svårt alls, vänstertrafik är inga problem! 
Den enda skillanden är att det är motsatt ;) haha
Växelspaken i fel hand, ratten på andra sidan, annan typ av hastighetsmätare och varvräknare och att man kör på väääänster sida. Det gick galant i vilket fall.
Minna var glad över att jag fått min försäkring för bilen och frågade på en gång om jag ville köra, "eller vill du kanske köra själv" sa att det gick bra att köra med dem "tänk inte på att jag är här". Var så skönt att kunna ha möjligheten att köra bil igen! Vi provade även på att gasa upp lite, blixten!!
 
Nu måste jag sova! Godnatt xx
Minna är min värdmamma, det viktigta i texten är "det är en process känd som "förnekande marknadsföring", en term skapad av Minna Fry, tidigare marknads chef för Bloomsbury som publicerade Harry Potter böckerna, som betyder, grovt, behandla dem elakt, håll dem lyhörda. Kanske inte bästa översättningen men..
 
 
Efter en kommentar från en saknad storasyster hemma i Sverige så kom jag på att jag glömt säga att jag bokat flyg & tåg hem till Sverige inför julen. Lika bra att vara ute i god tid för att kunna få ett hyfsat pris, så den 20:e december kommer jag hem & stannar till den 30:e. Då mina kära blir det kram-kalas!

Matt & Minna tog barnen till skolan idag så jag pysslade hemma & tog promenad med Molly. Arthur var pigg idag, tack & lov för det. Han har huvudvärk men är väldigt pigg & han vaknade med gott humör. Härligt humör är resultatet av en god natts sömn.
Promenaden med Molly varade inte allt för länge då hon avskyr regn & ja regn är inget roligt "rasta hunden väder". Plus att Molly fck nys om en hare när vi var i parken, självklart som en jakthund hon är stach hon iväg som ett spjut, skit tänkte jag eftersom att hon snabbt försvann utom synhåll. Jag gick in bland buskarna och ropade & letade. Det visar sig att smart som hon är har hoppat igenom ett hål i ett högt staket ner på en bakgård. Så jag får locka henne till mig, sätta mig på knä i leran & fiska upp henne i hennes halsband då det är ca 50cm ner.. (jag var tvungen att bryta upp lite av staketet, shh säg inget) ..  Dumma harar..
 
9:45am var det dags för en timma pilates följt utav 1k simning. Pilatesen kändes bättre denna gång än förra, jag lär mig snabbt. Väldigt bra core-träning!
 
På vägen hem fixade jag mig ett oystercard som ska användas när jag åker med barnen. Har inte haft det innan så jag frågade Minna om jag kunde fixa ett eftersom att det blir ganska dyrt när jag tar Arthur till skolan, det kostar ca 2.50 pund för en resa & säg att jag tar honom ibland tre gånger i veckan. När jag tidigare betalat det med mitt kort så blir det ganska dyrt eftersom att jag själv åker mycket. 
Så hon lämnade pengar så jag kunde fylla på & köpa ett. Himla bra, ett för jobb & ett för nöjen!
 
Nu sitter jag i köket & äter en god sallad ur en gigantisk salladsskål, ordnar med tvätt & ska snart förbereda middag. Ska som jag skrev igår ta Mary till simhallen idag & Matt kommer vara hemma med Arthur när han kommer efter 5pm. Det ska bli mina hemmagjorda köttbullar i tomatsås idag, det har blivit en stor hit här hemma bland alla. Så jag förbereder det nu för att det inte ska bli för sent med mat när vi kommer hem från badhuset.
 
Idag har jag varit en London-bo i en hel månad. Swoooosch vad tiden går!
 
xx
Min lunch & förberedelser inför kvällens middag
Nybäddad gosig säng & pyjamas!
Arthur lånar mig the hunger games, här ska det läsas!
Mina skyddsänglar, buddah, hjärtat & rosenkvart
Snygga fotomodellen Molly, chubbie
Okej.. Såhär är läget.
Som jag skrev igår så kommer Mumford & Sons ha en turné runt Ireland & UK i vinter, dem har ett gig i London den 11 december & jag ska vara på plats. Mina kompanjoner denna fantastiska kväll kommer vara fina Niki & Klara, så snabba puckar att boka biljett på fredag 9am.
Om jag inte får tag i en biljett i London åker jag till Irland eller någon annanstans i UK, jag SKA se dem & det spelar ingen roll hur dyra biljetterna än må vara så kommer det vara värt varenda öre, jag bara vet det.
 
Jag har tidigare sagt att får jag se dem live så gråter jag, igår grät jag. Jag var så lycklig för turnén samtidigt som jag lyssnade på deras nya album 'Babel'. Jag fick gåshud & grät av lycka & kärlek till detta fantastiska band.
Deras fantastiska musik klingar högt i mina högtalare dagarna i ända, kärlek!
 
Idag tog jag & Jessica en tur in till Marbel Arch & det större Primark, Jessica var menad att köpa en jacka, istället kom vi ut med massa andra kläder men utan jacka.
Jag fick med mig en jeansskjorta m. nitar, en tjock vit gosetröja med mocka på armbågarna, en über-skön fleecepyjamas & två bh-toppar (har en förkärlek för bygellösa bh:ar). Allt detta för en summa på £36, vilket motsvarar ca 380kr. Primark är fantastiskt, snygga ap-billiga kläder! I love it
 
Vi skyndade oss hem vid 1-tiden så att jag skulle hinna få min dagliga dos med motion, 1k simning. Hade kunnat simma mer idag då kroppen var på alerten men jag hade brådis hem för att kunna förbereda snacks till Mary & pick-up.
 
Köpte med mig en dairy chocolate-bar till Mary, det är hennes favorit snack. Hon blev salig & vi har haft en kalas-bra dag tillsammans. Arthur kom hem sent (väldigt sent men vi kommer till det senare), så Mary & jag hade kvalitetstid, vilket jag alltid uppskattar. Hon var exalterad till att göra sin läxa så fort vi kom hem, hon lekte skola i samma veva. Matte, stavning och multiplikationstabellen. Hon är riktigt smart min tös, & lillgammal! Sen fick hon för sig att börja städa ugnen (hon som annars är expert på att dra fram allt utan att plocka undan).. hon såg så söt ut där hon satt på knä och skrubbade för kung & fosterland.
Medans jag lagade kvällsmat satt hon snällt i soffan & högläste böcker. Det serverades kycklingfilé med ris, broccoli & pesto. 
Efter maten packade vi en väska till Mary, imorgon ska vi nämligen till badhuset hon & jag. Tösen hjälpte mig även att bädda nya lakan i min säng, eller snarare jag bäddade & hon hoppade i sängen, kiknade av skratt & stoppade lite lakan. 
Vi tog kvällsbadet, räknade hur länge hon kunde hålla andan & hon lånade mitt nattlinne att sova i. På tok för stort för henne, satt som ett tält men hon ville gärna låna det så varför inte. Hon såg så go ut.
Vi läste i boken 'Mr. Stinky' sen var det dags att sova.
 
Så anledningen till varför inte Arthur kom hem förns' på kvällskvisten var för att han slog i huvudet efter fotbollsträningen i någon form av stolpe så Minna ville ta honom till sjukhuset för att kolla upp det. Dem fick träffa en doktor men det fanns inte så mycket att göra, han har huvudvärk & ett litet sår i bakhuvudet. Tack & lov att det inte var värre. Får hålla koll så att han är på alerten & läkaren hade sagt att han ska få så många smärtstillande han behöver (inte mer än rekommenderat såklart).
 
Dem kom hem efter 8:30pm så det blev bums i säng för min stackars lille krake, hoppas det inte är värre imorgon.
 
Fler nyheter är att min fina Malin åker tillbaka till Sverige i nästa vecka för att inte återvända förns' nyår. Då vi ska fira nyår ihop i London. Från nyår har hon också ett jobb här i London, troligtvis i alla fall. Som producer assistant. Fram tills dess kommer hon att befinna sig i Sverige, snyft. Jag får inte vara egoistisk men det kommer vara tomt här utan Malin. Så i helgen ska vi hitta på massa roligt!
Först & främst kommer hon hit imorgon så vi ska mysa, snälla Minna låter henne vara här medans jag jobbar. Så länge vi inte pratar svenska, haha. På fredag ska vi till Primark & troligtvis Notting Hill. På fredags eftermiddagen ska vi möta upp min kusin Hanna som kommer hit imorgon med några kompisar & strosa runt & sedan på kvällen äta middag ihop. Lördagen ser ut att bli Covent Garden & Brick lane & förhoppningsvis middag & utgång med Niki & Klara på kvällen. Slutningsvis söndag blir det utgång på Walkabout Shepherd's Bush som är en australiensisk bar. 
 
Ja, det var väl det. Idag kom min sista lön för mitt jobb i augusti så jag unnade mig att köpa ett linne från  Mumford & Sons hemsida. Måste ju visa mitt stöd som det fina fan jag är!
Har precis ätit upp min skål med yoghurt & ska försöka somna relativt tidigt ikväll, har blivit på tok för sent dem senaste nätterna.
 
Godnatt mina kära, puss x
 
Alla kläder jag införskaffat mig sedan min flytt, detta & strumpor & hygienartiklar osv.
Svart lång kofta, fleecepyjamas, skärp, vit kabelstickad tjocktröja, två bh-toppar, nattlinne, blå långärmad tröja, döskalle-pritad tröja, inka mönstrad kofta, vita platåskor, jeansskjorta med nitar, grå t-shirt, highwaist svarta jeans & en svart tubhalsduk. Jag är bra på att spendera pengar.
Min respektive Marys middag, hennes bestod av kyckling, ris med pesto, broccoli & gurka. Min av sallad, körsbärstomater, gurka, kyckling med pesto gjord av soltorkad tomat, cheddarost & broccoli. Gott vare!
Det fantastiska linnet som jag klickade hem idag, 20pounds men det är värt det!
Min goa tös, är hon inte söt så säg.
JAG ÄR SÅ LYCKLIG ATT JAG KNAPPT VET UT ELLER IN!!!!
ÅH HERRE JESUS (jag som inte ens är kristen) MEN ÄNDÅ! ÅH HIMLA GODA VÄRLD!!
 
Jag var så sorgsen över att mitt absoluta favorit band inte hade en turné i UK, och nu.... OCH NU HAR DEM GÅTT UT MED ATT DEM KOMMER HA EN TURNÉ I IRLAND OCH UK I VINTER!!!!
Biljetterna släpps på fredag kl 9pm, tänker vara först på att boka!!
Dem spelar i London den 11 december! JAG SKA VARA DÄR!!
 
ÅH JAG ÄR SÅ LYCKLIG! och som grädde på moset sitter jag och lyssnar på deras nya album *Babel*, fantastiskt, magiskt. Jag är frälst
 
Har varit väldigt dålig på att uppdatera under helgen. 
Sov hos Malin i fredags. Vi tog en promenad till Balham och handlade för att senare slänga ihop en riktigt god middag. Jag agerade kock under kvällen och det blev kycklingfilé i en krämig örtsås med stekt vitkål och morötter, med mozzarella vid sidan av. Så himla gott! 
På lördagsmorgonen vaknade jag av mig själv, första gången sedan jag kom hit. Klockan vad 10:30am, kände mig hyffsat utvilad. Malin sov fortfarande så jag började att göra proteinpannkakor som vi med glädje avnjöt med kokos, kanel och yoghurt och en kopp kaffe såklart.
 
På lördagen sov Malin hos mig, vi åt mat med Klara på kväööen, mexicanskt. Väldigt gott!
Planen var att vi skulle gått ut men som vanligt kom vi aldrig ut.. haha. Kvällen avslutades på McDonalds med en varsin kaffe. Jag menar, det är billigt gott kaffe. BRA DEAL.
 
Så Malin och jag åt även lunch där igår, sallad och kaffe.
Det regnade heeeela gårdagen så vi spenderade mest tid i sängen, idag är det lika tråkigt väder. Det bara öser ner..
Är detta Londons sanna jag?
 
En annan sak är att det är så fruktansvärt kallt här på mornar och kvällar, fruktansvärt. Jag måste införskaffa mig en flece-pyjamas! Den kroppsdel som inte ligger under täcket är som en isbit, buuurrrrr så här kan vi inte ha det. Arthur sa, A: är det inte kallare i Sverige?
M: jo men jag har aldrig sagt att det är varmt där heller. 
A: men varför säger du att det är kallt nu då?
M: för att det är kallt, jag fryser i Sverige också.
A: *stort frågetecken*
 
Fick bli gummistövlar och regnjacka på morgonpromenaden och det blev endast 1k simning idag, kroppen sa ifrån. Så nu sitter jag här och har ätit god brunch och dricker te. 
Det känns som att min lediga tid mitt på dagen går så fort, snart är klockan tre och då är det dags att hämta Mary. Får nog dock gå lite tidigare idag om jag inte ska regna bort med Molly.
 
Ska även kolla på flyg och tågbiljetter hem ikväll, förhoppningsvis hittar jag några relativt billiga så att jag kan boka.
Puss
 
 
Det är redan fredag imorgon!
Hujedamig så tiden går undan, det var ju nyss helg! Men jag klagar inte.
 
Haft en riktigt bra vecka. Som jag skrev i det tidigare inlägget så har jag haft en riktig träningsvecka.
Måndag: 1h morgonpromenad m. Molly + 2k simning
Tisdag: 1h morgonpromenad m. Molly + 2k simning + 1h yoga
Onsdag: 1h morgonpromenad m. Molly + 1k simning + 1h pilates
Torsdag(idag): 1h morgonpromenad m. Molly + 1k simning + 1h bums tums & thighs (riktig utmaning för rumpa, lår och mage)
Beroende på hur mycket träningsvärk jag har imorgon återstår det att se om jag går och simmar mina 2k eller inte.
 
Idag i alla fall har varit en skön dag. Jag tog Arthur till skolan, hade såklart med mig Molly och joggade/gick hem (ca 1h). Gymklassen började inte förens 10:30 så åt lite yoghurt och hemmagjord müsli och packade hockeytrunken. 
Jessica kom och mötte upp mig i simhallen, blev vara 1k idag. Var så slut i kroppen efter gympasset och veckans tidigare träning så det fick räcka. Hon följde med hem och vi åt soppa och drack kaffe, mys. Kändes inte som att vi hann sitta länge alls innan det var dags att hämta barnen.
 
Mary hade med sig sin vän Bethel hem efterskolan för en playdate, vilket var skönt för mig. Annars kretsar mycket kring tv:n här hemma så att Bethel var här innebar att dem lekte med dockor och spelade spel istället och roade sig själva. Arthur kom hem vid fem och för att han inte skulle fastna vid sitt xbox så fort han klev innanför dörren föreslog jag att han kunde lära mig schack, han vann såklart. Vi fördrev en hel timma på det och vi gjorde en deal att han skulle göra sina läxor och äta middag innan han fick titta på tv vilket blev alldeles utmärkt. 
Bethel blev hämtad runt sex i samma veva som Minna kom hem från jobbet och jag gjorde i ordning middagen.
 
Jag hade gjort en potatisgratäng igår och Minna hade förberett en biffstuvning, riktig vardagslyx. Det var bara jag och barnen som åt vilket är väldigt vanligt men Minna satt med vid matbordet och vi kunde ha en trevlig pratstund allesammans (och fortfarande ingen tv, lyycka!)
 
Vi inför nya regler här hemma eftersom att tråkigt nog kretsar barnens liv runt tv:n till stor del och det är inget som varken jag eller Minna och Matt uppmanar till. Ingen tv på morgonen, vi går upp, gör oss klara och äter frukost tillsammans innan vi beger oss. Det ska också vara begränsat med tv-tittande varje dag och läxor ska vara klara innan det blir tal om någon tv. 
 
Nu har jag lagt Mary och Arthur gick precis upp utan att jag behövde stå och upprepa mig 15 gånger om. Det tar så mycket onödig energi att tjata och jag avskyr det, det får mig alltid att känna mig som the bad guy. Ska gå upp och släcka om en kvart. Imorgon ska jag sova hos min Malin, ser fram emot det. Jobbar bara morgon sen är jag ledig resten av dagen, så himla skönt.
 
Sov gott alla fina. Xx
 
 
 
 
Idag får det bli ett inlägg utan bilder.
Denna vecka är det nystart som gäller, nu när jag har ett gymkort igen så är det dags för lite jädrar anamma.
Simmade 2k i måndags, simmade 2k igår och gick på en yogaclass och idag startade jag dagen med pilates och 1k simning. Alla dagar innefattar också en herrans massa promenader, ca 1h morgonpromenad med molly varje dag sen går jag i princip överallt jag ska och sen blir det promenad på eftermiddagen för att hämta Mary.
 
Har just gjort mig lite lunch bestående av kaffe, 2 stekta ägg och tomatsoppa med grönt. Detta tänker jag avnjuta i lugn och ro innan något annat. 
 
Ha en kalas-bra dag! Xx
 

The monument


St:Pauls Cathedral & en annan utsiktspunkt


The Millenum bridge, fika och stros


Westminster bridge, London eye, Big ben & House of parliament


Haft en kalas-helg med fina Jessica och Malin. Skaffade mig mitt efterlängtade gymkort i fredags, så Jessica och jag gick och simmade! Hu så skönt det var!! Passade även på att investera i ett par bra simglasögon.

I fredags kväll gick vi ut och åt och somnade gott alla tre i min stora säng till Madagascar 2. Jag låg i mitten och svettades som en pressad korv medans töserna låg ytterst och slogs om täcket.
Lördagen spenderade vi hela dagen i Camden, oj, det är som en egen värld. Så himla mysigt!
Lägger upp dagens bilder imorgon!
 
Godnatt Xx

Fredag



 lördag











Igår tog jag Arthur till skolan, därifrån tog jag en power walk hem och passade också på att springa lite längst med Themsen, vilket gjorde Molly lycklig.
Träffade min fina Malin under min middags-ledighet om man kan kalla det så, vi gick runt på Westfield och Malin lämnade ut CV. Hade egentligen tänkt åka in till svenska kyrkan ikväll men vi ångrade oss och gick på bio istället. Det är nämligen så att operatören som jag har till telefonen heter Orange, och varje onsdag har dem erbjudande om att man kan få 2 för 1 biobiljetter och pizza. Så vi utnyttjade vår orange wednesday och gick på bio! Anna Keranina, väldigt stökig film men ändå bra. Kanske inte helt min smak men vi hade det trevligt!
Jag köpte på mig pistagenötter, popcorn och brieost. Malin valde popcorn, torkade aprikoser och cheddarost. Vad är väl en bio utan riktigt fin ost från charken?
 
Igår hade jag även en insident. Malin kom över för att vänta in mig tills jag slutade och när Malin kom på besök så blev barnen helt uppspelta. Varför blir det alltid så? När man har någon på besök så är det som en knapp slås på och dem ska visa upp sig själva och vara överallt och ingenstans på samma gång. Tycker jag ser den likheten hos många barn. 
I alla fall, jag fick dem inte att sitta länge vid matbordet innan dem skulle brottas mot varandra med sina sackosäckar. Jag skulle skoja till det och utmanade Arthur på boxning och det slutar med att jag har två barn över mig, kaos men dem hade kul. Sen måste jag ha trampat snett eller något för sedan började min tå göra väldigt ont. Ni vet slår man i tån i en tröskel så gör det fruktansvärt ont men det går ganska snabbt över. Min smärta har inte gått över än så jag har förmodlien stukat den ganska rejält. Ingen direkt smärta men det är inte behagligt och det känns när jag stödjer på tån. Har nu tejpat ihop den med sin granne efter min mors och Minnas goda råd och fick en smärtstillande av Minna. 
 
Idag upptäckte jag att tån har skiftat lite fint till en blå/lila nyans och jag tyckte inte att min tå räckte så jag passade på att snubbla över mina egna skosnören under morgonpromenaden/joggturen och skrapade min hand. Heja mig!
 
Juste, gjorde mig även en egen müsli igår. Gjorde mig en goood frukost ägg, yoghurt och müsli och en stor kopp kaffe! Förvarar min müsli i en burk på rummet så jag får ha den ifred! Haha
 
Puss och pannkaka!
 


Ja jösses.. Imorse var det smått kaotiskt.
Matt och Minna tog barnen till skolan men jag går ändå upp vid 7:15 för att hjälpa till med frukost osv. Kände mig riktigt slö imorse. Satt barnvakt igår med och idag. Precis som i förrgår så vaknade Mary mitt i natten (kl 02:00) och var rädd och kunde inte sova och eftersom att Minna var ute så kom hon upp till mig, jag yrvaken som jag var hörde inte ett ord av vad hon sa men hon kröp ner och somnade nog i samma sekund som jag.
Så jag, Molly och Mary delade på min säng. Tack och lov att jag har en 1.80 säng och ett gigantiskt täcke.
 
Arthur somnade också tidigt efter att vi läst ut Don Quijote, barnversionen. Han är så söt när vi har våran ensamtid. Han bäddar fram sin gigantiska sackosäck till mig och bäddar ner mig under sitt överkast, och försäkrar sig ex antal gånger om att jag sitter bekvämt, vill jag ligga ner eller sitta upp. 
Det slutar med att han ligger nergosad brevid mig med huvudet på min axel.
 
Jag gick ner igen och satt vid datorn, runt kl 22:00 hör jag en dov röst "Moooooa, Moooa vart är du", han hade tydligen legat och väntat på att jag skulle komma upp och släcka. Vanligtvis släcker han lampan själv så jag hade ingen vidare koll, fy mig. Han hade hunnit läsa 100sidor i sin bok. Kände mig riktigt elak men jag visste ju inte det eftersom att det inte brukar vara så. I alla fall så följde jag med upp, släckte lampan och bäddade ner honom.
 
Så imorse så åkte Arthur med Minna, efter 20 min får jag ett samtal om att Arthur saknar sina latinböcker. Kaos, och han hade inte plastat in sina andra böcker vilket kunde ge honom kvarsittning. Hemskt så höga krav barnen har på sig här. Så efter mycket om och men, först att jag skulle cykla med dem till skolan, eller att Matt skulle vända om och skjutsa mig eller att Matt skulle ta dem, eller Minna.. Ja ni förstår kanske hur rörigt det var.
 
Det slutade med att Matt kom och hämtade böckerna och tog dem till Minna som åkte till Arthur. Stackars Arthur mådde inte bra alls, troligtvis pågrund av all stress och så mycket som han har att tänka på med läxor och skola. Så skolsköterskan hade lagt honom för att vila men han bröt ihop så Minna fick ta med honom till jobbet. 
 
Jag hade bestämt träff med en vän kl 11:15 och hon frågade om jag kunde hämta Arthur vid hennes jobb kl 13:00. Jag sa att jag kunde ringa och avboka med Niki men det ville hon inte. Så jag sa simpelt att blir det några problem och det inte går att lösa så måste du ringa eller smsa, jag vill inte att det ska köra ihop sig med ditt jobb och det är klart att jag ställer upp.
 
Hon skjutsade hem Arthur och jag kom hem efter 14:00. Köpte med mig en chokladmuffins till honom eftersom att jag vet att han älskar choklad. Han blev jätteglad och gav mig en stor kram och ett varmt tack. Vi spenderade eftermiddagen med att spela lite tv-spel vilket han älskar, jag måste ju offra mig ibland. Det var faktiskt ganska roligt.
 
Igår vet jag att Arthur sa att han älskar bacon så jag gjorde stekt potatis och bacon till barnen. Baconen här är som kassler så det blir som en middag. Plus att allt är dränkt i smör och socker här så såg till att använda mycket smör vid stekningen av potatisen. Arthur älskade det och frågade om vi kunde äta det oftare och var väldigt tacksam. Mary åt också men hon har varit lite grinig idag, när hon inte får som hon vill tror hon att man vänder sig emot henne. Hennes förklaring var att hon var trött men som jag sa till henne så är det ingen anledning till att låta sur på oss här hemma.
 
Nu sitter jag här, Matt har lagt barnen och jag ska ta det lugnt med en kopp te innan jag kryper ner. Troligtvis kommer Mary komma upp inatt igen, får försöka somna tidigt så jag får lite sömn.
 
Puss godnatt!
Idag har varit en lugn dag, Mary kom upp till mig vid ca 4-5 imorse och kunde inte sova för att hon var rädd så hon kröp ner hos mig sen gick vi upp runt 7. Följe Arthur till skolan för första gången, först är det tunnelbaka sen buss men det går på ca 25min. Tog med Molly också så att vi kunde gå tillbaka.
När jag kom hem städade jag undan i huset som jag gör varje dag, diskar, plockar, ordnar med tvätt, bäddar sängar osv. Sen la jag mig i soffan och slö-tittade på serier. Var så skönt att bara göra ingenting.
Efter klockan 1am gick jag en vända på stan och gick bland annat förbi poundland (allt kostar 1pund dvs ca 11kr) och köpte lite nödvändigt till bra pris! Gick hem hämtade Molly och gick för att hämta Mary.
 
Eftermiddagen har bestått av underhåll av barn, middag och tvätt. Har lagt Mary och ska snart ta upp Arthur och läsa för honom. Jag ska försöka lägga mig ganska snart också, är seg idag.
 
Sov gott fina!
 
 
Rolig fakta om London

1. Det är tillåtet med mat & dryck i butikerna

2. Butiker har öppet sent (ex 9pm på en söndag)

3. Vid tunnelbanorna kring Oxford sitter det glas för att man inte ska kunna hoppa framför tågen (självmord). Skulle     detta ske så blir det förmodligen förseningar och det resulterar i att alla 'viktiga människor' kommer försent till sina jobb och det är inte bra. 

4. Dem gjorde nya vägbanor under Olympics för att det skulle bli lättare att ta sig fram
 
5. Det är förbjudet att spotta på gatorna

6. Nedskräpning är förbjudet och blir man påkommen åker man på böter. Detta gäller även för spottning!

7. DETTA ÄR DEN ROLIGASTE OCH MEST ONÖDIGASTE FAKTAN MEN HÅLL UT.... Anledningen till varför poliserna här har höga hattar är för att skulle det komma fram en gravid kvinna på stan som är i akut behov av en toalett så måste poliserna enligt lag erbjuda sin hatt som toalett.. Vad är det ens för lag?!
 
 
Gårdagen beskrivs bäst i bilder. Bered er på en bildbomb!
Idag har jag bara tagit det lungt, planerade att åka in till stan först men sen kände jag mig seg. Har åkt så mycket dem senaste dagarna så det kan vara skönt att bara vara hemma, plus att det sparar pengar. Oystercard (kortet man använder för att åka runt med) det är inte dyrt men man åker så mycket här så i slutändan blir det ganska dyrt! Så ska försöka gå så mycket som möjligt, vilket jag redan gör och sen ska nog Minna försöka ordna en cykel möjligtvis. Annars finns det cykelhyrning överallt som är jättebilligt, man kan hyra på ett ställe och lämna på ett annat. SMIDIGT!
 
Så idag har jag varit med Jessica som bor här i området, vi kollade in ett gym i närheten och bara var. Så himla skönt ibland. 
 
Har varit uppe och nattat Arthur, han har svårt sova. Han skulle ha släckt vid 9:15pm men han var orolig och kom ner hämtade dricka och vandrade runt så jag gick upp och läste för honom, han var söt och bäddade ner mig i sin sackosäck och täcke. Hann läsa 6 kapitel innan han susade gott.
Jag ska också sova nu är det tänkt, ska kolla på Grey's Anatomy season 1 lite först.
Sov gott, Xoxo
 
Piccadilly Circus


Oxford Street


Hamleys

 
Primark


Hyde park & Marble Arch


Random delar av staden











Trafalgar Square


Covent Garden


Lite blandat och gårdagens köp på Primark (likt Sveriges Ullared fast med snygga kläder)





Detta blir tredje gången jag skriver detta inlägg eftersom att min dator bestämt sig för att leva sitt eget liv. Åh frustration!
Men det är inte det jag vill skriva om
 
Detta inlägg vill jag tillägna till min fantastiska mormor och min fantastiska morfar eftersom att jag vet att ni läser.
Igår frågade du mig mormor om jag hade fått ett brev, idag låg det där innanför dörren i hallen när jag kom hem.
Jag blev alldeles varm i hela kroppen och gick in i köket för att öppna kuvertet.
Det dröjde inte länge innan mina ögon blev våta av tårar. 
Inte tårar av sorg utan tårar av glädje. Glädje av att jag har en så fantastisk familj som jag har. 
Ni är underbara morfar och mormor.
Du skrev mormor att du har en bild av mig vid sängen som du säger hej till varje dag och vet ni vad. Jag har flera bilder av er som står intill min säng som jag tittar på varje dag, på så vis har jag er alltid med mig. Ni står där och vakar över mig när jag sover. Brevet ligger tätt intill och där ska det få ligga så att jag kan läsa det om och om igen.
Älskar bilden på er när ni sitter solbrända med solsken i blick, det ser ut att vara sommar och du är så blond och fin mormor och du är så stilig i ditt svarta hår morfar. Du morfar håller i en kaffekopp och ler varmt mot mormor. 
Jag blir varm varje gång jag ser på den. 
Jag älskar er så otroligt mycket och jag saknar er så.
Önskar att ni kunde vara här hos mig och uppleva allt som jag får göra.
Jag ångrar inte att jag åkte hit för det är verkligen ett äventyr. Tror att det kanske är jobbigare hemma för er än vad det är för mig. Jag hittar alltid på något varje dag, det finns så mycket platser att se, så många ställen att gå till och så många härliga människor. Varje dag sker något, jag sitter aldrig uttråkad.
Jag älskar London mer och mer för varje dag.
 
Om ni ändå kunnat vara här.
 
Minna frågade hur det var med mig och jag berättade att jag fått ett brev ifrån er, och att jag inte grät för att jag var ledsen utan för att ni är så fina och för att jag saknar er så. Det är när man får något så personligt som det värmer och tanken slår en så hårt. Att jag faktiskt är på andra sidan Atlanten.
Hon bekräftade med att säga att ja det vore ju konstigt om jag inte saknade er och hon förstod hur jag kände.Vad vorde man utan familjen.
Ni har varit med i allt som gjort mig till den människan jag är idag, och ni betyder så otroligt mycket för mig.
 
Minna sa att jag skulle komma ner om jag kände mig ensam men det var skönt att sitta på rummet en stund. Samla mig.
Pratade också med mamma på skype och då blev jag berörd igen.
Gick sen ner och drack te och kollade på tv med familjen.
 
Mary gav mig en godnattkyss, det var nog första gången. Det känns bra, som en bekräftelse att hon trivs med att ha mig här och att hon litar på mig. 
Åh jag önskar att dem kunde få träffa er.
 
Jag lägger upp bilder från dagens äventyr imorgon, det är så mycket bilder och jag är alldeles för trött för att lägga upp alla nu. 
 
Mormor och morfar, v ses snarare än vad vi tror och då ska vi kramas som aldrig förr. Jag känner dem varma goa kramarna som beskrevs i brevet, det gör jag och det kan jag leva länge på. Om jag känner mig ledsen ska jag läsa brevet och den söta boken jag fick 'ha en bra dag' så ska jag nog känna mig bättre igen.
 
All min kärlek, uppskattning och värme skickar jag till er. 
I love you! 
 

Ingen sovmorgon för min del, Malin ligger dock bredvid och susar så gott. Minna har åkt iväg med Arthur på en fotbollsturnering och Mary är kvar hemma, jag sa att det var okej att Mary kom upp om hon ville så kl 8am hörde jag dörren öppnas och små tassande steg i trappan, så där försvann min sovmorgon. Vi ska ändå gå upp vid 9 så det är väl inte hela värden men om man går upp tidigt hela veckan så är den där sovmorgonen guld värd.

Hade en ur-mysig kväll igår med Malin, Niki och Klara. Vi åkte till Richmond vilket är en lite förort till London, tog ungefär en halvtimma här ifrån. Det är huur fint som helst. Många Hollywood-skådisar har boende där. Vi åt mat på en italiensk restaurang, och oh mama vad den maten var god! Så värt pengarna och ett värt avslut på veckan!

Nu kom Mary upp igen och påpekar att hon inte har något att göra.. Well jag är inte så sugen på att gå upp och leka nu, är redan klarvaken.. Tack. Hon gick med bestämda steg ner för trappan, tror minsann hon är uttråkad.

Idag ska vi åka in till Piccadilly Circus/Oxford, ja stan helt enkelt och möta upp ett gäng andra tjejer och strosa runt.

Have a nice day!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_504af6b1e087c31aa9d5672c.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_504af6b1e087c31aa9d5672c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_504af6b1e087c31aa9d5672c.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_504af6b1e087c31aa9d5672c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_504af6b1e087c31aa9d5672c.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_504af6b1e087c31aa9d5672c.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_504af6b1e087c31aa9d5672c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_504af6b1e087c31aa9d5672c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_504af6b1e087c31aa9d5672c.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_504af6b1e087c31aa9d5672c.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_504af6b1e087c31aa9d5672c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_504af6b1e087c31aa9d5672c.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_504af6b1e087c31aa9d5672c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_504af6b1e087c31aa9d5672c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_504af6b1e087c31aa9d5672c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_504af6b1e087c31aa9d5672c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_504af89c9606ee5e38183517.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_504af89c9606ee5e38183517.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_504af89c9606ee5e38183517.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_504af89c9606ee5e38183517.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_504af89c9606ee5e38183517.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_504af89c9606ee5e38183517.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_504af89c9606ee5e38183517.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_504af89c9606ee5e38183517.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_504af9acddf2b37b72001daa.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_504af9acddf2b37b72001daa.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_504af9acddf2b37b72001daa.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_504af9acddf2b37b72001daa.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_504af9acddf2b37b72001daa.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_504af9acddf2b37b72001daa.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_504af9acddf2b37b72001daa.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_504af9acddf2b37b72001daa.jpg" class="image">

Här är mitt hem. Upptäckte att vissa av bilderna är suddiga men så får det vara!
 
Matsal/allrum


bakgården
 
köket


hallen


tvrummet


Minnas arbetsrum
 
lilla toan
 
2 trappor upp, sneek peek i Minnas arbetsrum och lilla toan
 
Minnas sovrum och badrum


trappa nr 3
 
Mitt och barnens badrum


trappa nr 4
 
Marys rum
 
Arthurs rum
 
gästrum
 
Mitt rum
Äntligen är helgen här!
Tiden går så fort...
Igår var en relativt lugn dag, jag hämtade Mary efter skolan. Vi gick hem och fixade läxor och drack te. Arthur kom runt 5pm och satte igång sitt skolarbete. Jag gjorde hemmagjorda köttbullar i tomatsås som blev delicious!
Barnen badade och sen var det dags för sängen.
Fick också mitt schema, har inte haft några direkt fasta tider innan.
Mån-Torsd: 7:30 - 10am, 3-7pm
Fredag:7:30 - 10am
+ några extra timmar ibland och barnvakt vissa kvällar. Himla härligt!
Juste, var även på banken igår och fixade mig ett bankkonto och kort så det bör komma i nästa vecka.
Ikväll blir det en lugn kväll med Malin, Niki och Klara. Det vankas middag ute och härligt umgänge!
 
Har spenderat dagen med Malin, Jessica och Lovisa. Vi strosade runt på Westfield, kollade på ett rum till Malin i East Acton och upptäckte att Jessica och jag bor väldigt nära varandra!
 
Blandade bilder ifrån idag och igår!
 

idag












Man hinner göra så mycket när man går upp kl 7:15am varje dag!
Efter att barnen gått iväg till skolan, Minna och Matt tog dem idag så fixade jag lite hemma innan jag och Molly tog vår morgon promenad. Blev ungefär 7.43km på strax över en timma. Så himla skönt att börja dagen på det viset.
 
Idag har jag varit på postkontoret och skickat iväg ett paket, sen letade jag vidare efter gymmet. Innan jag fann det så hittade jag två butiker lika till vår bubbeltian hemma i Sverige men detta heter Poundland, i princip allt kostar 1 pound. Så jag köpte lite toalett artiklar.
 
Sen hittade jag gymmet och jag fick prata med en trevlig kille som visade mig runt och pratade om dem olika erbjudanden. Det som funkar bäst för mig är ett 4månaderskort och jag vill inte ha det på autogiro (det blir faktiskt dyrare så) så jag kan betala allt i en klump-summa. Problemet är bara att det kostar 263.75 pound vilket är ganska dyrt, eller jag får tillgång till gymmet och alla klasser + en genomgång med en PT som visar mig runt beroende på vad jag är ute efter. Gymmet var verkligen jättefint men jag vet inte om jag kan punga ut så mycket pengar just nu. Jag har sådan träningsabstinens och jag vill verkligen kunna variera min träning.. What to do..
 
Arthur coachade mig i fotboll i parken efter skolan igår och mina benhinnor började göra ont efter gårdagens joggingrunda så jag ska försöka att inte springa så mycket så hur ska jag kunna motionera.. hemmaträning är inte kul.
 
Gick därefter in på Westfield och köpte mig en snog, sååå jäkla gooooott. Kommer förmodligen köpa mig en varje dag.. attans.
Gick förbi en såndär spa-tjosan ni vet där dem vill ge en liten spabehandling för händerna och få en att köpa grejer. En kille la märke till att jag hade min kamera runt halsen och ville att jag skulle ta kort på honom, sen han och hans kompis och tillslut att kompisen skulle ta kort på mig och killen men jag tackade nej. 
Killens kompis passade på att erbjuda mig lite spa behandling så jag gav det ett försök och det var trevligt, nu är mina händer jätte mjuka och goa. Killen i fråga var ganska söt, han var tydligen 50/50 tysk och israel. Men har sen ett år tillbaka bott i England. Han berättade även att han varit i Sverige nyligen och tyckte att det var väldigt vackert och att befolkningen är vackra (med ett blinkande öga mot mig). 
Under hela samtalet påpekade han ett flertal gånger vilka vackra ögon jag har, och la märke till alla konstiga färger dem besitter (blåa, gröna, gula och bruna). Det slutade med att han bjöd på tuggumi, intresserade sig för min tatuering på armen och tyckte att jag borde lägga till hans nummer, så nu har jag en främlings nummer. Eller jag vet att han heter Daniel och han smsade nyss... hahahah 
 
Ikväll väntar den första au pair träffen inne i stan, ska bli kul att träffa andra svenska tjejer som också är i samma situation. Åker här ifrån runt kl.7pm, vi ska vara där 7:30pm. Vi ska ses på en bar vid namn Harcourt Arms som ligger nära svenska kyrkan. Får se hur det går, att vara ute så sent. Imorse blev jag trött redan vid 8pm.. 
 
Molly Mu och jag har varit och hämtat Mary från skolan, och nu väntar vi på att Arthur ska komma hem. Han ska över till en kompis och Mary och jag ska gå till parken är det väl tänkt. Vi får se!
 
Xoxo
 
Jag är SÅ trött..
Det har varit en lång och händelserik dag!
Dagen började runt 8am. Tog Molly på en morgonpromenad/joggrunda. Stackarn hon har så korta ben så hon hänger knappt med. Är inte det lustigt, när hon är i koppel så är det tufft att springa men så fort vi kommer till Wormwood Scrubs Park där hon får springa lös så har hon energi till tusen!
 
Vänta kom på att jag måste säga till Arthur att släcka nu, school starts tomorrow!
 
Sisådär ja.
Så efter min och Mollys lilla tur på ca 6k kom jag hem och tog en dusch, och gjorde iordning lite frukost. Matt kom och lämnade Mary som hade spenderat natten hos en kompis och tog med sig Arthur för att gå till frisören. Mary, Molly och jag passade på att gå till parken i det vackra vädret innan Arthur kom tillbaka.
 
Vi hade planerat en picknick och ett besök på The British Museum så när Arthur kom tillbaka gick vi till affären och köpte oss en lyxig mix av gottis, strawberries, mango, an apple, clementines, biscuits, crisps, soda, wraps with ham etc etc. Barnen åt allt det onyttiga och jag nöjde mig med frukt och en sallad. 
Det fanns så mycket att se på museet. Kan efter idag säga att jag sett en riktig mumie, det är inte varje dag det sker må jag säga!
Barnen fick 6 pound att spendera at the museum shop. Arthur hittade några små guldplattor med budskap på, typ wealth, wisdom, happiness, love. Han tyckte att jag, Mary och han skulle köpa en var så att dem kommer ihåg mig när det blir dags för mig att åka och så att jag kommer ihåg dem. Så gulligt.
 
Väl hemma har vi ätit bolognese, barnen har badat och jag har fixat med tvätt. Har även spelat mindcraft för första gången. Mysko spel.. Man bygger och river saker? Men Arthur tycker att det är roligt och vad gör jag inte för barnen. Han har pysslat om mig och sett till att jag sitter skönt när jag spelar i alla fall haha.. 
 
Har nattat Mary och läst en saga. Hon vill alltid att jag ska stanna tills hon somnar, så söt. Det tar ca 5 minuter sen har hon slocknat. Haha
 
Så nu sitter jag här med mitt te och ska snart gå och lägga mig. Ska bara försöka få Molly att göra sin sak innan så hon inte får för sig något dumt inatt. 
Imorgon väntar skola för barnen och jag ska få se vart skolorna ligger så jag vet hur jag ska gå. Sen är jag ledig till 3:10pm då jag ska hämta Mary. Men dessförinnan ska jag träffa en annan Au Pair.
 
Sleep well, xoxo
 














Tiden går så fort, imorgon är det redan måndag, snart onsdag och då har det gått en vecka sen jag kom.
Men hu så jag trivs, familjen är fantastisk, området är toppen, LONDON ÄR UNDERBART!
Saknar såklart alla nära och kära hemma, om dem ändå kunde komma hit och uppleva allt detta med mig!
 
Idag har jag vandrat runt på Westfield i princip hela dagen. Dem har så himla bra öppettider här, igår var det öppet till 22pm och idag till 9pm på en söndag. I think awesome is the right word to describe it!
Så idag har jag spenderat pengar, födelsedagspresenter, fika och ett par jeans, ett skärp och en tröja till mig själv.
 
Imorgon ska jag upp vid 7:30pm för att ta morgonrundan med Molly, tänkte försöka springa. Har blivit för lite motion sen jag kom hit. Efter det är det tänkt att jag och barnen ska besöka The British Museum, kommer nog bli kalas-kul! Tror både jag och barnen kommer uppskatta det. Är barnvakt imorgonkväll och på tisdag börjar barnen i skolan, kommer blir skönt att få en rutin på det hela.
 
Ska försöka se på The Holiday, IGEN. Sen sooova. Är så trött och mina hälar har stora blåsor... Men vad gör man inte för att gå in dem nya skorna?
 
ps. tack fina fantastiska Malin (Marlyn, Marlene) för en fantastisk helg! Du är toppen! :*
 
Night! Xoxo
 







Tiden går så fort, imorgon är det redan måndag, snart onsdag och då har det gått en vecka sen jag kom.
Men hu så jag trivs, familjen är fantastisk, området är toppen, LONDON ÄR UNDERBART!
Saknar såklart alla nära och kära hemma, om dem ändå kunde komma hit och uppleva allt detta med mig!
 
Idag har jag vandrat runt på Westfield i princip hela dagen. Dem har så himla bra öppettider här, igår var det öppet till 22pm och idag till 9pm på en söndag. I think awesome is the right word to describe it!
Så idag har jag spenderat pengar, födelsedagspresenter, fika och ett par jeans, ett skärp och en tröja till mig själv.
 
Imorgon ska jag upp vid 7:30pm för att ta morgonrundan med Molly, tänkte försöka springa. Har blivit för lite motion sen jag kom hit. Efter det är det tänkt att jag och barnen ska besöka The British Museum, kommer nog bli kalas-kul! Tror både jag och barnen kommer uppskatta det. Är barnvakt imorgonkväll och på tisdag börjar barnen i skolan, kommer blir skönt att få en rutin på det hela.
 
Ska försöka se på The Holiday, IGEN. Sen sooova. Är så trött och mina hälar har stora blåsor... Men vad gör man inte för att gå in dem nya skorna?
 
ps. tack fina fantastiska Malin (Marlyn, Marlene) för en fantastisk helg! Du är toppen! :*
 
Night! Xoxo
 







Haft en så sjukt bra helg!
I fredags åkte jag till Streatham Hill för att äntligen möta upp min Malin! Var lite om och men att ta mig dit, var tvungen att ta overground'en mot Clapham Junction och byta tåg mot Sutton eller London Bridge. Det skulle gå ett tåg mot Sutton ca 5 min senare, bra tänkte jag! Men nädå för den gick inte mot Streatham HIll utan mot Streatham Common vilket inte är samma sak berättade Malin.. Attans. 
Så jag fick kliva av vid Balham och ta ett nytt tåg därifrån mot Streatham Hill. Tillslut efter ca 45 min totalt, kom jag fram och där stod hon och väntade på mig min fina Malin! Bonus är att det bara kostar 1,60 pound , det är ca 18kr vilket jag tycker är ganska billigt.
 
Det blev skräpmat på Subway, chicken teriaki (eller hur det nu än stavas) är såååå gott.
Vi bäddade upp ganska tidigt och kröp ner för att kolla på The Holiday men jag somnade efter ca 20 minuter så.. haha.
Vi vaknade upp runt 9 tror jag, Malin hade en jobb-intervju vid 12pm på French Connection, en klädbutik på Kingsroad. Kingsroad är en shoppinggata lite mindre än Oxford i centrala London. Vi åt frukost, gjorde oss i ordning och gick mot bussen. Det tog ca 50 minuter att åka, vi kom liiiite sent, typ 5 minuter men det var inga problem. Malin gick ner för att ha sin intervju medans jag stannade kvar uppe och kikade runt och pratade med en jätte trevlig tjej vid namn Laura. Malin kom upp och vi gick vidare mot Frozen Yoghurt, SÅ *PIIIIIP* GOTT! Det är som mjukglass fast det är yoghurt. Så får man välja själv vad man vill ha på, jätte massa mega gott. Jag hade honung, mandel, kokosflingor och färska blåbär. NOM NOM
 
Vi lyckades även springa in i en liten matmarknad som tydligen äger rum där varje lördag. GREAT! 
Dem hade alla möjligamatgrejer från olika kulturer, cupcakes och rawfood. Ostar och burgare. Så himlans gott. Det fanns smakprover nästan överallt så vi gick glatt omkring och mumsade i oss. Köpte med mig 150g färsk parmesan till Minna eftersom att jag vet att hon är väldigt förtjust i det.
 
Efter marknaden åkte vi tillbaka till Malins crib (yeah) efter att ha frågat Minna om det var okej om Malin fick sova över. Hon bekräftade det med att det var okej att Malin är välkommen när hon vill, vilket känns jättebra.
 
På tåget på väg tillbaka mot Shepherd's Bush fick Malin ett samtal från klädbutiken, häpna och hör. HON FICK JOBBET! Är hon inte fantastisk vår allas goa Malin. Så igår kväll gick vi ut och firade med en god matbit på en italiensk restaurang vid Westfield, första gången på riktigt länge som jag drack ett glas vin. Jag köpte mig ett par aaaaas snygga platåskor. Vi passade också på att trycka i oss lite dessert på Ca'puccino, chokladbrownie med teramisu smaksatt grädde och en kopp Expresso Americano till det. Malin tog pannacotta med färska bär och en latte.
 
Det blev en tidig kväll och vi försökte kolla  på The Holiday igen, jag somnade tidigare än i fredags. Attans.
Idag har vi varit på morgonpromenad med Molly i parken. Snart ska vi bege oss mot Westfield återigen för lite mys!
 
XoXo