Idag har jag gjort färdigt det sista skolarbetet.. Projekt & företagande provet. Kan inte säga att det är det sista skolarbetet jag gör i mitt liv eftersom att jag inte vet vad som väntar i framtiden.
Men åh det känns så underbart!
Om två dagar är jag på Malta, LYCKA!
Idag fyller min bästa vän år, så ikväll blir det middag med flickorna!
Puss!
idag blev fiskbensfläta



Godmorgon vackra värld!
Visst är det väl härligt när man går upp klockan 8:00 för möte och kommer fram och får reda på att personen är sjuk. Hade även planerat ett annat möte men det gick också åt pipan. Men varför ska jag muttra över det när det finns så mycket jag kan njuta av istället? POSITIVA TANKAR
1.Jag kom upp tidigt - Jag kan förhoppningsvis somna tidigare
2. Jag hinner med mycket mer under dagen
3. Kan äta en god frukost
4. Slipper stressa i Kalmar för att hinna till det andra mötet
5. Jag kan njuta av dagen (om man bortser från skolarbete)
Ute är vädret dystert, men det är bara bra. Då kan man plugga!
Nu tänkte jag äta mig frukost bestående av rooibos té, ägg och bacon. Mumma!
Sen bär det av till Kalmar
Puss!
my new darlings, 14cm klack




Dagen började vid 8:00, gick ut och la mig och sov i solen fram till klockan 12:00 ca.
As skönt! Tänk liksom, varför ligga inne i ett rukligt rum och sova när man likväl kan ligga i solen. Svettigt men skönt. Jag vill lapa åt mig av alla solstrålar jag kan komma åt!
Mami och jag hämtade balklänningen vid 14:00 och bestämde oss sedan för att köra till Kalmar och spana in lite grejer till studenten. Självklart blev det mer än så.
Fick med mig en jättesöt vit spetsbikini hem, tre par trosor, ett par sjuuuuukt snygga skor (14cm höga) att ha till studenten och sedan dekoration till studentmiddagen.
Så fint så!
Vi blev kvar i Kalmar till 6 tiden, så när vi kom hem tog jag mig ett varmt bad och läste lite skvaller medans bror med flickvän lagade middag. Sen bjöds det på jordgubbar med grädde <3 och min blåbärspaj med kokos. Omnomnom så gott!
Nu har jag spenderat resterande utav kvällen åt att packa grejer till Torsås och Malta. Fuckin' Malta på fredag!! WIHA!
och färgat brors flickväns hår.
Borde egentligen plugga på det dumma projekt och företagande provet tills på onsdag. Tänkte att jag ska läsa igenom det två gånger innan jag lägger mig sen får jag till att läsa mer imorgon.
Känns ändå som att det mesta kan jag sedan tidigare, från musik-kommunikations kursen och övriga föreläsningar om marknadsföring och projekt. Bara dem dumma deklarationerna, skatt, moms, faktura, arbetsgivaravgifter apa apa apa.. Ja ni förstår säkert hur kul det är!
Imorgon ska jag gå på arbetsmöte om det potentiella nya jobbet som ledsagare kl. 9:00 och sen ta en buss till Kalmar vid 11:00 och gå till Forex och växla pengar och sen åka tillbaka till Torsås. Saknar tjejorna.
Puss på er alla!
Dagens








Nu är det redan söndagkväll, känns som att tiden bara rusar!
Måste ju prata lite kort om gårdagen (tänkte skriva morgondagen, men det kan vi också göra)
Gårdagen började med jobb på Ica mellan 10:00 - 16:00 efter det handlade jag med mig lite gottigt hem för att sedan dra vidare till syster (mammas sambos dotter) Sabrina för att fira henne på sin 22års dag för 6:e? gången, himlans trevligt! Jag åt så mycket mat så att jag trodde att jag skulle storkna, och det mina vänner.. det händer inte ofta! Jag må vara liten men ojoj så mycket mat som det får plats i min mage må ni tro. Som grädden i grytan som vi säger efter dagens tidningsläsning (internskämt) så hade fröken gjort sin berömda cheescake, OH MAMA! Den är så j*vla god!
En lchf variant och den klassiska med kex, jag åt båda typ 4 ggr om... som sagt jag är fortfarande mätt idag. Trots det begav jag mig iväg på personalfest på spolhuset. Dem var bra dragna när jag dök upp om vi säger så.. Det första som sker är att jag får en drink i handen och sen vimsar alla runt, hola badola.
Det blir hela havet stormar, Jonas kryper på bordet, Ida är fyllekåt och alla är glada och onyktra.
Självklart så ska det stå skålar med chips och ostbågar på bordet.. jag kan ju inte motstå mat.. OCH ÄNDÅ SÅ HAR JAG REDAN MAGKNIP FÖR ATT JAG ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT MÄTT.. ÄNDÅ SÅ ÄTER JAG ÄNNU MER! det är något fel på mig... Dööööö så ont jag hade i magen.
Stannade bara två timmar innan jag bestämde mig för att cykla hem till syster igen där hela familjen befann sig och kollade Eurovision. Mycket mysigare med gosiga hemmakvällar med människor man trivs med än party faktiskt.
Ja det var min gårdag.
Bilderna får sammanfatta dagen. Gottegott agerar ursnygg modell! Goa ungar!
Igår var en lång dag och jag har lite bråttom till jobbet så bilder och uppdatering om gårdagen kommer ikväll!
Sitter och kastar i mig frukost för att rusa vidare till jobbet.
Gick upp vid 7:00 imorse för att kunna sitta i solen till klockan 9:00, får ju passa på när det är så fint väder!
Puss alla fina!
Hela Sverige bombas av inslag om Loreen och jag måste göra min del!
Hallelujah vilken röst kvinnan har!
I slutet av september förra året satt jag i en föreläsningslokal i Svt-huset i Stockholm. Euphoria spelades i högtalarna och jag tänkte, shit vilken bra låt. Denna skulle vara väldigt bra att ha med!
Emmie och jag var på plats i Växjö där Loreen var med i startfältet och sa redan då att hon skulle ta hem det och att hon hade stor chans att ta hem hela skiten i Eurovision. Nu har hon det.. VILKEN STJÄRNA! OCH VI VAR MED FRÅN BÖRJAN. EN SÅDAN FET KÄNSLA!
Slö fredag. Känns som att det nyss var helg.. Blir väl så när jag inte tillbringar så mycket tid i skolan längre.
Hade ställt mitt alarm på 8:00 för att lägga mig och sova i solen men jag lyckades stänga av det och vakna 10:30 istället. Blev lite solande, kort intensiv träning på gymmet, mage och armar och jobb. Helt okej fredag vill jag ändå säga.
Fick mig också en glad nyhet då jag nu förhoppningsvis kommer att jobba som ledsagare. Det är något jag velat göra länge, dels för att jag älskar att jobba med människor och det känns som en god gärning. Så på tisdag ska jag på möte för att disskutera vidare!
Med detta innebär det att jag kommer att jobba på tre ställen i sommar, Ica först och främst, lite extra på glassen när det behövs och som ledsagare fyra timmar i veckan.
Nu ska jag bege mig hem till syster m. familj och fredagsslöa. Är så ensamt att vara själv.
Puss!
brunch i solen

det var as varmt.. tänker bli pepparkaka i sommar. Nya målet!

älskar hur sängen ser så gosig ut kvällstid
Wooooh jag klarade att packa upp alla lådor och nu är det snyggt och städat på rummet igen!
Hade först ingen ork men pedantisk som jag är vet jag hur fint och mysigt det blir när det är städat så jag gav mig tusan på det och tada!
detta lyckades jag förvandla till..
lagade mig lite improvisatorisk mat efter träningen, tänk att det alltid blir som godast när man improviserar! kycklingfilé med persilja, vitlök, soltorkade tomater och oliver. mumma!
blev lite eurovision-mys med gräbbsen
dags att försöka sova! PUSS
Känner mig helt mosig.
Lyft tunga lådor och kånkat på feta väskor. Efter lite korv och ägg följt av yoghurt med kiwi och solrosfrön (jag kan inte motstå att alltid äta lite mer bara för att jag älskar mat).
Har lyckats packa upp några väskor och en låda med porslin och gömt i mina garderober. Vet inte hur jag ska lyckas få plats med allt i mitt lilla rum. Trots det har jag tre garderober, två byråar och en walk-in-closet och ändå får jag inte plats.. nedrans.
Blir till att träna om någon timma och träna lite imorgon. Sen jobbar jag under gymmets öppettider både lördag och söndag så då får jag nöja mig med promenader eller crosstrainern.
Puss!

Idag är det resursdag i skolan, jag är inte kallad eftersom att jag inte ligger efter med något. Dock bestämde jag mig för att gå hit och spela lite piano för Ann, min sånglärare. Jo förresten det var en restuppgift jag hade. Jag satt bara och klinkade lite, Ann kom in och konstaterade att hon hör att jag kan spela så var det inte mer med det.

Har endast en sak kvar i skolan nu och det är provet i projekt och företagande som är kommande onsdag. Sen på fredag om 8 dagar åker jag till Malta! Åh så taggad!

Haft en mysig kväll/natt/morgon med någon omtyckt och känner mig idag sådär härligt glad. Knappt något kvar i skolan, snart Malta och solen skiner!

Härliga dag! Min arbetsgivare på Ica hörde också av sig och undrade om jag ville jobba i helgen, så det blir 18h jobb i helgen, precis vad jag behövde. Utöver det så blir det födelsedagsfirande och personalfest. Detta kommer att bli en bra helg!

Nu ska jag sitta och vänta på att klockan ska bli lite mer så att jag kan köra in till Kalmar i den minimala hyrbilen och hämta blixten (priusen) på Toyota för att sen köra vidare till Ölandet och träna.

Puss!

Idag har varit en skön och effektiv dag!
Vaknade 9:30 i min mysiga säng i Torsås i ett tomt rum. Packade ner mina saker igår så nu är bara möbler och kläder kvar.
Vi satte igång och städade balkongen som vi bestämt sedan tidigare och nu är den strålande ren och luktar gott!
Vi var effektiva så det tog inte mer än en timma, solen sken och musiken var på högsta volym.
Gick till matsalen och åt någon konstig kycklingröra/gryta? Någonting med kyckling var det i alla fall.. tror jag..
Och traskade sedan vidare till skolan och satte oss i gräset och bara njöt.
Jag träffade en efterlängtad person så jag lyftes lite extra från marken, och sen hade vi möte om Malta med klassen.
Det är bara 9 dagar kvar tills vi åker! ÅÅÅÅÅÅÅH DET SKA BLI SÅ SKÖÖÖÖÖÖNT!!
Jag är chaufför i stagebussen och mina med passagerare är enbart grabbar, men det är goa pojkar så jag ska nog överleva! Lär vara fest hela vägen till Sturup.. Men när det blir dags att åka hem igen från Sturup till Torsås så är det min tur att jävlas när dem ligger där bakis.. muhahah!
Apropå att vi åker till Malta 1 juni, det är också denna dag som betygen sätts.
Idag fick jag mitt slutbetyg i Religion, MVG. Jag blir lika förvånad över mig själv varje gång. Ursäkta om detta låter skrytsamt men jag har aldrig haft såhär bra betyg som jag har nu. Satt just och räknade, jag har so far 15 MVG och 5 VG. Jag har inte fått betyg i alla kurser än så det kommer mer, än så länge har jag inga G utan bara VG och MVG, det är galet. Jag är så otroligt stolt och förvånad över mig själv och min kapacitet och det känns riktigt bra. Att verkligen kunna känna mig stolt över mig själv.
I mailet skrev min fina lärare
"Hej igen Moa!

Du har gjort en fantastiskt bra egen religion, som på ett bra sätt speglar dina egna tankar kring religion som företeelse. Namnet "Nature" talar sitt tydliga språk, och du har verkligen utvecklat din grundtanke väl och detaljerat ner i minsta detalj. Du har en tydlig röd tråd i din religion och visar på ett tydligt sätt att du har förstått vilka beståndsdelar som bygger upp en religion. Kriterierna för MVG är mer än väl uppnådda för uppgiften!

Om vi ska prata slutbetyg så ser dina resultat ut så här:
Vad är heligt? VG
Sekter MVG
Världsreligionerna MVG
Min egen religion MVG

Slutbetyget blir således MVG, och du har som vanligt jobbat mycket bra med kursen! Hoppas du har lärt dig något trots det mördande tempot under vt.

Bästa hälsningar"
Åh denna glädje!
Nu under eftermiddagen har jag och min sambo tagit en tripp till Kalmar för att lämna in Priusen på lagning (byte av vindruta) och fick med oss en liten smartcar hem. Har aldrig i hela mitt liv sett en sådan yttepytte bil! Började garva som ett barn när jag insåg att bilen bara tar upp en halv parkeringsruta.. galet!
Min fina bror körde in till Kalmar för att lämna över mitt körkort som jag körde ifrån i Borgholm igår, smart tjej! Som tur är blev jag inte stoppad av någon polis.
Däremot ringde jag till polisen av rent intresse för att fråga vad som skulle hända om jag under min prövotid råkade köra utan körkort men har pass och blir stoppad av en polis. Inte ens denna polis vid namn Malin kunde svara på det, "ja det är ju upp till polisen på platsen att bestämma, jag är inte helt säker jag ska fråga.. dröj kvar.." mmhhmmm jag dröjer.. "jag kan tyvärr inte ge dig något säkert svar men du ska nog inte behöva få mer än böter" NOG jo men det känns ju tryggt!
Haha jaja jag överlevde i alla fall och har nu tillbaka körkortet i min ägo!
Puss på min fina bror som alltid ställer upp, älskar dig!
Gårdagens mixat med dagens och min fina hallonröda tröja som jag vann på tradera:
Har under förmiddagen suttit och grejat med en ny design. Jag är as nöjd!
Med lite hjälp med att fixa en sista bild så klarade jag det. Det lönar sig att läsa webbdesign!
Puss!
Ja idag var en sådan dag, men sådana dagar måste också finnas.
Vaknade med ett ryck när mamma kom in i rummet och uttalade sig om att klockan är 8:40 (jag hade läkartid kl 9:20) så jag i princip kastade mig ur sängen och muttrade över varför min dumma mobil inte ringt när jag kom på att jag hade ställt alarm på 8:45 .. brilliant!
Läkarbesöket blev inget läkarbesök eftersom att sköterskan som bokade tiden till mig inte berättat att det dumma intyget skulle kosta 810:- .. morr.. ja jag är irriterad. Inte heller kunde man fakturera, alla intyg måste man betala kontant på plats. Inte kan då jag kasta upp 810:- på bordet med alla utgifter jag har.
Fick boka en ny tid i juni som jag inte ens vet om den blir av pga. allt som händer eller för att läkaren kanske inte ens jobbar då..
BRA JOBBAT BORGHOLMS KOMMUN!
Sköterskan bad om ursäkt för att den andra sköterskan (hon som bokade mig) inte informerat om den högre kostnaden. Väldigt snällt av henne men jag är fortfarande bitter.
Jaja sånt händer.
Min dag ser ut lik följande
11:00 gå till Borgholms gamla bio för att se om jag hittar Daniels strömsladd till pianot
14:00 åka till Anton och Maria och hämta flyttkartonger
18:00 ca åka till Hansa och köpa den där snygga bikinin och sen dra vidare mot Torsås
Emellan alla bestämda tider hoppas jag på att solen vill kika fram så att jag kan få lite vitaminer, läsa lite projekt och företagande och sen ska jag passa på att ta ett varmt baaaad!
Nu tänker jag äta min frukost och vänta in dagen
Puss!
Say those words,
Say those words, like there's nothin' else.
Close your eyes an' you might believe,
That there is some way out.

Open up, open up your heart to me now.
Let it all come pourin' out,
There's nothin' I can't take

And if there's love, jus' feel it,
And if there's life, we'll see it,
Th's is no time to be alone, alone, yeah,
I won't let you go.

If your sky is fallin', jus' take my hand and hold it,
You don't have to be alone, alone, yeah,
I won't let you go.

And if you feel the flame, enough, to lie,
An' you're too weak, to tread beyond the fire,
And all your friends, that you care for, have disappeared.
I'll be here an' I'm goin', forever, holdin' on.

Fruktansvärt fin låt, I won't let you go - James Morrison


När orden upphör, då talar musiken

Är ett citat jag tycker om, det stämmer så fint. När jag inte har ord för något, om jag mår bra eller om jag mår dåligt, så uttrycker jag mig genom musik.

Sitter i min säng, på mig har jag min nya gosiga hoodie och bara njuter av bra musik. Stereo hearts ljuder från datorn och jag känner mig sådär härligt trött. "today I don't feel like doing anything, I just wanna lay in my bed". Idag har varit en sådan dag. Jag var så fruktansvärt trött igår så jag somnade innan midnatt, jag orkade inte dra för fönstret. Tänk så härligt att vakna till solens strålar och känna sig utvilad. Istället vaknade jag av en mobil pipandes i ansiktet och sol i ansiktet. Det funkar det med. Bestämde mig för att gå upp innan 10. Tog på mig något att sola i och gick ut på altanen och la mig glatt i solen. Efter en slitsam helg förtjänar jag att bara vara. Lyckades få lite färg, woho!

Det enda negativa dagen bjöd på var när min iphone bestämde sig för att glida ur min hand rakt ner i Nettos stengolv.. Härligt! Men allt är inte perfekt, alla har vi defekter.

Dagen har bjudit på sol, lite skolarbeten och en mysig eftermiddag med min gode vän. Det blev en promenad, prat om allt och ingenting. Det är så skönt att ha vänner omkring mig som jag bara kan vara med. Man behöver inte säga något men man vet ändå.
Vi blev så sugna på pizza när vi gick längst storgatan så vi bestämde oss för att göra pizza. Från att inte ha någonting för att sen 20 minuter sitta och äta en fruktansvärt god pizza tyder på fint lagspel!

Kom att tänka på ett kort jag fick av min älskade mor en gång, på kortet står det något i stil med kärlek är att kunna säga 'jag älskar' dig utan ord. Det är förmodligen inte den rätta formuleringen, men innebörden är så fin. Min familj och mina vänner. Känslan att bara vara och känna kärleken till dem som verkligen är betydande. Man behöver inte prata, men man vet ändå.

När min vän var på besök idag kom vi in på den dagen för ca två år sen. Det känns som igår. Jag satt på bussen på väg hem efter en julkonsert i Karlskrona. Det är kallt och snö ute. Min telefon ringer och jag blir glad när jag ser vem det är. Jag svarar glatt men tappar fort leendet. "Jag har fått cancer", jag blir så chockad och tycker att det är fruktansvärt elakt att skämta om. "Sluta skämta, du är inte rolig!".. "Jag skämtar inte, jag har fått cancer Moa".. Jag visste inte vad jag skulle ta vägen, jag ville sjunka genom jorden. Varför drabbas alltid dem bästa?
Den dagen vill jag gärna glömma, det var hemskt.
Idag är min gode vän frisk och jag är lycklig att fortfarande ha h*n vid min sida.
Ta vara på dem du älskar.

Jag läste lite i en bok jag hittade på mammas sängbord. Boken handlar om att kärlek är kraften till allt. Kärleken styr universum. Utan kärlek skulle vi inte ha allt, utan kärlek skulle varken du eller jag finnas, vi skulle inte ha byggnader att bo i om det inte vore för arkitekternas kärlek till arkitektur, vi skulle inte ha alla bekvämligheter så som el och fordon om det inte vore för uppfinnarnas passion för att uppfinna. Och så fortsätter allt, vad vore världen utan kärlek. Utan kärlek skulle ingenting existera.

Lägg inte tid på sådant du inte älskar. Kom inte hem och prata om hur du fastnade i bilkön påväg till jobbet, eller hur dåligt mötet gick eller hur du sovit dåligt. Kom istället hem och prata om sådant du älskar, hur du älskar att vara ute i god tid, hur bra nästa möte kommer bli och vad skönt det ska bli att lägga dig tidigt ikväll.

Lägg din energi på sådant som ger dig energi tillbaka, på sådant som får dig att må bra, att vara lycklig och älska.


Dagen i bilder










Dagen har bestått av jobb, träning (min mage dog) och slapp.
Imorgon tänker jag banne mig pressa! ser ut som en vitlök (& träna.. som vanligt)
Puss!
mufflan (Siri) har fått en fling för plastpåsar.. Semlan (Selma) passar på att jävlas
Har ni någon gång varit så fruktansvärt utmattade så att ni börjat gråta?
Det hände just mig, sitter och gråter som ett litet barn i sängen.
Det bara slog mig som blixten.
Skoltrött, vill bara att allt ska vara klart och så har jag jobbat hela helgen och inte fått sova ut någon dag. Är så sliten.

Känner bara för att krypa upp i mammas knä och gömma ansiktet i hennes tröja och vara liten igen. Då man grät för ingenting, mamma håller om mig och säger "det är okej, man får vara ledsen".

Nu är ett sådant tillfälle då allt kommer över mig. När man inte varit ledsen på länge, och så dyker det upp något man reagerar på som får en att gråta. Jag vet inte varför jag gråter, men det känns skönt.
Som att kroppen säger ifrån. "Nu får det vara nog Moa, du är utmattad, kryp ner och lägg dig och vila".

Jag hoppas att jag kan somna tidigt ikväll, jag behöver verkligen sova.
Trodde jag hade skrivit om igår men det hade jag visst inte!
Jobbade mellan 9:00 - 20:00 så det blev långpanna.
Efter jobbet körde jag hem till mamis vänner, åt grillat, myste med vovvisar och kollade på champions leuage med Pinnen.
Jag visste inte ens vilka jag hejjade på, men så äre!
gårdagens:
Moa Rörström, tjejen med drivkraften, viljan & envisheten.
Hon som bestämt sig för att hon kan ta sig an allt & är så mentalt stark att inget kan krossa henne.
Fast så är det inte, inte alla gånger.
Många gånger intalar jag mig själv att jag är stark.
För det är jag, talesättet "what doesn't kill you make you stronger" stämmer verkligen.
Samtidigt som jag är den här sociala, utåtriktade drivande tjejen så stannar jag ibland upp och undrar om det inte kan bli för påfrestande. Drabbas andra av att jag tar initiativ, & när jag verkligen vill satsa på något så lägger jag hela min själ.
Funderingar & åter funderingar.
Det är vad som kretsar i huvudet på mig just nu..
Dagens
Jahada.. Igår sov fina Frida hos mig hemma i Borgholm för att idag åka till Macadamia art studio (Johan & Ola) och tatuera sig. Blev KALASFINT! Jag passade även på att fylla i min not bakom öööat som har slitits lite.
Ställde klockan på 7:00 eftersom att jag hade planerat att gå till gymmet imorse men kände att jag skulle bli tvungen att stressa då och det hade jag ingen lust med så jag tog mig en powerwalk i Slottssskogen istället. Kom hem strax innan 8, väckte sovande Frida och gjorde frukost.
Vi kom till studion efter 9:00 och åkte därifrån runt 13:00, släppte av Fridus vid stationen och begav mig till Hansa City för att försöka hitta en outfit till studenten.
Inte smart.. Jag ensam med min beslutsångest ibland en massa kläder och prislappar..
Tillslut efter mycket om och men fastnade jag inne på Bikbok i typ två timmar. Hallelujah!
Provade en nedrans massa plagg innan jag lyckades komma fram till ett resultat.
Självklart var det tag 3 betala för 2 så jag köpte 6 plagg och fick 2 på köpet + en ring och lite småplock.
Det gör ont i min plånbok men det var en väldans bra deal, jag får tänka så.
I övrigt så var butiksbiträdet en ängel, hur go och trevlig som helst!
Nu ska jag bege mig ut på en promenad med mor och sen försöka skriva lite mer på religionen tror jag.
Imorgon blir det jobb! Puss
ifyllnad

hoodie

basic vit långärmad med djup rygg, lovely


basic linnen, svart & vitt djup rygg, lovely!

bustier till student

draperad kjol till student

ring som jag fick av söta tjejen i kassan

smått och gott

Åh jag är alldeles emotionell, igår var höll vi vår sista konsert på stage4you. Sista konserten som vi arrangerar som klass, esmk09. Fy in i så bra det blev och jävlar vad stolt jag är över alla mina fina klasskamrater och lycklig för att vara en del av denna klass.
Om mindre än en månad så är det över och vi skiljs åt och alla far iväg på egna äventyr. Som vår rektor Classe sa så vist när vi började på skolan som 16åringar så kändes 3 år som en väldigt lång tid, bo borta i 3 år. Gå i skolan igen i 3 år. Det har varit dem bästa 3 åren i mitt liv! jag ångrar inget.
Jag har utvecklats som person, jag har fått fantastiska möjligheter och fått vänner för livet.

Efter konserten samlades vi alla, våra lärare höll tal, Classe med sin dova röst och harmoni med sitt inspirerande tal, Ann vår sånglärare utbrister "we love you", Maxe lärare i ljudproduktion som jobbar i Hollywood jämför oss med Katy Perry och säger att vi många gånger är bättre på scen än henne och min ensamble lärare Oskar som jag aldrig sett så berörd sitter med tårar i ögonen. Alla pratade så gott om oss och vi överöstes med beröm och kärlek.
Människor, folk jag inte känner och gamla vänner kommer fram och säger att dem rörts till tårar av fix you som jag och Nina framförde och varit imponerade av min utveckling. Jag är så lycklig, så fruktansvärt lycklig.

Denna konsert var ett värdigt avslut.
Jag älskar er alla och det är med ett glatt men tungt hjärta som jag säger tack för dem bästa 3 åren i mitt liv.
Mina fantastiska sambos, Andréah och Emmie och mina finaste vänner Nina och Frida. Åh mina mongos! Det kommer kännas så konstigt att inte sitta i lägenheten om kvällarna och prata strunt och stanna upp och undra över hur skadade vi egentligen är..
Om två veckor åker vi till Malta alla tillsammans och ser till att få till ett hejdundrans avslut på denna gymnasietid!
Kärlek till er alla!

Sitter nu på bussen på väg hem till landet ingenstans efter en trevlig gårdag. Vi firade min gode vän Erik som fyllde 5 i februari (20, han fyller på skottdagen). Det måste ha varit minst 60 pers där, alla glada och berusade. Det finns nog ingen som har ett ont ord att säga om Erik, han är och förblir en av mina käresta vänner livet ut. Fina Erik!
Jag åkte hem innan 23, alla var redan bra dragna när jag kom och jag kände inte för att förtära alkohol. Jag fick höra "när man är hos Erik så dricker man" och "du dricker ju aldrig". Må så vara, jag ser ingen mening med att dricka varje helg eller att man måste dricka bara för att man går ut. Det finns roligare saker att lägga pengar på, och det är roligare att minnas gårdagen. Nu säger jag inte att man måste bli full bara för att man dricker, jag tycker det är gott att ta ett glas vin men många dricker just för fyllans skull. Det förstår jag mig inte på, det var högstadiefester.

Idag har det varit strålande sol så jag passade på att njuta av värmen och påbörja min bränna. Det tog inte en lång stund innan fräknarna bestämde sig för att kika fram! Härligt
Jag minns när jag var liten, jag tyckte det var jätte fult med fräknar. Sådär gulligt och dant, min faster sa "åh så söt du är, jag hade också velat ha fräknar när jag var liten", usch tänkte jag. Nu är jag äldre och mina fräknar är gulliga!
Jag cyklade förbi gymmet och tränade också, skönt att få svettas igen efter 2 veckors förkylning!
Nu väntar soundcheck i skolan och sen film-mys med fina vänner.

Puss!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_202404583.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_202404594.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_202404597.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_202404598.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3380596/images/2012/pic_202404602.jpg" class="image">

Jag kan förmodligen vara en utav dem dåligaste människorna på att blogga.
Jag har inte tid att sitta vid en dator varje dag för att skriva av mig, jag skriver när jag känner att jag vill skriva och kanske om jag har något vettigt att skriva om.
Igår var det friluftsdag i skolan, vi är ca 29 personer i klassen tror jag.. 9 utav oss var där, precis som det brukar vara! HEJA ESMK09! Vi vann ingenting men tappra krigare som vi är så köttade vi endå. Jag hade så fruktansvärt roligt, det var inga sura miner och alla verkade ha lika roligt med skratt och ramsor.
"för vi spöar i all hast, när vi vinner får vi saft!".. ramsan gick säkert inte så men jag har minne som en guldfisk!
"we are all the winners we are all the best, att vi får va tillsammans det betyder mest, och även om det regnar och om solen har gått ner, så har vi ändå vunnit, när alla hänger med!"
När vi skuttade runt, sprudlande av adrenalin och testosteron i kroppen och skrattade och sjöng denna så kände jag mig verkligen glad. Så slog det mig, om knappt en månad så skiljs vi åt, vad händer då?
Det är en läskig känsla att stå på egna ben.. Inget mer sommarlov, ingen skola att gå tillbaka till efter sommaren och alla fantastiska vänner befinner sig på olika håll. Klart att det ska bli skönt med studenten! Slippa arbeten och slit men vi skiljs åt, alla kanske man inte träffar så ofta igen?
Det är 19 dagar kvar tills vi åker till Malta med klassen och det är 36 dagar kvar tills jag och mina fantastiskt fina flickor åker till Mallorca.
34 dagar kvar till studenten.. Allt går så fort!
Men jag är taggad till tusen!
Idag.. har jag brutalträningsverk efter friluftsdagen igår + dagens träning.. Känner mig som en pensionär. Dagens uppdrag är att bleka en levis jacka som jag köpte på secondhand igår. Den var mörkblå och ska bli ljusblå! Det går lite sisådär! haha men det är ju första gången jag gör något sådant så jag får inte vara allt för självkritisk.
Blekningen luktar förjävligt och är tung i luften, känns som att lungorna ska täppa till när man andas.
snyggaste metoden att bleka på? var tvungen att ha något som tynger ner jackan, fick bli oljeburkar med sten på! Kreativitet kallas det kära vänner! Just nu är jackan fläckig men det är bara charmigt! Den kommer blekas några gånger till!
Ikväll är det kalas som står på schemat! Min trogna goa vän Erik har fyllt 20 och det ska firas med ett hejdundrans kalas! Måste bara bleka klart jackan så att jag kan ta en dusch.. hm problematiskt..
Puss på er!